- 25 Ağustos 2011
- 18.321
- 13.421
- 298
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Abla sende bir tehditte bulun yoksa işin zorBencede kimseninşansı yok,herkes ayağını denk alsın ona göre![]()
evlendimde geldim abla![]()
incelemedimki kategorileri daha.rakip görmediğin alan varmı.merağğ ettim![]()
Bebeğini biraz büyütsün yine gelir aramızakonu bana elmayrayı hatırlattı![]()
cok teşekkür ederim ablacımÇok sevindim hayırlı olsun fıstık![]()
parkon kaç yaşındaydı....Bencede kimseninşansı yok,herkes ayağını denk alsın ona göre![]()
evet. süper olurAaaa bizim kupa Smile 'miz yok
Mutlaka eklenmeli![]()
konu bana elmayrayı hatırlattı![]()
Abla sende bir tehditte bulun yoksa işin zor![]()
benimde direk elmy aklıma geldi konuyu görünce....uzaktan izlesin şimdilik o bizi bebişiyle mutlu huzurlu bir şekildekonu bana elmayrayı hatırlattı![]()
parkon kaç yaşındaydı....
Evet ilk ve teksin canım![]()
Kadese ve Nevreste abla ise ben de ablayım. Zira Nevreste benden bir yaş büyük KADESA da sanırım iki yaş!
Bana da Elmayra'yı hatırlattı. Geçen sene o mu yapmıştı?konu bana elmayrayı hatırlattı![]()
Geçen seneki gibi aynı isimler arasında dönmez inşallah :)
birisi sanki keleşini bana uzatmış gibi hissttim abowwwwwwwwBencede kimseninşansı yok,herkes ayağını denk alsın ona göre![]()
Benim yazdığımı onlar görmesinlerparkon kaç yaşındaydı....
Ben aldım mesajıElmikim geçen sene enleri yapmıştı buradan kocaman sevgiler ona
Tehdite ne hacet arada gözükmem yeter onlara![]()
Adayları kendiniz belirliyorsunuz canımGeçen seneki gibi aynı isimler arasında dönmez inşallah :)
Siz beni aday gösterin o halde!Geçen seneki gibi aynı isimler arasında dönmez inşallah :)
Ya da nick olarak en çok gördüklerini :)Çoğu kmse yeni üyeleri tanımıyorki,doğrudan tanıdıklara gidiyor oylar..
O yüzden biz hiç bulaşmayalım bu abla muhabbetine
Kadese ve Nevreste abla ise ben de ablayım. Zira Nevreste benden bir yaş büyük KADESA da sanırım iki yaş!
Bana da Elmayra'yı hatırlattı. Geçen sene o mu yapmıştı?
Yalnız niye ağlıyorsun? Tövbe estağfurullah Elmayra öldü mü? Ne güzel bebikosunu büyütüyor.![]()
senin yorumlarında beddua kokuyor....bakacaz artık..bulaşık makinama bişey olmasında maazallah bedduan tutar falanincelemedimki kategorileri daha.
ama her kategoriye beni iliştirin evinize tamirci girmesini engelleyin![]()