Geleneksel "2013 Yılı Kadınlar Kulübü Enleri" Yarışma Duyurusu

Elmy bu arada neyi fark ettim biliyor musun, bu sekilde sen benim kime isinamadigimi, kimi sevmedigimi ilk agizdan ögrenmis olan nadir kisilerden biri olacaksin :KK70:

Heyecanli misin? :KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK52::KK52::KK52::KK52::KK52:

Birde sonrasını görsen düşer bayılırsın :KK53::KK53:

geçen seneyi hatırladım bak abla :KK60:

özel msjlarla liste yapanlar,baya profesyonel çalışanlar,oy isteyenler,bir sürü üyelik alıp kendine oy verenler,kapışanlar,yoluşanlar :KK37:

anacım sanki başbakanlık seçimi iki eğlenecektik altı üstü,en olunca madalya takmıyorlar kimseye

bu sene öyle olmaz İnşallah.

ama en ablada karşıma çıkanı göbeğimle severim öna göre,liste yapıp tüm kk ya dağıtıcam beni abla şeysine parkonu da teyze şeysine yazın diye :KK60:

Son düzenleme:

özel msjlarla liste yapanlar,baya profesyonel çalışanlar,oy isteyenler,bir sürü üyelik alıp kendine oy verenler,kapışanlar,yoluşanlar :KK37:

anacım sanki başbakanlık seçimi iki eğlenecektik altı üstü,en olunca madalya takmıyorlar kimseye

ama en ablada karşıma çıkanı göbeğimle severim öna göre,liste yapıp tüm kk ya dağıtıcam beni abla şeysine parkonu da teyze şeysine yazın diye :KK60:

Kadesa ablam saygılar:KK42::KK52::KK52:

Ben tek geçen yılkinde vardım zaten
Gülsem mi ağlasam mı şaştım
Birinci olanın başı göğe mi eriyo
Hemde şike ile yani kendi kendini kandırıyolar :KK1:

X