Geçmiş olsun..dün geberiyodum hastalıkdan. bugün ölmedim ayaktayım
Teşekkür ederim.Geçmiş olsun..
Anlatım şekli komik geldi yahu
Komiksin komikTeşekkür ederim.
komigim dimi
Geçmiş olsun canımdün geberiyodum hastalıkdan. bugün ölmedim ayaktayım
saolasın abla.Geçmiş olsun canım
Evet canım Antepdeyimsaolasın abla.
antepdeydin dimi sen
Bana şiir yok mu
Var var sanada var basini yazdimda sonuna orjinal bisey dusunuyorumBana şiir yok mu
Tamam bekliyorumVar var sanada var basini yazdimda sonuna orjinal bisey dusunuyorum
Sepet sepet yumurta
Nevos beni unutma
Cok hamarat hatunsun
Pasta borek yap bana
Uzumsuz pekmez olmaz
Bit pazari sensiz olmaz
Sen cok uslu hatunsun ammaaa
Tolin banlanmadan duramaz
Nevreste
Abla bugun cidden yazdigim kategorilerin hepsine senin adini yazmisi! Yaaa hayatimin her yerinde nevooooooo yeah!Çok teşekkür ederim Tolin'cim sahiden çok beğendim
Çok teşekkür ederim canımAbla bugun cidden yazdigim kategorilerin hepsine senin adini yazmisi! Yaaa hayatimin her yerinde nevooooooo yeah!
Munis en banlanmadan duramayan üye kategorisi nerdeNevreste şahitsin, tolin beni çok seviyorBen şimdi tolini 2015 yazına kadar banlayayım enlerde yarışırsa sonucu göremesin merak etsin, kibde yapamaz
Ablam senin için teyzeler kategorisi ekledik o yüzden bu yıl Ablalar kategorisini Parkon'a bırakıyoruz
Ben üyelik iptali istesem iyi olacak
Dedik biraz da parkon abla oldugunu hissetsinsürekli 18 yasındayım diyip duruyor birilerinin ona gerçekleri göstermesi gerekiyordu
Keske avatarlari hareketli olan uyelerin avatarlari eskisi gibi hareket etse, en guzel avatar secicem ama kizin avatari hareketli oldugu zamanki kadar guzel durmuyor