- 7 Ekim 2008
- 5.534
- 117
- 163
- 38
- Konu Sahibi bebekecem17
- #20.101

Kimse yok, şansıma bak, poofff:44:
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen çok küçükken mi kaybettinizMumucum hoşgelmişsin sefalar getirmişsin
Alhanım çoook geçmiş olsun Allah acil şifalar versinHakkında hayırlısı olsun
Bende çok isterdim babannemle ananemle yakın olmayı onları çok sevmeyi ama olamadık biz maalesef![]()
Sen çok küçükken mi kaybettiniz
sagol cıleğim haklısın yas hıc önemli değil rabbım herkese saglık versın.
bende dun kıstım ıcın dr gıttım kanser tahlılı yaptılar kıstte gerıleme olmadıgı
için dr gereklı gördü.sımdılık sorun yok dedı 1 ay ılac kullanıcm eger yıne
gerıleme olmazsa bursa onkolojiye gönderecekmıs dua edın kızlar olurmu?hepınızı çok öpüyorum.....
Aldım cevabımıYok kız ikiside hayattalar hali hazırda
Ananem üzerinize afiyet biraz aksidirde yani baya yani aslında çok haddinden fazla
Babannemde Kdz. Ereğlisinde uzak büyüdük hep, bide çok torunu ama biz favorilerden değiliz![]()
sagol cıleğim haklısın yas hıc önemli değil rabbım herkese saglık versın.
bende dun kıstım ıcın dr gıttım kanser tahlılı yaptılar kıstte gerıleme olmadıgı
için dr gereklı gördü.sımdılık sorun yok dedı 1 ay ılac kullanıcm eger yıne
gerıleme olmazsa bursa onkolojiye gönderecekmıs dua edın kızlar olurmu?hepınızı çok öpüyorum.....
Alhancım kan tahlili sonucunda kaç çıkmışki, onkolojiye göndermeyi düşünmüş, kendi biyopsi filan yapmadan??
Ne kisti cnm bu?
Smear testi mi yapıldı?
canım tahlıl ıyı suanlık bısey yok ama 1 ay sonrakı durumuna göre bursa onkolojı bıyosı yapack
hem kıstı alacaklar.yanı su 1 aylık tedavıye baglı hersey
Hayır tatlım tam olarak değil. 3-5 kelime söylüyor tabi baba, mama, su, çiçek, pilav :)) gibi ama cümle yok henüz, hayırlısı bakalım.Gamzemmmmm hala konuşmuyor mu Ensar?
Kayınvalidenler sizdeymiş hala uzun kalıyorlar galiba?
Görümcen napıyor? Kocasıyla mı birlikte artık?
Hıımm sanki bahsetmiştin dimi, inş. tedavi sonuç verir, gerek kalmaz başka birşeye.yok tatlım ya 1 ay önce dr gıtmıstım düzensizlıklerım yüzünden.
sol yumurtalıkta portakal büyüklüğünde kist cıkmıstı.tedavıye baslamıstım o kıst![]()
Ayy ben bunu görmemişim
Hayır tatlım tam olarak değil. 3-5 kelime söylüyor tabi baba, mama, su, çiçek, pilav :)) gibi ama cümle yok henüz, hayırlısı bakalım.
İlker in dönüşünü bekliyorlar sanırım, 3 haftadır burdalar.
Görümcemle en son 24 kasım öğr. gününde telefonda konuşmuştuk. Bayadır görüşmüyoruz.
Ama iyi, çalışıyor, hayatından memnun. Kocası yanında..
Eh iyi işte daha ne olsun kocasınında yanında artık..
3 hafta baya çokmuş:2: bi problem yoktur umarım
Amaaan daha konuşur canım sonrada işte Elif simay zillisi gibi hiç susmaz[/B]
Eh iyi işte daha ne olsun kocasınında yanında artık..
3 hafta baya çokmuş:2: bi problem yoktur umarım
Amaaan daha konuşur canım sonrada işte Elif simay zillisi gibi hiç susmaz[/B]
Orası kesin canım
Yok istedikleri kadar kalsınlar, benim için sorun değil, eşimin annesi, babası .. Ama tek gıcık olduğum şey kullanıldığımı hissetmem. Pek elini birşeye sürmek istemez de:26: