- 12 Haziran 2018
- 73
- 102
- 34
Merhaba canımAybush gelince ekler seni sende hoş geldin aramıza hayırlı haberler almak nasip olsun hepimize
Yok ya lanet olsun arıyorsun artık telefona da bakmıyorlar giden nasıl gidiyor ozaman
Merhaba canım idare ediyoruz şükür sen nasılsınMerhaba herkeseee, nasılsınız kızlar
Iyiyim ben de cok sukur, kosturmacali geçiyor bu aralar cok, ondan pek takilamiyorum buralara ama merak da ediyorum kimler neler yapıyor, bebisler var mi diyeMerhaba canım idare ediyoruz şükür sen nasılsın
Var var olmazmı çok şükür yavaş yavaş herkes bebesine kavuşuyorIyiyim ben de cok sukur, kosturmacali geçiyor bu aralar cok, ondan pek takilamiyorum buralara ama merak da ediyorum kimler neler yapıyor, bebisler var mi diye
Oyyy harika, bu ay bereketli gececek bence, cok guzel haberler alacagiz inanıyorummmVar var olmazmı çok şükür yavaş yavaş herkes bebesine kavuşuyordarısı bize inşallah
İnşallah kuzumOyyy harika, bu ay bereketli gececek bence, cok guzel haberler alacagiz inanıyorummm
Şimdi aslan pençesi kullaniyorum, prolaktinime cok iyi geldi, sorunu olanlar varsa tavsiye ederimİnşallah kuzum♥
Hayırlı olsun senin için canım inşallah gelir bebişin çok bekletmedenŞimdi aslan pençesi kullaniyorum, prolaktinime cok iyi geldi, sorunu olanlar varsa tavsiye ederimbir de folattroya basladim folik asit, bilmiyorum bilenler var mi, bakalim nasil olacak.
Insallah canim, hiçbirimiz beklemeyelimHayırlı olsun senin için canım inşallah gelir bebişin çok bekletmedenbilmiyorum canım o folik asiti
Özel klinik mi yapıyor bunuYok ya lanet olsun arıyorsun artık telefona da bakmıyorlar giden nasıl gidiyor ozaman
EvetÖzel klinik mi yapıyor bunu
Ben kullanıyorum canım adetten hemen sonra sabah akşam aynı saate içme suyuna demle 5 dk yeterli yumurtlama görünce bırakKizlar merhaba burdan bir arkadas bana testere disli aslan pencesi onermisti ve bende ibrahim saracoglûnun asistaniyla konusup durumu anlattigim da oda testere disli aslan pencesi onerdi simdi aldim ama nasil uygulamam gerektigini bilmiyorum kac gun kullanmam gerekiyor cayi ? Ve nasil yapmam gerekiyor
Hiçbiri bakmıyor ama özel kliniğin yapmaması gereken davranışDevlete gideyim diyorum enazından ne olduğunu öğreneyim yok oda dolu diyor yok canım ben bezdim yapıcam testi varsa var yoksa da başımın çaresine kendim bakayım
Ben kullanıyorum canım adetten hemen sonra sabah akşam aynı saate içme suyuna demle 5 dk yeterli yumurtlama görünce bırak