İyiyiz şükür sen nasılsın ne yaptın herşey yolunda inşallahCanlarım nasılsınız bakem hepinizi seviyorum bilesiniz çok giremiyorum ama aklımdadınız inşallah bebiş haberi alırıız hep birlikte tez vakitte brnide etiketlemeyi unutmayın mutlu haberlerde
Asıl seni sormalı nalanımmm yakınlarda test yaptın mı hiç yada adet oldun muİyiyiz şükür sen nasılsın ne yaptın herşey yolunda inşallah♥
Yok aşkımAsıl seni sormalı nalanımmm yakınlarda test yaptın mı hiç yada adet oldun mu
Şu doktorun bir hsg istese çıkacak zaten ne var ne yok ama hamilelik şüphen varsa kesinleşmeden çektirme sakınYok aşkım ♥ test yapmadım yapmıycam da adet olmadım doktora gideceğim günü bekliyorum kaç gündür karnım ağrıyor yüz üstü uzanınca eğilip kalkınca yani gebelik yoksa zaten bi sıkıntı var belli
Evet sorucam önce dinliycem çünkü ilk defa gidiyorum ne diycek diye karından bakmasını söylüycem zaten yoksa vajinal da istiyorum kafamda ki tüm soruları sorucam açıkcası içime sinerse hsg yaptırıcam artık ordaŞu doktorun bir hsg istese çıkacak zaten ne var ne yok ama hamilelik şüphen varsa kesinleşmeden çektirme sakın
Var mı ki orda görüntüleme merkezi dürtüklemeden yapmayacaklar belli oldu ısrar et hamile değilsenEvet sorucam önce dinliycem çünkü ilk defa gidiyorum ne diycek diye karından bakmasını söylüycem zaten yoksa vajinal da istiyorum kafamda ki tüm soruları sorucam açıkcası içime sinerse hsg yaptırıcam artık orda
Özel canım vardır heralde bilmiyorum tam öyle yapıcam zatenVar mı ki orda görüntüleme merkezi dürtüklemeden yapmayacaklar belli oldu ısrar et hamile değilsen
Olmaz ya hamilesin yada rahim içi yapışıklık yani benim bildiğim bu20 gün gecikmemi olur ya
Allah korusun canımOlmaz ya hamilesin yada rahim içi yapışıklık yani benim bildiğim bu
Ne desem boş inan ama hsg de ısrar lıyım herşey belli oluyor o yüzden üstüne düşAllah korusun canımyapışıklık için kürtajdan sonra 2 dafa gittim temiz dediler son gittiğim de farklı doktordu oda kürtajın temiz yapılmış rahim temiz dedi sonradan oluyormu ki lütfen olmasın
Ya zaten ben bu ay yaptığım testten sonra piskolojim bozuldu yani yok derse artık tedavi şart benim için yoksa kaldıracağımı düşünmüyorum biraz daha zamanıNe desem boş inan ama hsg de ısrar lıyım herşey belli oluyor o yüzden üstüne düş
Yaşın en büyük avantajın üzülme önemli olan sıkıntıyı bulmak Allahın izniyle olucak o zaman bebişli göbüşYa zaten ben bu ay yaptığım testten sonra piskolojim bozuldu yani yok derse artık tedavi şart benim için yoksa kaldıracağımı düşünmüyorum biraz daha zamanı
Sağol canım benim inşallah olana kadar bizde sabır tükenmez zamanı var belliki ama yoruluyor insan hepimiz için hayırlısı olsun inşallahYaşın en büyük avantajın üzülme önemli olan sıkıntıyı bulmak Allahın izniyle olucak o zaman bebişli göbüş
Hoşbulduk canım biraz daha iyiyim çokşükür birşeyleri yoluna koymaya çalışıyorum siz nasılsınız ne var ne yok tedaviye başlamayı düşünüyormusun canımHoşgeldin canım iyiyim şükür sen düzeldin mi yolundamı herşey
Yolunda canım kız sen regl olmadınmı hala Allahım inşallah hamişsindir ya bana bunlarla gelinİyiyiz şükür sen nasılsın ne yaptın herşey yolunda inşallah♥
Yok baalım olmadım inşallah inşallahYolunda canım kız sen regl olmadınmı hala Allahım inşallah hamişsindir ya bana bunlarla gelin
Yaa bu kadar gecikmeye olması lazım diyorum bi yandan stres mi geciktirdi diyorum test yapıyorum negatif o zaman adet olayım o da yoktu. Çok şükür güzel sonuçlandıSenden vardı zaten umut boşuna kendini yedin bitirdin hayırlı olsun canımmaşallah