görsem tanırım ama şimdi çıkaramdım
sen çok kitap okuyorsun asmu çokkkkkbirikim seni bozar.....tek geçerimm adayımsın vesselam
şöyle uzunla kısa arası hafif tombul esmerce bi hatun
Yeni kategoriler mi ekleyelim istiyorsunuz
pek bi mütevaziyizzzbeni çift geçsen olmazmıiyi adaylarda var çünkü
heee şeyyy dur söylicem
bence olabilir
asmu en birikimci hatunu istiyorr...aday olarakta beni gösterecekmiş.öyle dediYeni kategoriler mi ekleyelim istiyorsunuz
pek bi mütevaziyizzz
asmu en birikimci hatunu istiyorr...aday olarakta beni gösterecekmiş.öyle dedi
çekle ipek nerelerdeki..haberleri yokmu acaba
he mart analarından çıktığı yokk..bende değişiyordumki direkten döndüm...çek çook değişti çookkkk. bide nik
bende evlenip çocuğum olunca değişcem
beni çift geçsen olmazmıiyi adaylarda var çünkü
heee şeyyy dur söylicem
bence olabilir
En Birikimciasmu en birikimci hatunu istiyorr...aday olarakta beni gösterecekmiş.öyle dedi
dur bakalım nevreste öyle bi katagori eklicekmi......bastıralım biraz...evet
öylemi yapcakmışım. sen çıraksın daha dur
he mart analarından çıktığı yokk..bende değişiyordumki direkten döndüm...nick zaten hiç yok ortalıkta.ipekde bdv gülü olup çıktı
imkan varsa olabilir.baya birikim yapan arkadaş var.ben bile kendimi aştım o topikteEn BirikimciÖyle topiicler var değil mi Aslında olabilir.Ekleyeyim mi
dur bakalım nevreste öyle bi katagori eklicekmi......bastıralım biraz...birikimci hatun istiyozzzzzzzzzz
Ekledim canımimkan varsa olabilir.baya birikim yapan arkadaş var.ben bile kendimi aştım o topikte
En BirikimciÖyle topiicler var değil mi Aslında olabilir.Ekleyeyim mi
Tamam sen biriktirmeyi bırakma diye ekledim kategoriyiböyle bir kategori olmazsa birikimi bırakırımbununda tek sorumlusu sen olursun nevreste
eğitim bölümü içinde açabiliriz bence.
kpss çok yoğun çalışan arkadaşlarımız var mesela bilemiyorum
sevgili ipek abla..eşim eve geç geliyor nasıl öneride bulunursunuzgüzin abla oldu ipek
çeki görüsem dua isticemnikinkiler tutmadı. elmi naptı bilmiyorum.
burası bizim topiğimiz olsun miski. kapatıyorum ikimizin adına
Siz takılın buralarda hem topic aktif olur daha çok kişi görür.sevgili ipek abla..eşim eve geç geliyor nasıl öneride bulunursunuznickin ve elmynin bana ettikleri tuttuda tam edememişler sanırım yarıda kaldı....çeki bi yakalsak bırakmayız...evet ya burası bizim olsun zaten 9-18 arası yalan olduu
Rica ederimbitanesin nevreste