• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Geleceğin Anne Adaylari Kulübü

canım benim ben ay değil 6 yıldır hamile kalamıyorum .Eşimin sperm sayısı çok düşük 5 milyon civarı 3 ay önce üroloğa gitmişti o ilaç vermişti onları kullandı acaba etkisi oldumu diye tahlil yaptırıyoruz işte ama bizim doğal olması mucize o nedenle biz Ekimde randevumuzu aldık Umut tüp bebekte tüp bebeğe başlıyoruz hayırlısı ile tahlilimizi Umut tüp bebekte verdik

:emir_bebek:arkadaşlar ben aranıza bugün katıldımm ben 1bucuk yıldr evlym 1yıldr bebek istyorzz aşılamada yaptrdm tutmadı ne önerirsinizzz

çilek sobeledim seni :)

ya çaresiz kalnca ben de ayakta sallıyoorum naapıyım.ama alışırlarsa çok fena o zaman.gerçi ben yeni başladım.
Aaa görmedim seniiii

Kızım ben iyi bişey olarak dedim; ayakta sallamaya alıştı diye..
Normalde sadece çingene salıncağında sallayarak uyurdu.
Seninkiler genelde emerek uyuyor sanırım.. Süper..

Aaa görmedim seniiii

Kızım ben iyi bişey olarak dedim; ayakta sallamaya alıştı diye..
Normalde sadece çingene salıncağında sallayarak uyurdu.
Seninkiler genelde emerek uyuyor sanırım.. Süper..

ya benimkilerin nası uyuyacağı hiç belli olmuyo.her gece farklılık gösteriyoruz :)

eren;park yatağın titreşimli müzik kutusuyla ve ağzında emziğiyle dalıyo genelde uykuya.çooook seviyo bu ikiliyi.ama eğer gazı çoksa,karnı felan ağrıyosa bu kesmiyo tabi.o zaman sepet beşikte,ya da ayakta sallanarak uyumak istiyo.veya da cep telefonuna kaydettiğimiz saç kurutma makinesinin sesi son çare olarak kurtarıcımız oluyo.ne kadar sinir bozucu olsa da bizim için, katlanıyoruz naapalım o uyusun diye.

emir de sallanarak uyuyo.bi tane otomatik salıncağımız var.sabaha kadar içinde sallanıyo.o geldikten sonra çok rahat ettim valla.çünkü uykuya dalması uzun sürüyodu.sepette salla salla kol mol kalmıyodu artık bende.arada beyni sulanmıştır diye kapatıyorum gece salıncağı.5 dakka sonra emir bey ayakta.o kadar seviyoruz yani.

gece böyle.gündüz uykuları için oturma koltukları yetiyo.onda sallıyorum biraz.hemen dalıyolar.

ama 2 ay öncesini soracak olursan,o zaman oturma odasında yatıyoduk aile boyu.eren tavana yaptığımız salıncakta,emirde sepette uyuyodu.ama o tavan salıncağı da(yani çingene beşiği) çok üşütüyodu sallanırken çocuğu.çünkü az sallasak bağırıyodu,çok sallasak biz donuyoduk ve de kendisi.
şimdi biraz daha düzenliyiz şükür.en azından odamızda yatıyoruz.

ahh ne günlerdi ya.şu gazdan girmediğimiz şekil kalmadı valla :(

ya benimkilerin nası uyuyacağı hiç belli olmuyo.her gece farklılık gösteriyoruz :)

eren;park yatağın titreşimli müzik kutusuyla ve ağzında emziğiyle dalıyo genelde uykuya.çooook seviyo bu ikiliyi.ama eğer gazı çoksa,karnı felan ağrıyosa bu kesmiyo tabi.o zaman sepet beşikte,ya da ayakta sallanarak uyumak istiyo.veya da cep telefonuna kaydettiğimiz saç kurutma makinesinin sesi son çare olarak kurtarıcımız oluyo.ne kadar sinir bozucu olsa da bizim için, katlanıyoruz naapalım o uyusun diye.

emir de sallanarak uyuyo.bi tane otomatik salıncağımız var.sabaha kadar içinde sallanıyo.o geldikten sonra çok rahat ettim valla.çünkü uykuya dalması uzun sürüyodu.sepette salla salla kol mol kalmıyodu artık bende.arada beyni sulanmıştır diye kapatıyorum gece salıncağı.5 dakka sonra emir bey ayakta.o kadar seviyoruz yani.

gece böyle.gündüz uykuları için oturma koltukları yetiyo.onda sallıyorum biraz.hemen dalıyolar.

ama 2 ay öncesini soracak olursan,o zaman oturma odasında yatıyoduk aile boyu.eren tavana yaptığımız salıncakta,emirde sepette uyuyodu.ama o tavan salıncağı da(yani çingene beşiği) çok üşütüyodu sallanırken çocuğu.çünkü az sallasak bağırıyodu,çok sallasak biz donuyoduk ve de kendisi.
şimdi biraz daha düzenliyiz şükür.en azından odamızda yatıyoruz.

ahh ne günlerdi ya.şu gazdan girmediğimiz şekil kalmadı valla :(
Ohooooo bence sen yat kalk dua et, anlattığın yöntemler bizim için son derece rahat ve kolay olanlar.. Ensarın uykusundan öyle çok çektim öyle çok çektim kiii
Hem çok zor dalıyor(bazen tam 1 saat salladığım oluyor :47:), hem de uykusu olduğu halde kendini attırıyordu salıncaktan, üstüne üstlük dediğin gibi çok sallanmak istiyor ve esintisinden sık sık hastalanıyordu..
Şimdi bizde oturma odasında yatıyoruz ailecek, kayınvaldem ayakta sallayarak uyutmayı başarıyor, sıcacık uyuyor şükür.. Ama o gidince eski halimize dönücez ne yazıkki. Çünkü bende uyumuyor kesinlikle :84:
Ya şu otomatik sallananlar neden aklımıza gelmediki yaa, süpermişş

allahım yaa.parmak kadar boylarıyla nası kullanıyolar insanı.bi de keyifleri var beyfendilerin.nası isterler,arzu ederlerse öyle uyuycaklar.bizim istememizle değil yani maalesef ki.

ya aslında ayakta sallamak yorucu olsada güzel.çabuk uyuyolar.ama ben birini ayakta sallarken diğerine müdahale edemiyorum.aniden ağlamaya başlıyo,veya kusuyo felan.o zaman ayağımdakini bırakmak kötü oluyo.o yüzden pek istemiyorum alışmalarını.ama çaresiz kalınca sallıyorum.

o saatlerce sallamaları ben çok iyi bilirim.hatta sabahın ışıklarına kadar salladığım halde uyumadıkları,ağlayıp bağırıp çağırdıkları,benim sinirlerimin boşalıp ağladığım çok olmuştur.

otomatik salıncak çok güzel gerçekten de.şu fermuarlı kadife battaniyeler var ya.onun içine sarıp sarmalayıp yatırıyorum salıncağa.üşümüyo da o zaman hem.
ama 10 kiloya kadar taşıyomuş sanırım.ereni sallarken mesela,battaniye de varsa zorlanıyo.çünkü eren zaten 8,5 kilo.yani bizde kısa bi süre daha kullanabilicez.emir biraz daha fazla kullanır.o 7,5 kilo.

:emir_bebek:arkadaşlar ben aranıza bugün katıldımm ben 1bucuk yıldr evlym 1yıldr bebek istyorzz aşılamada yaptrdm tutmadı ne önerirsinizzz

canım bu konularla ilgili keşke birbirimize yardımcı olabilsek.ama maalesef aşılamanında negatif sonuçlanması aşamasına kadr gelindiyse bence bundan sonra izleyeceğin yol yine doktorların gösterdikleri yol olmalı.

hani tedaviye başlamamış olsan felan,artık klasik olan incir kürü soğan kürü gibi şeyleri söylerdik belki faydasının olabileceğini düşünerek.ama sen zaten tedavide ilk adımı atmışsın ve sonuçlanmamış.
burdaki biçok kişi de senin geçtiğin yollardan geçti.bazılarımız tedavilerle kavuştu bebeklerine,bazılarımız da umutla anne olmayı bekliyor.ama maalesef birbirimize manevi desteğin ve duanın dışında hiçbir faydamız olamıyor.

inşallah rabbim çok bekletmeden gönderir meleğini.allah yardımcın olsun.

Selam bebekler ben geldim:75:

Ooo uyku sorunumuz var ciddi şekillerde hee ayy Allah yardımcınızolsun..
Eğer uyumadıkları zaman sabahlara kadar ağlıyorlarsa Allah yan taraftaki yeni evli henüz yatağına alışamayan komşusuna kolaylıklar versin:60:

Ne çektim şu yan taraftakinin oğlundan..Aileyi komple tanıyorum artık..
Bebeğin adı Ayaz, kocasının adı Volkan..
Gecenin 2 sinde 3 ünde şarkılar söylerler..O çocuk etinden et koparılıyormuş gibi cıyak cıyak ağlar...

Oğluuuuummm canııııııımmmmmm diye diye oynamalar..

Ben tabi sinir krizleri geçirip ağlıyordum..
Az salona gitmedim yatmaya..
Bıktım yandakilerden..
Sırf bebekten değil aşırı gürültülü bi aile..

Şimdi neyseki koma gibi uyuyorum yorgunluktanda duymuyorum hiç bişey.
Tabi arada uyanırsam 7/24 ayakta olan bir aile oldukları için hep enerji dolu seslerini duyabiliyorum..

Diğer yan dairemdede bebek var ama onlardan arada bir çok az ses geliyor..

Yatak odamızın yanındakiler çok fenalar ne yazıkki :96:

Neyse gelelim konularımaz..

Gamzem şimdi işte Facebook açılmıyor maalesef..
Ama geçen gece fotoğraflarınızı gördüm.
Çok şükür gerçekleşmiş..
Ve herşey yolunda gözüküyordu..
Çok yakışmışlar.Allah hayırla sağlıkla tamamına erdirsin inşallah..Bir ömür boyu mutlu olsunlar..
Gelinin kıyafetide güzeldi..Napiim böyle şeylere özen gösterilmesini çok seviyorum..:12:
Pastada çok güzeldiiiii:92:
Kız evi herhalde orası değil mi?
Yani evede benzemiyordu ama? Neresiydi acep recep?
Sende çok hoş olmuşsun gamzem..
Ahmetçiğide gördük..Oda büyümüş maşallah..
3 kardeştiniz değil mi?
Bak bohçada gördüm mesela bizde sözde bohça olmaz.
Sadece yüzük takılır..
Neler vardı içinde. Kim kime verdi onu?
İstemeyle birlikte mi oldu ?

Sen cevaplayadur bende kendimde bahsedeyim..
Yok evde olmak beni daha çok delirtti gamzem, böyle iyi..

Yani söylicem gülceniz oha yok artık diceniz ama geçen hafta annem gelmiş vede temizlik ,yemek falan yapmıştı..
Bu haftada ablam geldi yaptı:17:

Yani daha doğrusu Sinan eğitime gitti Uludağa şirketle..Bir gecede kardan mahsur kaldılar perşembe günü geldi..2 gün bende kaldı gene temizliğimi ablam yaptı..

Sinanın gelişi şerefine yemek yaptım geceden et hazırladım..
Dün akşam saatlerce bulaşık yıkadım..
Makine ayrı yıkıyor ben ayrı yıkıyorum..
Temiz hiç bişi kalmamış meğerse..
Ama alışabilirim galiba bakalım..
Evide topladım..Evi toplayıp yatınca huzurlu oldum resmen..
Dağınık olunca ruhum sıkılıyor..

Şimdi bugün yarım gün çalışıyorum akşamları çamaşır yıkayıp asıyorum hafta sonları..

Yemek işinide sinan artık yemek istemiyormuş..
Hala kilo almaya müthiş bir şekilde devam ediyor çünkü..
Çorba ve salata istiyormuş akşamları..
E öyle olunca ya yanına çok hafif bişey yaparım yada yapmam..Uyum sağlarım kocama..
Bakalım tam olarak ev-iş olayına ne zaman alışacağım..

hayırlı pazarlar iyi hafta onları kızlar iyisiniz ne güzel bende iyiyim nehirim süpersin valla okudum yazdıklarını çalış cnm alışırsın birsüre sonra çorba salata da güzel hem kolay hem kilo aldırmaz

herkese ıyı geceler arkadaslar...
radycm ve cılegım allah yardımcınız olsun gercekten yazdıklarınıza cok guldum yaaa bu veletler ınsanı şekılden sekıle sokuyor gercekten cok sukur elıfın hıc bukadar benı yordugunu bılmem
50 gunluk olana kadar sabah gunısıyana kadar aglamaları oldu 51. gun gece uykuları düzene gırdı elhamdülillah.
radycım senın işin zor canım yaa hem ıkı bebıs hemde yanlızsın ama gececek bu gunlerde ve aklına bıle gelmeyeck ınan.
nehırım senın komsularını anlatmana koptum yaaaa
cocuk işte ne bılsın yenı evlıyı :)))))))senın ufaklık gelıncede baska yenı evlı bırını rahatsız eder :))))))
bıze gelınce havaların guzellıgınde fırsat buldukca elıf hanımı parka götürüyorum.
5 dakıkalık yolu yarım saatte yol alıyoruz ama kızım çok mutlu oluyor dısarda.oda ne yapsın hıc arkadası yokkı cevresınde.gördugu butun cocukların yanına gıdıp kardes deyıp duruyor.
esımde elıfın kardes zamanı geldı deyıp benı kandırmaya calısıyor ama nafıle .kızım tam bakımlık şimdı ıkıncı bebıs gelınce ıhmal edemem onu.
bızden böyle arkıdısler hepıcınızı cok öptum....

Selamlar sevgiler bacılar..

Geçmişler geçmişler olsun,kuzucuklara...

Uykularıda düzene girsin rahat rahat mışıl mışıl uyusunlar..

Havalar çok güzel yaz geliyor sanki...Çok severim yazı,tüm sıcaklığına rağmen:D

Camı açtım,dışarısı mis gibi yaz kokuyordu,mutlu oldum..

Biz bugece eliflen kırşehire gidiyoz:79:

Pazar günü dönücez inşallah,küçük bir kaçamak yapıp gelcez,annem dört gözle bekliyor...

Elif şakadan ayy gelemicez galiba falan demiş telde,bi üzülmüş bi üzülmüş annem..

Normalde olsun kızım napalım,başka zaman gelirsiniz demesi gerekir,annemden beklenilen cevap budur aslında ama bu sefer öyle olmamış..Çok üzülmüş,kal gelmiş hatta...

Sonra elif demiş,şaka şaka geliyoz diyo ama hıııı tamam demiş,şoku atlamamış hemen:60:

Geliyoz anacım inşallah...

Hayden görüşmek üzere..Allaha emanet olun.Bize hayırlı yolculuklar dimi?

Görüşmek üzere arkadaşlarım..

nevıncım nehırım hayırlı gıdıp gelın ınsallah
annecının kalbıne ıner tabı ne hazırlıklıklar yaptı kızlarım gelecek dıye eskıden oldugu gıbı yıne bır arada olacksınz ne guzel :)
bende nısan da gıdecegım ınsallah annecıgımın yanına gurbetlık cok zor cooook.

nevinim iyi yolculuklar şeker.güle güle gidip gelesiniz.demekki çok bunalmış kadıncağız.e kolay değil tabi alışmak hemen.özledi sizi de.iyi düşünmüşsünüz gitmeyi.

nehirde dertlenip duruyo baksana :))
komşulara sarmış şimdi de.hahahaaa allah iyiliğini versin.senin sonunu iyi görmüyom ben :D

yeni evli komşulara gelinceeeeeeeeeee :)
altım ve yan tarafım kendileriyle dolu.ama yan komşumla salonlarımız bitişik.yatak odalarımız değil.o yüzden şanslılar.iyi ki de öyle.çünkü şuan kendisi de hamileymiş öğrendiğim kadarıyla 5 aylık :)

alt komşum da bize katlanıyo garibim naapsın.söylediğine göre ara ara gece uyanıp ağladıklarını duyuyomuş.gece yarılarına kadar ayakta çünkü kendisi.eşi 2-3 gibi geliyo.bizde o saatteyatak odasında uyutmakla cebelleşiyoruz veletleri.o oturma odasında oturunca duymuyo tabi.

amaaaaa yan binanın çocuk odasıyla bizim yatak odası bitiişk.aman allahım.bioğullaırı var 15 -16 yaşlarında.bizim bitişik olan duvara sen gel basket potası as.geçen sene ben kafayı yiyorum sandım.ya beynime beynime balyoz indiriyomuş gibi bişey oluyo.duvara vuruyoruz kesiyo.ama 15 dakka.sonra yine başlıyo.bir değil iki değil hjergün.bi de çocuk gece uykusundan uyanıp basket oynuyodu.ya da hiç uyumuyodu bilmiyorum.saat 1 de 2 de yani.el insaf di mi ama.sabah işe gidicez uyuyamıyoruz sinir harbinden.camdan bakıyorum görebilirmiyim birini diye yok kimse cama balkona çıkmıyo.eşim zillerine bastı.annesi çıkmış ama korkmuş galiba.evde değiller ben gelince sölerim komşusuyum demiş :D

en sonunda ev sahiplerine söyledik.konuşmuş zatı alileriyle.nihayet kabus son buldu.

ama şaka bi yana çok haklısın nehirim.gerçekten komşu gürültüsü çok rahatsız edici bişey.biz çok dijkkat ederdik şimdiye kadar.zaten bi de çalışınca,bazen komşular sorardı yaşıyomusunuz diye :)
ama çocuklar olunca sessiz olmak mümkün olmuyo maalesef.bazen çok bunalıp sesimi yükseltiyorum.bazen şarkılar türküler söyleniyo susmaları için.gibi.allah yeni evli komşularımıza sabırlar versin bol bol naapalım :)))

alhanım.ah gelsin o günler gelsin noolur.bugün hiç zorlanmadığım kadar zorlandım.o kadar ağladılar ki.eşimi arıyorum nerdesin gel artık diye.admcağız çanakkale programının ortasında,hatun arıyo nerdesin gel diye.naapıyım yaa.naapıyım kimi arıyım başka.sen şanslısın valla elif simay konusunda.ne güzel hemen bitmiş sorunları.bunların ikisinde de hiç bi değişme yok ya.5 ayın bitmesine 1 hafta kaldı.sanki daha kötü oluyo gittikçe :((
allahım bana booool bol sabırlar versin.ama şikayet etmiyorum.geçen gün boş bulunup bıktım sizin ağlamanızdan gazınızdan gibi bi kelime kullandım.(kendilerinden asla bıkmam.ama bu gaz illeti çok çektirdi gerçekten ya.defolsun gitsin artık.)o gece öyle bir rüya gördüm ki rabbim yaşatmasın ne bi daha rüyasını ne de gerçeğini.bulaşık makinesinde yıkanmışlar.birini kaybettim..diğeri de yaşıyo ama çok feci yaralı.yüreğimdeki yangınla uyandım.o acıyı en gerçek haliyle yaşadım rüyada bile olsa.uzun süre etkisinden kurtulamadım.hala hatırladıkça tuhaf oluyorum.rabbim yaşatmasın.en büyük derdimiz bu olsun da ben buna da razı olurum.yeterki onlara hiçbişey olmasın :43:

pinkim seni de çook öpüyorum canım.iyi olmana sevindim.

nevin-nehir bacılar.siz kırşehire gittiniz bende bugün izmite geldim iyi mi :))
ama perişanım......
emir canıma okudu....
ağlamak istiyorum :(((((((((((
hemen yatmak,dinlenmek,8 saat aralıksız uyumak istiyorum :((((((((
çok mu şey istiyorum ???????

nevin-nehir bacılar.siz kırşehire gittiniz bende bugün izmite geldim iyi mi :))
ama perişanım......
emir canıma okudu....
ağlamak istiyorum :(((((((((((
hemen yatmak,dinlenmek,8 saat aralıksız uyumak istiyorum :((((((((
çok mu şey istiyorum ???????

kızzz ne işin var senın bu sogukta izmıtte bakıım?
masallah emırıme performansından bısey kaybetmıyor kuzum yol iz mesafe dınlemıyor :)))
rsdym gslıbs cok sey ıstıyorsun sen bır süre dshs olmsyscsk bu isteklerın snırsam

selam kızlar ben geldım

hepiniz ıyisiniz ınş

bende epeydir evimdeydim kaynanam geldiydi önceki gün şükür memlekete gitti
geldiği gibi de sinir etti neymiş köydekıler cocuğu özlemiş de hadi boluya gidelim
biraz kal yok daha neler
benim artık evim burası dedim zırt pırt köye gidemem dedim sen gelmezsen cocuğu götüreyim dedi hayır olmaz dedim küstü her zaman ki gibi
of of

bende annem lere geleyım dedim ve hemen pc başına geçtim

ben yine gelirim yaramaz iş başında

selam kızlar ben geldım

hepiniz ıyisiniz ınş

geldiği gibi de sinir etti neymiş köydekıler cocuğu özlemiş de hadi boluya gidelim
biraz kal yok daha neler
benim artık evim burası dedim zırt pırt köye gidemem dedim sen gelmezsen cocuğu götüreyim dedi hayır olmaz dedim küstü her zaman ki gibi
of of

aaa aaaa daha neler sen köylü içinmı dogurdu oglunu töbe yöbe
okadar sevıyorsa kalsın bıraz daha yok yanında götürecekmıs ıyı demıssın canım
tavız verırsen devamı gelır süraklı yanında kalsın ıster zaman sonra .
özletme kendını gel arada emı alı fıratıda cok öptük annesı

kızzz ne işin var senın bu sogukta izmıtte bakıım?
masallah emırıme performansından bısey kaybetmıyor kuzum yol iz mesafe dınlemıyor :)))
rsdym gslıbs cok sey ıstıyorsun sen bır süre dshs olmsyscsk bu isteklerın snırsam
kuzenimin nişanına gitmiştik canım.söylemiştim sana.
bin pişman oldum zaten gittiğime gideceğime.

bence de bi süre olmıycak istediklerim.bende bu kanaate vardım sonunda :)
bekliycez...
selam kızlar ben geldım

hepiniz ıyisiniz ınş

biraz kal yok daha neler
of of

ne enteresan yahu senin kaynana
bi de küsüyo ya çocuklar gibi istediği olmayınca,hasta oluyorum.
oh köydekiler istedi gel,köydekiler istedi git.ne güzel işmiş.özleyen kendi gelir görür.ne işin var hamile hamile buz gibi havada hemde çocukla köyde.ne saçma.yaz olsa neyse.gider gezer,biraz kalır dönersin.daha ne kadar oldu ki zaten sen taşınalı buraya.yeni sayılır.boşver yaa küserse küssün.gitsen bu seferde her canının istediğinde gelip seni götürmeye çalışır.boşversene

bende bi kaç gündür annemlere gidip geliyorum.eşimin nöbetleri üstüste oldu son zamanlarda.çok yoruldum.onun nöbetçi olduğu günler bende annemlere gidiyorum.annem kardeşlerim yardım edince hem o kadar yorulmuyorum hem de moralim düzeliyo biraz.evde oturmaktan midem bulanıyo artık.hava da iyi olunca kendimi dışarı atıyorum.gerçi git gel zor oluyo.kocaman valiz gibi bi çanta bebek arabası,iki velet.baya yorucu oluyo ama olsun.evde yalnız olmaktansa bunlara razı oluyorum.

bacılar geldi bi ses etmediler aşkolsun.küstüm :25: :19:

Herkese selamlar..
Geçenlerde sağ bacağıma kalçama yakın bir yede acayip bir ağrı oldu...Basamıyordum ayağımın üstüne...
Annem zorla doktora götürdü...
Bel fıtığından şüphelendi doktor,mr çekildim..İlk mr ımıda çekilmiş oldum böylece:53:
Bel fıtığının başlangıcının başlangıcıymış..
Hafif bi bombelenme olmş ama et sıkışması yok henüz çok şükür...
Dikkat etçen dedi işte,bildiğimiz şeyler hep...Eğilip kalkarken ,yatarken, yattığım yerden kalkarken ,otururken dikkat edecekmişim falan filan işte..
İlaç verdi 2 tane,içtim iyi geldi.istirahat et dedi,ettim bende....
Şimdi iyiyim çok şükür...İş yaparkende dikkatli olmaya çalışıyorum,nekadar olunursa işte..

Bende haberler böle..

Bir tırip kokusu alıyorum..
Sınıf sınıf,kokluyorum ve ayşemden geldiğini anlıyorum:60:
Demek izmitlere geldin haa..Maşallah benim arkadaşıma ikiz bebeleriyle gezmeklerede gidermiş..Maşallah..
Burnundan gelmiş tabi ama:60:Olcak okadar..Millet tek çocukla ayy üşür hasta olur vs. diye eve kapatıyo kendini..
Benim arkadaşım 2 çocukla ta izmitlere gelmiş..Helalllll...
Bidaha töbe dedinmi canım:60:

Küsme anacım yaaa...Haşta oğdum ben ama:59:

Berincimin kaynana sınır tanımıyor zaten yaaa:60: Ne işi var el kadar çocuğun tek başına yollarda...
Kız zaten hamile ,kucağında çocukla yollaramı düşecek yaniii:20:Hayret bişi...
Boşver berincim,küserse küser..Bunda küsecek bişey yok...Onun akıl etmesi gerekirdi olmayacağını..

Ben kaçar,görüşmek üzere...

Tühhh be görmemişsin beni yaaaa...
İlk defa denk geldiydik uzun zamandan beri...
Neyse başka zaman inşallah...
İyi geceler...

Back
X