Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
yaaa yemin ediyorum amcalara üzülüyorum
ama bir yandan da kızıyorum... yani kendileri için tüm bu tedbirler ama anlamıyorlar :KK43:
ayrıca saat 10'dan sonra dışarı çıkabilirler :KK43:
Evet şöför de 10 dan sonra dedi
Teyze şikayet edicem dedi
Şöför istediğin yere et
Teyze terbiyesizzzzz dedi
Otobüs koptu :KK70:

Kizlar günaydinn.. Uzun zamandir girmiyordum bir umut olayım dedim❤️❤️ bir uğurumuz vardıı.. Gebeyizz gebeyizz gebeyizz 🥰🥰 ve oldu çok şükür hamileyimm 😍😍 allahım sizlerede en kisa zamanda bu duyguyu tatırsın inşallah 🤲
Ben 8 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyorduk.. 3 defa aşılama denedik tutmadi.. Bu mayısta tüp bebek icin görüsmeye gittik ve bize tekrar 3 defa asilama daha sonra tüp bebek önerdiler.. O günden sonra bir bosvermislik oldu bende ve kendimi diyete ve spora verdim ve hic aklima bile getirmedim nasil olsa olmuyor diye.. 😊 Ve 2 gün önce bi bas dönmesi yasadim ve dün gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif 😍😍 hala daha kendimde degilim ve inanamiyorum.. Belki sizlerede bir umut olur diye paylasayim dedim ❤️❤️❤️

Kizlar günaydinn.. Uzun zamandir girmiyordum bir umut olayım dedim❤❤ bir uğurumuz vardıı.. Gebeyizz gebeyizz gebeyizz 🥰🥰 ve oldu çok şükür hamileyimm 😍😍 allahım sizlerede en kisa zamanda bu duyguyu tatırsın inşallah 🤲
Ben 8 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyorduk.. 3 defa aşılama denedik tutmadi.. Bu mayısta tüp bebek icin görüsmeye gittik ve bize tekrar 3 defa asilama daha sonra tüp bebek önerdiler.. O günden sonra bir bosvermislik oldu bende ve kendimi diyete ve spora verdim ve hic aklima bile getirmedim nasil olsa olmuyor diye.. 😊 Ve 2 gün önce bi bas dönmesi yasadim ve dün gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif 😍😍 hala daha kendimde degilim ve inanamiyorum.. Belki sizlerede bir umut olur diye paylasayim dedim ❤❤❤
gözün aydın cnım
sağlıkla ilerlesin inşallah
peki sorun neydi ?

Kizlar günaydinn.. Uzun zamandir girmiyordum bir umut olayım dedim❤❤ bir uğurumuz vardıı.. Gebeyizz gebeyizz gebeyizz 🥰🥰 ve oldu çok şükür hamileyimm 😍😍 allahım sizlerede en kisa zamanda bu duyguyu tatırsın inşallah 🤲
Ben 8 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyorduk.. 3 defa aşılama denedik tutmadi.. Bu mayısta tüp bebek icin görüsmeye gittik ve bize tekrar 3 defa asilama daha sonra tüp bebek önerdiler.. O günden sonra bir bosvermislik oldu bende ve kendimi diyete ve spora verdim ve hic aklima bile getirmedim nasil olsa olmuyor diye.. 😊 Ve 2 gün önce bi bas dönmesi yasadim ve dün gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif 😍😍 hala daha kendimde degilim ve inanamiyorum.. Belki sizlerede bir umut olur diye paylasayim dedim ❤❤❤
hayırlı olsun :anneadayı: :nazar: :emir_bebek: :KK200:
Sıkıntı neydi peki olmuyordu

Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallah

Kızlar nedir bu ay başıma gelen böyle randevum iptal edilmiş 🤦‍♀️ hastaneye gitmeyelim mi ozaman nedir bu anlamadım

Kızlar dontorumdan öğrendiğim yeni bilgilwe ışığında omega 3 , folik asit , d vit, b 12 vit kullanımına ek olarak gebelik şansını ve yumurta kalitesini en artıran şeyler, kpenzim Q10, alfa lipoik asit ,flavonoidler , astaksantin ve resveratrol u çok önerdi . Hergün ilişkidense gün aşırı ilişki önerdi . Çünkü sprem vücutta 72 saat canlı kalabiliyormuş. Ve şeker karbonhidrat ve glutenli gıdalardan uzak durmamı söyledi. Bol sebze meyve , et balık ve kurubaklagil ve kuruyemiş önerdi.

Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Sorun neydi peki?

X