- 25 Ağustos 2011
- 18.322
- 13.422
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Abla sende bir tehditte bulun yoksa işin zorBencede kimseninşansı yok,herkes ayağını denk alsın ona göre
evlendimde geldim abla
incelemedimki kategorileri daha.rakip görmediğin alan varmı.merağğ ettim
Bebeğini biraz büyütsün yine gelir aramızakonu bana elmayrayı hatırlattı
cok teşekkür ederim ablacımÇok sevindim hayırlı olsun fıstık
parkon kaç yaşındaydı....Bencede kimseninşansı yok,herkes ayağını denk alsın ona göre
evet. süper olurAaaa bizim kupa Smile 'miz yok
Mutlaka eklenmeli
konu bana elmayrayı hatırlattı
Abla sende bir tehditte bulun yoksa işin zor
benimde direk elmy aklıma geldi konuyu görünce....uzaktan izlesin şimdilik o bizi bebişiyle mutlu huzurlu bir şekildekonu bana elmayrayı hatırlattı
parkon kaç yaşındaydı....
Evet ilk ve teksin canım
Kadese ve Nevreste abla ise ben de ablayım. Zira Nevreste benden bir yaş büyük KADESA da sanırım iki yaş!
Bana da Elmayra'yı hatırlattı. Geçen sene o mu yapmıştı?konu bana elmayrayı hatırlattı
Geçen seneki gibi aynı isimler arasında dönmez inşallah :)
birisi sanki keleşini bana uzatmış gibi hissttim abowwwwwwwwBencede kimseninşansı yok,herkes ayağını denk alsın ona göre
Benim yazdığımı onlar görmesinler Geçen yıl kadesa adaydıparkon kaç yaşındaydı....
Ben aldım mesajıElmikim geçen sene enleri yapmıştı buradan kocaman sevgiler ona
Tehdite ne hacet arada gözükmem yeter onlara
Adayları kendiniz belirliyorsunuz canımGeçen seneki gibi aynı isimler arasında dönmez inşallah :)
Siz beni aday gösterin o halde!Geçen seneki gibi aynı isimler arasında dönmez inşallah :)
Ya da nick olarak en çok gördüklerini :)Çoğu kmse yeni üyeleri tanımıyorki,doğrudan tanıdıklara gidiyor oylar..
O yüzden biz hiç bulaşmayalım bu abla muhabbetine
Kadese ve Nevreste abla ise ben de ablayım. Zira Nevreste benden bir yaş büyük KADESA da sanırım iki yaş!
Bana da Elmayra'yı hatırlattı. Geçen sene o mu yapmıştı?
Yalnız niye ağlıyorsun? Tövbe estağfurullah Elmayra öldü mü? Ne güzel bebikosunu büyütüyor.
senin yorumlarında beddua kokuyor....bakacaz artık..bulaşık makinama bişey olmasında maazallah bedduan tutar falanincelemedimki kategorileri daha.
ama her kategoriye beni iliştirin evinize tamirci girmesini engelleyin