- 18 Ekim 2019
- 97
- 97
- 39
Amin. Amin.sağlıklı hamilelik yaşarsın canım.gözlerin çok çok aydın olsunİnşallah zamanında sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Amin. Amin.sağlıklı hamilelik yaşarsın canım.gözlerin çok çok aydın olsunİnşallah zamanında sağlıklı kucağımıza almayı nasip etsin Rabbim
65 yaşları otobüsten indirip kavga eden söförü izliyorum işe geç kaldımgünaydın kızlar.. herkes iyimi
yaaa yemin ediyorum amcalara üzülüyorum65 yaşları otobüsten indirip kavga eden söförü izliyorum işe geç kaldım
Evet şöför de 10 dan sonra dediyaaa yemin ediyorum amcalara üzülüyorum
ama bir yandan da kızıyorum... yani kendileri için tüm bu tedbirler ama anlamıyorlar
ayrıca saat 10'dan sonra dışarı çıkabilirler
ayy bide tonton teyzeEvet şöför de 10 dan sonra dedi
Teyze şikayet edicem dedi
Şöför istediğin yere et
Teyze terbiyesizzzzz dedi
Otobüs koptu
Evet canim oldum hamile falan değilmişim hemde aynı gece adet oldum bugün8.günLarka naaptın adet oldun mu
gözün aydın cnımKizlar günaydinn.. Uzun zamandir girmiyordum bir umut olayım dedim❤❤ bir uğurumuz vardıı.. Gebeyizz gebeyizz gebeyizz ve oldu çok şükür hamileyimm allahım sizlerede en kisa zamanda bu duyguyu tatırsın inşallah
Ben 8 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyorduk.. 3 defa aşılama denedik tutmadi.. Bu mayısta tüp bebek icin görüsmeye gittik ve bize tekrar 3 defa asilama daha sonra tüp bebek önerdiler.. O günden sonra bir bosvermislik oldu bende ve kendimi diyete ve spora verdim ve hic aklima bile getirmedim nasil olsa olmuyor diye.. Ve 2 gün önce bi bas dönmesi yasadim ve dün gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif hala daha kendimde degilim ve inanamiyorum.. Belki sizlerede bir umut olur diye paylasayim dedim ❤❤❤
Hayırlısı canımEvet canim oldum hamile falan değilmişim hemde aynı gece adet oldum bugün8.gün
hayırlı olsunKizlar günaydinn.. Uzun zamandir girmiyordum bir umut olayım dedim❤❤ bir uğurumuz vardıı.. Gebeyizz gebeyizz gebeyizz ve oldu çok şükür hamileyimm allahım sizlerede en kisa zamanda bu duyguyu tatırsın inşallah
Ben 8 senelik evliyim ve 2 senedir bebek istiyorduk.. 3 defa aşılama denedik tutmadi.. Bu mayısta tüp bebek icin görüsmeye gittik ve bize tekrar 3 defa asilama daha sonra tüp bebek önerdiler.. O günden sonra bir bosvermislik oldu bende ve kendimi diyete ve spora verdim ve hic aklima bile getirmedim nasil olsa olmuyor diye.. Ve 2 gün önce bi bas dönmesi yasadim ve dün gebelik testi yaptim ve sonuc pozitif hala daha kendimde degilim ve inanamiyorum.. Belki sizlerede bir umut olur diye paylasayim dedim ❤❤❤
Hayırlı olsun bebeğiniz sağlıkla gelsin inşallahKizlar günaydinn.. Uzun zamandir girmiyordum bir umut olayım dedim❤❤ bir uğurumuz vardıı.. Gebeyizz gebeyizz gebeyizz ve oldu çok şükür hamileyimm allahım sizlerede en kisa zamanda bu duyguyu tatırsın inşallah
Evet canım hayırlısı Allah yardımcımız olsunHayırlısı canım
Teşekkür ederim canımmAmin. Amin.sağlıklı hamilelik yaşarsın canım.gözlerin çok çok aydın olsun
Hayırlısı olsun Allah sağlıkla kucağına almayı nasib etsin. Sorun neydi peki?Kizlar günaydinn.. Uzun zamandir girmiyordum bir umut olayım dedim❤❤ bir uğurumuz vardıı.. Gebeyizz gebeyizz gebeyizz ve oldu çok şükür hamileyimm allahım sizlerede en kisa zamanda bu duyguyu tatırsın inşallah
Merhaba canım Aybush gelince ekler seni sende hoş geldin aramıza hayırlı haberler almak nasip olsun hepimizeMerhabalar beni de listeye dahil edebilir misiniz bat 11.07.2020