Ben seni çok özledim amaBiz erken yatıyoztavuk gibi hissediyom kendimiaradadüşünmüyor değilim geyik olsunda bize değilmi
Al benden de o kadar!
O yüzden KAZEN'i aday gösterdim.
Marmaris'ten Datça'ya, ben vurgunum Hatça'ya
eee 09.00 - 18.00 sohbet konumuz var ya, yenisine ne hacet!Tamamdır megim çaylar kahveler şirketten
Ben seni çok özledim ama
eee 09.00 - 18.00 sohbet konumuz var ya, yenisine ne hacet!
Gelin oraya
Hüzünlüyüm ablaçığım hayat biraz alabora etti beniEfserrrrr ne habersin tatlım,uzun zaman oldu görüşemedik hiç,nasılsın çocukların nasıllar iyilermi.
Eee, herkes "çok sessiz" diye gelmezse tabii ki sessiz olur.Geliyoruz zaten oraya,geri bu aralar çok sessiz çekirgede yok göremiyorum hiç
ohh süpermişTamamdır megim çaylar kahveler şirketten
Hüzünlüyüm ablaçığım hayat biraz alabora etti beni
İyiler ablaçığım okuldalar cadıylada vakkit geçiriyoruz bu sene kreşe vereyim dedim olmuyor ayrılamıyorum cadıdan
Eee, herkes "çok sessiz" diye gelmezse tabii ki sessiz olur.Ben neredeyse her gün bir kere selam veriyorum. Fakat kendime selam vermiş gibi oluyorum.
ohh süpermiş
Bir ara konuşuruz abla...Hayırdır ciddi bişey yoktur umarım..
Öyle düşünme sakın yaşıda tam uygun kreşe vermek için,birazda okulda olsun ki akranları ile birşeyler paylaşsın
Elmik doğum yapınca pekte kimseler kalmadı herkesler yoğun herhalde,ben zaten sşyasette cirit atıyorum
Fal da bskılır dermişimm
Bir ara konuşuruz abla...
Abla içim el vermiyor sırf evde yanlız kalıyor diye verecem veremiyorum
Tamam ablacığımTamam canım ne zaman istersen ..
Yanlış yapıyorsun ama,engel olma kızına gitsin kreşe bak o zaman ondaki değişimlerifark edeceksin..
Biraz işim var halledeyim gelecem yine
hanım abla topikmi açıyorsun....'hanım'ın şark odası 'topiğin adı için benden fikir.Tamamdır megim çaylar kahveler şirketten
hanım abla topikmi açıyorsun....'hanım'ın şark odası 'topiğin adı için benden fikir.
Eli maşalı kategorisi var ona aday gösterheyoooooooooooooooo en zalIIIIIIIIImmmmmm kadın kategorısı ıstıyorum seneye adayım tabıkı mune
orda zaten adayım o ama soyle bı zalIIIIImmmm kategorısı yakısır onaEli maşalı kategorisi var ona aday göster
En olmazsa olmaz adayında kesin Muneorda zaten adayım o ama soyle bı zalIIIIImmmm kategorısı yakısır ona
evet evet munesız olmaz gelıp hergun satasamazsam rahat edemıyorum kurtlarım kaynıyoEn olmazsa olmaz adayında kesin Mune
İnsan sevdiğini yerden yere vururmuşevet evet munesız olmaz gelıp hergun satasamazsam rahat edemıyorum kurtlarım kaynıyo