- 12 Mart 2013
- 37.830
- 51.657
Nreye kadar erteleyecen hadi tak gitsinnnn akışına bırak herşeyi damgayı yapiştır hemen gitsinn
beceremezsem ilk iş sana yazıcam abla bandım ve ben cigara içiyoruz diye
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Nreye kadar erteleyecen hadi tak gitsinnnn akışına bırak herşeyi damgayı yapiştır hemen gitsinn
beceremezsem ilk iş sana yazıcam abla bandım ve ben cigara içiyoruz diye
Beni unutmuyorsun değil mi? : ))))Başladım ben yazmaya adayları hadi bakalım
Wawwwwww çok sertttUnutulanlar unutanları asla unutmazlarmış
Ben seni asabi olarak hiç düşünmemiştim
Oylar Mune'ye
Neler oluyor burda? Kime veriyoruz oylari? Allahtan en cok banlanan uye secenegi yok, ordan kurtariyoruz.. Hee, bu arada.. Prenses lazimsa olabilirim, ne de olsa sarayliyiz... Kralice de olur..
det çetenin lideri benimmmmEn seçiyoruz arkadaşım,gönlün kime vermek stiyorsa ona veriyorsun wayyyy sen iste anında kraliçe yaparız seni,bak bende çete lideriyim mesela
sanada mutlu haftalar canımSelamlarrr hanımlarrr mutlu haftalar hepinize
det çetenin lideri benimmmm
sanada mutlu haftalar canım
tühh. kapılmış bu kategori. başka kategorilere bakiim ben : )Hiç te bilem değilll sor kızlara muneye filan kimmiş çete lideriii
çok severim temizlik denen illetti.. şaka bir yana benim ev küçük hemen bitiyorÇok işim var bugün okiii temizlik denen illet varyaaa iştee sil süpür yerleştir meselesi
tühh. kapılmış bu kategori. başka kategorilere bakiim ben : )
çok severim temizlik denen illetti.. şaka bir yana benim ev küçük hemen bitiyor
eet bütün camları silmek 1o dakika mesela.Hmeen kalkmam lazım ki ancak yaparım off ki offfff yanii,sen şanslısın ne güzelll hemen bitiyormuşş
İyi haftalar en kızları
İyi haftalar en kızları
eet bütün camları silmek 1o dakika mesela.
sanada mutlu haftalar tatlış