- 29 Şubat 2012
- 61.512
- 62.458
Biliyorum anladım suan telefondan girdiğim için tam bakmıyorum ama girer girmez adaylarını belirleyip atıcam :)Benim yazdığımı onlar görmesinlerGeçen yıl @kadesa adaydı
Ben aldım mesajı
Adayları kendiniz belirliyorsunuz canım
Tabi ki öyle oluyorYa da nick olarak en çok gördüklerini :)
tamam TÜRKÇE'yi güzel kullanan / yazan olarak girebilirim ben!O yüzden biz hiç bulaşmayalım bu abla muhabbetine
Tamam canım bekliyorumBiliyorum anladım suan telefondan girdiğim için tam bakmıyorum ama girer girmez adaylarını belirleyip atıcam :)
senle beni eşit oranda kategorilere paylaştırsınlar bence.Çoğu kmse yeni üyeleri tanımıyorki,doğrudan tanıdıklara gidiyor oylar..
Dur bakayım şu kategorilere de sana uygun bir en bulup yazayım Bekele haha :)Siz beni aday gösterin o halde!
Aynı kişiler arasında dönmesin!
Ben geçen sene yoktum.
(arsızlığın da bu kadarı, adaylık isteyemem sanıyordum. aştım kendimi)
ne bedduası kuzumsenin yorumlarında beddua kokuyor....bakacaz artık..bulaşık makinama bişey olmasında maazallah bedduan tutar falan
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy parkonun bundan haberi vardır umarım85 yaşında,kadişin yalancısıyız valla
Sayfaları ilerletelim olmasınneyyyyyyyyyyyyyyyyyyy parkonun bundan haberi vardır umarım
sen şair ruhlu kategoriye daha uygunsuz filom:)tamam TÜRKÇE'yi güzel kullanan / yazan olarak girebilirim ben!Bu konuda mütevazı olamayacağım.
Öyle miyim?sen şair ruhlu kategoriye daha uygunsuz filom:)
katogorini belirlemişsin banada seni aday göstermek kaldıtamam TÜRKÇE'yi güzel kullanan / yazan olarak girebilirim ben!Bu konuda mütevazı olamayacağım.
parkon buraya yumruk havaya....parkon buraya yumruk havayaaaSayfaları ilerletelim olmasın
katogorini belirlemişsin banada seni aday göstermek kaldı
Çünkü ben seni ya kitap toprağında ya da özlü sözler tipinde görüyorum genelde o yüzden dedim :)Öyle miyim?
Siz beni az çok tanıyorsunuz sanki? :)
Beni tanıyan birisi çıktı. Yaşasın!
Ben de genelde bir kenarda sessizce yazdığımı ve fark edilmediğimi sanıyorum.
birisi sanki keleşini bana uzatmış gibi hissttim abowwwwwwww
Benim yazdığımı onlar görmesinlerGeçen yıl @kadesa adaydı
Ben aldım mesajı
Adayları kendiniz belirliyorsunuz canım
Ya da nick olarak en çok gördüklerini :)
tamam TÜRKÇE'yi güzel kullanan / yazan olarak girebilirim ben!Bu konuda mütevazı olamayacağım.
senle beni eşit oranda kategorilere paylaştırsınlar bence.
dimi abla
neyyyyyyyyyyyyyyyyyyy parkonun bundan haberi vardır umarım
Hemen çağırmazsak iyi olurparkon buraya yumruk havaya....parkon buraya yumruk havayaaa
seni tanımasam filozofum ah ahh....bakayım bende şu listeyede uygun kişileri kafamda toparlıyayımArsızca oldu biraz di mi? Utandım.
Korkmaa bişi yapmam sevdşklerimeee
Anlaşıldı merkez
Favorilerim bellidir zaten ..
Evet Türkçe'yi güzel kullanıyorsun farkındayım
Heee vallla senle ben yeteriz demiiii
Var var olmaz mı deli oluyorr sonraa