Yapışmış sülük gibi bırakmıyor utanmasa helayada gelecek benleKargoyla yollayım yakaç kocandan yap artık şunu
Yapışmış sülük gibi bırakmıyor utanmasa helayada gelecek benle
Kız işe yakın olsun diye geldik herif evden çıkmıyorİşe gidince eczaneye gidip al bir test yap kuzum?
Kendi iş yerimi canım?Kız işe yakın olsun diye geldik herif evden çıkmıyordiğer ev olsa ohoooo kaç kes yürütmüştüm de haberi olmazdı
Evet canımKendi iş yerimi canım?
Neden gitmiyor işeEvet canım
Markete gidiyom de ped alcam sen bilmezsin de de bişeyler tek çık al bul yolunuYapışmış sülük gibi bırakmıyor utanmasa helayada gelecek benle
Yok kız gelip gidip aşkım böyle güzel mi diyor bende çoooook diyorumNeden gitmiyor işeSen ona ara gazı ver işine gitsin. Patronsuz İş yerimi olurmuş
Market evin altındaMarkete gidiyom de ped alcam sen bilmezsin de de bişeyler tek çık al bul yolunu
Hemde nasıl benimki biraz fazla üstüme düşüyor sürekli arıyor hemde görüntülü çok kıskanç hiç rahat vermez diğer evde görüntülü konuşurduk gelene kadar tamam iyi hoş ama insan bazen nefes almak istiyor istedisem de kızıcak yok diyicek test yapıp piskolojini bozuyorsun falan bana diyorsunuz ya nasıl dayanıyorsun sebelerim var işte dışarı çıktıkmı hep beraberiz falan olmuyor bi türlü işteŞu erkekler neden herşeye karışır.. Daralıyor musun?
Kendinden soğutur böyle davranırsa. Bi rahat versin bence sanada yazıkHemde nasıl benimki biraz fazla üstüme düşüyor sürekli arıyor hemde görüntülü çok kıskanç hiç rahat vermez diğer evde görüntülü konuşurduk gelene kadar tamam iyi hoş ama insan bazen nefes almak istiyor istedisem de kızıcak yok diyicek test yapıp piskolojini bozuyorsun falan bana diyorsunuz ya nasıl dayanıyorsun sebelerim var işte dışarı çıktıkmı hep beraberiz falan olmuyor bi türlü işte
Su bayisi işletiyor canım kendi başında ya oluyor şükür fırsatı ben bazen bozuk atıyorum sonra kıyamıyorum görsen çok datlu zalımın oğluKendinden soğutur böyle davranırsa. Bi rahat versin bence sanada yazıkne iş yapıyor eşin sürekli araya biliyor? Biz aynı işi yaparken bile konuşamıyoruz
Rabbim Bir ömür boyu mutluluklar versin inşallahSu bayisi işletiyor canım kendi başında ya oluyor şükür fırsatı ben bazen bozuk atıyorum sonra kıyamıyorum görsen çok datlu zalımın oğlu
Sağol kuşum aminRabbim Bir ömür boyu mutluluklar versin inşallah
Sen memnunsan sıkıntı yok.
Gözüm aydın canım allah sağlıkla kucağına versin inşallahTeşekkür ederiiim inşallahh 1 saate öğrenicem nett
İnşallah zamanında sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin RabbimGözüm aydın canım allah sağlıkla kucağına versin inşallah
Canım banada vajinal bakıp aynılarını söylefiler ama hsg çektirdim yapışıklık çıktıAllah korusun canımyapışıklık için kürtajdan sonra 2 dafa gittim temiz dediler son gittiğim de farklı doktordu oda kürtajın temiz yapılmış rahim temiz dedi sonradan oluyormu ki lütfen olmasın
İnşallah öyle bişey değildirCanım banada vajinal bakıp aynılarını söylefiler ama hsg çektirdim yapışıklık çıktı
Gerçekten yapİ
İnşallah canımbilmiyorum ben de kendimi tanıyamıyorum aslında ama bu doktora gidip geleyim yoksa eğer evde test istifi yapicam andım olsun böylece bir kere toplu alınca istediğim zaman çıkarıp yapıcam eskisi gibi