ya benimkilerin nası uyuyacağı hiç belli olmuyo.her gece farklılık gösteriyoruz :)
eren;park yatağın titreşimli müzik kutusuyla ve ağzında emziğiyle dalıyo genelde uykuya.çooook seviyo bu ikiliyi.ama eğer gazı çoksa,karnı felan ağrıyosa bu kesmiyo tabi.o zaman sepet beşikte,ya da ayakta sallanarak uyumak istiyo.veya da cep telefonuna kaydettiğimiz saç kurutma makinesinin sesi son çare olarak kurtarıcımız oluyo.ne kadar sinir bozucu olsa da bizim için, katlanıyoruz naapalım o uyusun diye.
emir de sallanarak uyuyo.bi tane otomatik salıncağımız var.sabaha kadar içinde sallanıyo.o geldikten sonra çok rahat ettim valla.çünkü uykuya dalması uzun sürüyodu.sepette salla salla kol mol kalmıyodu artık bende.arada beyni sulanmıştır diye kapatıyorum gece salıncağı.5 dakka sonra emir bey ayakta.o kadar seviyoruz yani.
gece böyle.gündüz uykuları için oturma koltukları yetiyo.onda sallıyorum biraz.hemen dalıyolar.
ama 2 ay öncesini soracak olursan,o zaman oturma odasında yatıyoduk aile boyu.eren tavana yaptığımız salıncakta,emirde sepette uyuyodu.ama o tavan salıncağı da(yani çingene beşiği) çok üşütüyodu sallanırken çocuğu.çünkü az sallasak bağırıyodu,çok sallasak biz donuyoduk ve de kendisi.
şimdi biraz daha düzenliyiz şükür.en azından odamızda yatıyoruz.
ahh ne günlerdi ya.şu gazdan girmediğimiz şekil kalmadı valla