Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa yemin ediyorum amcalara üzülüyorum
ama bir yandan da kızıyorum... yani kendileri için tüm bu tedbirler ama anlamıyorlar
ayrıca saat 10'dan sonra dışarı çıkabilirler
Evet şöför de 10 dan sonra dedi
Teyze şikayet edicem dedi
Şöför istediğin yere et
Teyze terbiyesizzzzz dedi
Otobüs koptu

Kizlar günaydinn.. Uzun zamandir girmiyordum bir umut olayım dedim bir uğurumuz vardıı.. Gebeyizz gebeyizz gebeyizz ve oldu çok şükür hamileyimm allahım sizlerede en kisa zamanda bu duyguyu tatırsın inşallah
Ben 8 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyorduk.. 3 defa aşılama denedik tutmadi.. Bu mayısta tüp bebek icin görüsmeye gittik ve bize tekrar 3 defa asilama daha sonra tüp bebek önerdiler.. O günden sonra bir bosvermislik oldu bende ve kendimi diyete ve spora verdim ve hic aklima bile getirmedim nasil olsa olmuyor diye.. Ve 2 gün önce bi bas dönmesi yasadim ve dün gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif hala daha kendimde degilim ve inanamiyorum.. Belki sizlerede bir umut olur diye paylasayim dedim

gözün aydın cnım
sağlıkla ilerlesin inşallah
peki sorun neydi ?

hayırlı olsun
Sıkıntı neydi peki olmuyordu

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar nedir bu ay başıma gelen böyle randevum iptal edilmiş hastaneye gitmeyelim mi ozaman nedir bu anlamadım

Kızlar dontorumdan öğrendiğim yeni bilgilwe ışığında omega 3 , folik asit , d vit, b 12 vit kullanımına ek olarak gebelik şansını ve yumurta kalitesini en artıran şeyler, kpenzim Q10, alfa lipoik asit ,flavonoidler , astaksantin ve resveratrol u çok önerdi . Hergün ilişkidense gün aşırı ilişki önerdi . Çünkü sprem vücutta 72 saat canlı kalabiliyormuş. Ve şeker karbonhidrat ve glutenli gıdalardan uzak durmamı söyledi. Bol sebze meyve , et balık ve kurubaklagil ve kuruyemiş önerdi.

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Sorun neydi peki?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…