trip atışını sevsinlerin senin..böyle bir kategori olmazsa birikimi bırakırımbununda tek sorumlusu sen olursun nevreste
eğitim bölümü içinde açabiliriz bence.
kpss çok yoğun çalışan arkadaşlarımız var mesela bilemiyorum
Tamam sen biriktirmeyi bırakma diye ekledim kategoriyi
Ona nasıl bir kategori seçelim.
En çok KPSSye çalışan gibi mi
sevgili ipek abla..eşim eve geç geliyor nasıl öneride bulunursunuznickin ve elmynin bana ettikleri tuttuda tam edememişler sanırım yarıda kaldı....çeki bi yakalsak bırakmayız...evet ya burası bizim olsun zaten 9-18 arası yalan olduu
hiç ...sanki doğumda yanlarındamıydık.kesin etmediler....yok en çok ders çalışan(kpss, aöf, dgs,ygs, ales) gibi yapabiliriz
BenIpek
bence çocuğun kafası geldikten sonra ettiler. ben hala eminin bana ettiğini bilmiyorum hain elmi
yalan oldu yalan oldu. dili bana tuzak oldu
Siz takılın buralarda hem topic aktif olur daha çok kişi görür.
Ne oluyor burda? Site yönetimine baskı yapmaktan hepinizi tevkif ederim
Hadi yırttın sen filozof
Sana güzel bir kategori bulurum, diğerleri düşünsün.
zaten sen bunlara bakma benim çıtırlığımı çekemiyo hiçbiri
miskim bende sizi seviyom canım,
çok iyi şeyler düşünüyom hakkınızda:))))))
bu bu arada elmikten ne haberler var, iyimi inşallah?
Parkon iyi bir yerde aday gösterecek Nevreste nerede ???Ama biz seni En çıtır-En alımlı- En güzel kategorilerine düşünmüştükHatta yarışmaya katılmadan direk seni seçecektik
Filozof içinde biz kategori düşünüyoruz
kendimi birkimci hatunlar bölümden aday gösteriyorum
desteklerinizi bekliyorum. eğer beni seçerseniz maaşlarınızı kendi kartıma akratıp her ay düzenli birikim yapmanızı sağlayacağım hemşehhhriilerimmm
Ben yazıyorum. Kimse yazmıyor doğru dürüst 9 - 18 esevgili ipek abla..eşim eve geç geliyor nasıl öneride bulunursunuznickin ve elmynin bana ettikleri tuttuda tam edememişler sanırım yarıda kaldı....çeki bi yakalsak bırakmayız...evet ya burası bizim olsun zaten 9-18 arası yalan olduu
Ben de o mantıkla yazayım dedim.Siz takılın buralarda hem topic aktif olur daha çok kişi görür.
neydi o?2012'de çok sevdiğim bir enim olmuştu. Cümleye bak hele
Çok sevindiğim bir kategoride en seçilmiştim.
En çok der çalışan Kpss üyesi gibi miyok en çok ders çalışan(kpss, aöf, dgs,ygs, ales) gibi yapabiliriz
BenIpek
bence çocuğun kafası geldikten sonra ettiler. ben hala eminin bana ettiğini bilmiyorum hain elmi
yalan oldu yalan oldu. dili bana tuzak oldu
Ben anlamam sizi görevli ilan ettimbize güvenmekle hata ettinçünkü bizde gidicez şimdi
Ablam baskı yapıyorlar çok zorlanırsam onları koğuşa alalımNe oluyor burda? Site yönetimine baskı yapmaktan hepinizi tevkif ederim
Hangi kategori canımsın2012'de çok sevdiğim bir enim olmuştu. Cümleye bak hele
Çok sevindiğim bir kategoride en seçilmiştim.
Geliyor canım benimAdaylar için öneriler gelmeye başladı mı Nevrestecim canım cancağızım
BurdayımParkon iyi bir yerde aday gösterecek Nevreste nerede ???
Ben yazıyorum. Kimse yazmıyor doğru dürüst 9 - 18 e
Ben de o mantıkla yazayım dedim.Herkes görsün.
neydi o?
En çok der çalışan Kpss üyesi gibi mi
Ben anlamam sizi görevli ilan ettim
Ben dün İLK olarak gönderdim bile.Adaylar için öneriler gelmeye başladı mı Nevrestecim canım cancağızım
O kategori Mune Abla'nın bize pek oy olmazen başarılı editör
:)
Görev olunca Editörler için olmuş oluyor.Kurallar olabiliryok en çok ders çalışan(kpss, aöf, dgs,ygs, ales) gibi yapabiliriz. kps sınırlandırmayalım bence :)
görevini EN çok ihlal eden üye :)
arka sayfada kaldı yazdım da.....
bidaa yazmiim ukalalık gibi olmasun
Görev olunca Editörler için olmuş oluyor.Kurallar olabilir