Dedik biraz da parkon abla oldugunu hissetsinGördümkü en ablada parkon teyzeyi bana rakip gösteriyorsunuzöpecem hepinizi bittinizz varya
Seni kötü yazan olur muiyi olan ne varsa hepsine beni yazın, saksı değilim ben
İlla Abla seçeceğizDedik biraz da parkon abla oldugunu hissetsinsürekli 18 yasındayım diyip duruyor birilerinin ona gerçekleri göstermesi gerekiyordu
Seni kötü yazan olur muPek sanmıyorum
Tamam öyle yaparımNevoşum benim
kötü yazan olursa onları bantlasorarlarsa elim kaymış dersin
dımı ya benım avatarım hareket ederken ne güseldiiiKeske avatarlari hareketli olan uyelerin avatarlari eskisi gibi hareket etse, en guzel avatar secicem ama kizin avatari hareketli oldugu zamanki kadar guzel durmuyor
Hani ,beni ne çok sevdiğini anllattığın bir şiir yazacaktındımı ya benım avatarım hareket ederken ne güseldiii
enneeee unuttum nevos tamam soz yarın aksama kadar kafıyelı bısey yazıcam muneye yazdıgım gıbıHani ,beni ne çok sevdiğini anllattığın bir şiir yazacaktın
Tamam yaz beğenirsem ben de seni En şair ruhlu KK üyesine aday göstereceğimenneeee unuttum nevos tamam soz yarın aksama kadar kafıyelı bısey yazıcam muneye yazdıgım gıbı
ooooo o zaman kesın yazarımkiiiiiiTamam yaz beğenirsem ben de seni En şair ruhlu KK üyesine aday göstereceğim