ben senin icin yarışmadan pro üyelik kazandım hey gidi heyyynamkör
ben senin icin yarışmadan pro üyelik kazandım hey gidi heyyynamkör
Hey masallah,En cok kendine oy isteyen diyede kategorimi acsaniz o zamansorun cıkaranlar, itiraz edenler, ikinci üyelikle kendine oy verenler
Insallah cnm,valla merakla bekliyorum bu isin sonunuKazasız belasız atlatırız inşaallah
Vallahamı söylesene söylesene kulağiıma çınlatt
O ne nannnn
Sanmam nevoşşşş bak görrr
Hey masallah,En cok kendine oy isteyen diyede kategorimi acasiz o zaman
Insallah cnm,valla merakla bekliyorum bu isin sonunu
Elmy bu arada neyi fark ettim biliyor musun, bu sekilde sen benim kime isinamadigimi, kimi sevmedigimi ilk agizdan ögrenmis olan nadir kisilerden biri olacaksin
Heyecanli misin?
Birde sonrasını görsen düşer bayılırsın
Allahımmm
4 yıllık üyeyim,bu yarışmadan ilk kez haberim oluyo
HahaMerakla bekliyor olicim
İnsan kendi kendine niye oy verir ki ya, nasıl bir kendini beğenmişliktir.
Aksiyonsuz yarış yapamıyoruz
geçen seneyi hatırladım bak abla
özel msjlarla liste yapanlar,baya profesyonel çalışanlar,oy isteyenler,bir sürü üyelik alıp kendine oy verenler,kapışanlar,yoluşanlar
anacım sanki başbakanlık seçimi iki eğlenecektik altı üstü,en olunca madalya takmıyorlar kimseye
bu sene öyle olmaz İnşallah.
ama en ablada karşıma çıkanı göbeğimle severim öna göre,liste yapıp tüm kk ya dağıtıcam beni abla şeysine parkonu da teyze şeysine yazın diye
Ben daha isi tam anlayamasamda öyle olacagina eminimÇok eğlenceli oluyor canım
Yapma lolikooo, ben bile geçen sene gördüydüm
geçen seneyi hatırladım bak abla
özel msjlarla liste yapanlar,baya profesyonel çalışanlar,oy isteyenler,bir sürü üyelik alıp kendine oy verenler,kapışanlar,yoluşanlar
anacım sanki başbakanlık seçimi iki eğlenecektik altı üstü,en olunca madalya takmıyorlar kimseye
bu sene öyle olmaz İnşallah.
ama en ablada karşıma çıkanı göbeğimle severim öna göre,liste yapıp tüm kk ya dağıtıcam beni abla şeysine parkonu da teyze şeysine yazın diye
Bizimki 8 kat her katta 4 daire var,bendemi girissem bu iseBizim bina 20 daire gidip 19 daireden farklı üyelik almak lazım
ben uyuyodum heralde yasım
Ben daha isi tam anlayamasamda öyle olacagina eminim