Geleneksel "2014 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Nasıl reklam yapıyorum ama
Benden iyi reklam danışmanı olur, daha neler olur ama ben eli maşalı olmayı tercih ettim
Bakın gördüğünüz gibi algı operasyonumda iyidir, reklamımda bile parantez içinde eli maşalı kimmiş yazıyorum ki herkesin aklına yer etsin, her sene eli maşalıda Kazen'le rakibim, sürekli oy çokluğu sağlayıp ipi göğüslüyor, bu sene eli maşalı ünvanını kapmam lazım

Ben çok beğendim Ablacım Konuları kapattığın zaman benzer içerikli mesaj yazdın mı bu iş tamamdır

[QUOTE="Must: 37742732, member: 1olmalısınız eeklam yapıyorum ama
Benden iyi reklam danışmanı olur, daha neler olur ama ben eli maşalı olmayı tercih ettim
Bakın gördüğünüz gibi algı operasyonumda iyidir, reklamımda bile parantez içinde eli maşalı kimmiş yazıyorum ki herkesin aklına yer etsin, her sene eli maşalıda Kazen'le rakibim, sürekli oy çokluğu sağlayıp ipi göğüslüyor, bu sene eli maşalı ünvanını kapmam lazım
[/QUOTE]

Bence kk nin en tatli sert üyesi olmalisiniz der pirrr diye kacarim

Ben çok beğendim Ablacım Konuları kapattığın zaman benzer içerikli mesaj yazdın mı bu iş tamamdır

Konuları kaparken linki verip eli maşalı benim diyeyim değil mi Bu sene eli maşalıya iyi hazırlandım, tüm yıl verdiğim banlar, uyarılarımla ne kadar haşin ve korkutucu olduğumu gösterdim ama neden hala Kazen'i görünce korkuyorlar, ben nerde yanlış yapıyorum Nevreste

Ablacım birşey söyleyeceğim Kazen'den korkuyorumSen ne kadar kızsan da,korkutucu ve haşin olmaya çalışsan da Mesajlarının altında bir yumuşaklık ve sıcaklık var.Kazen çok ürkütücü oluyor sinirlendiğinde

Çünkü bir annesin sen:)

[QUOTE="Nevreste, post: 37742761, membç ç arkana bile bakmaŞurda eli maşalı üye ünvanına yükseltmeye çalışıyoruz[/QUOTE]

Buraya ne zaman gelsem kaciyorum.az cok biliyorsun. Niyetin Mune nin masalidan daha yumasak biri olduğuydu soylemekti.

Ben gider belki kazen gelir buna yurekmi dayanir

Nevresteeeee böyle yazma oylarımı bölüyorsun, uçtu benim oylar
Kazeeeennn hiç korkutucu değildir, Mune eli maşalıdır, herkes bunu tekrar etsin içinden
Ablacım merak etme ben sayfaları hızlı bir şekilde akmasını sağlayıp mesajımı yok edeceğim
Ben Kazen'den hiç korkmuyorum zaten

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…