Pıçakları gösterelim
Oylama başlayınca beğenmediğin kategorilere pıçağınla mesaj yazarsınbileydim imza olarak med'in bıçaklarını sergilerdim 2 ay boyunca
Oylama başlayınca beğenmediğin kategorilere pıçağınla mesaj yazarsın
bideMune eli bıçaklı diyor resmen katliam planları yapıyor vay be anasına aşçı katil çıktı...
Bence sen direk üyelik iptali isteen iyi kk kasabı adayım...medcezir ablaaaa
Bence sen direk üyelik iptali iste
Kaç kurtar kendinihihiihi kaç kurtul diyorsun ha peki pırrrrrrrrrrrrrrrrimdattttttt
Kaç kurtar kendini
En eli cımbızlıda bu sefer müdürüme vericem oyumu valla..Bütün sene cımbızıyla didikleye didikleye sağlam etim kalmadı..
Nevocum, en bölücü yönetici kategorisi olsaydı onda da kazene verirdik..
Hatırlayanlar bilir, kuru ve taze fasulyeler olarak ayrıştırmıştı bizi vakti zamanında
Med seni En Vazgeçilmez Abla kategorisine yazmışlarBen de Abla diyebilir miyim
günaydınlar......
günaydın abla...valla benimde maşalıda adayım 'gestepo mune'.....Oylar@Mune'ye bu sene,reklamlarını ben yapıyorum pamuk eller klavyeye hadiiii
Yaş olarak bölünmüştük resmenbizler kuru fasukye idik herhalde Neyyyyy diyecektimmm neysekişaka imişşş ben varken kimin haddine medi ablaya yazmak yığarım nannn yazanı ona göree
Günaydınnn miskimm
günaydın abla...valla benimde maşalıda adayım 'gestepo mune'.....
kapı kapı topik topik dolaşman lazım abla....muneden tırsanlar çok..ban korkusunda bdv'den kaçıp geyiğe sığınan kişiler var..onları yakalamak lazımOyu alamazsa cımbızla didikler hepimizimunenin reklam sponsorunu ben yapıyorum bu sene
kapı kapı topik topik dolaşman lazım abla....muneden tırsanlar çok..ban korkusunda bdv'den kaçıp geyiğe sığan kişiler var..onları yakalamak lazım
ne gerek var bagırmana kk bilmiyormu ablamızıTopikleri gezersem olmaz şimdi,borumu ancak burada öttürebilirimelimede megafon alacam bağırıp çığırıp oy isteyecemm
ne gerek var bagırmana kk bilmiyormu ablamızı
Olsun elimden geleni yapmam lazım,bu sene patrona oy yok,her sene şampiyon oluyor..
Bu senede müdürüm olsun demi
Ablada rakiplerim çoğalıyor,bertaraf etmem lazım herkesi,hain planlar kurmam gerek şimdiden