Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Çok ama çok teşekkür ederim.ne güzel dualar etmişsiniz Allah sizden razı olsunSizde hep ama hep mutlu olun inşallah

Kızlar emzirenler bilir süt geldiğinde gögüs kasılıp yanar ya hani. Kaıslmalarımla birlikte ikidir göğsümde böyle oluyor. Süt aktı akacak diye tutuyorum. Kasılmalarmı güçleniyor acaba? Perşembe sezeryanım var yazmıştım bebek iyiyse beklemek zorundaymış yer yok diye. Serumla kasılmaları kesiyorlar. Güçleniyorsa gitmeliyim bilgisi olan var mı? Sıklaşmadı ama sanki daha güçlü gibi

Rabbim analı babalı büyütsün canım

Canim gözün aydın Allah anali babali büyütsün bende 20 ocak gunu saat 11:15 de kızımı kucağıma aldim gece suyum geldi. 3.550 kilo 50 cm doğdu. Allah isteyen herkese nasip etsin insallah

Ne güzel müjdeli haberleri vermiş arkadaşlar burdan.
Aktif mi burası hala, yoksa dutluk mu?

Kromozom testi mi genetik dediğiniz test

Merhabalar sağlıcakla bebeğinizi uçağında almayı nasip eylesin Allah hamilelik dervital macun ilemi gerçekleşti acaba

Merhabalar sağlıcakla bebeğinizi uçağında almayı nasip eylesin Allah hamilelik dervital macun ilemi gerçekleşti acaba
Çok teşekkür ederim,amin inşBenimki dervitalle olmadı malesef ama arkadaşımınkine dervital macun vesile olmuştu,aşılama yaptıracaktım en sonunda tedaviye başladık ama vücudum ters tepti kabul etmedi tedaviyi,sonra bıraktım bende hiçbirşey yapmadım maddi yönden, sonraki ay manevi yönden birşeyler yaptım, çok dua ettim okunacak duaları,zikirleri okudum o şekilde vesile oldu,vakti saati anca gelmiş demek ki,tabi o saat gelene kadar beklemek çok zor ama ümidini kaybetmemek dua etmek çok önemli,Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…