Çok ama çok teşekkür ederim.ne güzel dualar etmişsiniz Allah sizden razı olsunAllah yardımcınız olsun. Hakkınızda hayırlısı olsun. Umarım sağlıklı ve kolay bir hamilelik yaşar, bebeğinizi sağlıkla kucağınıza alırsınız. Bebeğinize de size de eşinize de uzun ve sağlıklı ömürler dilerim.
Allah gönlünüze göre verir inşallah.
Yaşadığınız şeylerin ne kadar zor olduğunu, sizin gibi yaşamayan bilmez. Ama insan bir şekilde dayanmayı başarıyor. Bütün bu süreçler geçtikten sonra kendine hayret ediyor, nasıl da atlatabilmişim, nasıl da güçlü kalabilmişim diye.
Biliyorsunuz ki, bu dünyada hiçbir şey kalıcı değil. Bu zor günler de geçecek. Umalım ki kısa zamanda güzel şeyler yaşayın. Güzelliklerle dolsun ömrünüz.
Rabbim analı babalı büyütsün canımBen doğum yaptım çok şükür. İkimizde iyiyiz sabah 9 buçukta doğdu minik meleğim. 3300 50 cm sütümde geldi uyuyor şimdi bende biraz dinleneyim dedim ama yatamadım kalktım geriDarısı sizlere Rabbim sağ salim kavuştursun hepinizi
Canim gözün aydın Allah anali babali büyütsünBen doğum yaptım çok şükür. İkimizde iyiyiz sabah 9 buçukta doğdu minik meleğim. 3300 50 cm sütümde geldi uyuyor şimdi bende biraz dinleneyim dedim ama yatamadım kalktım geriDarısı sizlere Rabbim sağ salim kavuştursun hepinizi
Kromozom testi mi genetik dediğiniz testMerhaba 5 yaşında ikiz kızlarım var iki hafta önce non klasik kah suphesi çıktı genetik test yapildi sonuç bekliuoruz. Bir ay önce genital bölgede tüylenme ile şikayetiniz başladı. Hastalığı hiç bilmiyoruz tehlikeleri nedir yardımcı olabilirmsjiniz
Merhabalar sağlıcakla bebeğinizi uçağında almayı nasip eylesin Allah hamilelik dervital macun ilemi gerçekleşti acabaMerhaba istek gelmiş kabul ettim geldim hemen görünce
Benimde hikayem yakında 4 yıllık evli olacağım üç yıldır bebiş istiyoruz bir kere gebelik geçirdim kürtajla sonuçlandı kalp atımı durdu,kaç kere devlet Hastanesi'ne iki kere de özele gittm yumurta takibi çatlatma iğnesi oldum,soğan kürü ,çörekotu bal kürü ,süt maydanoz buharına oturdum,karasakız yakısı normal yakı en sonunda da çakşır kökü suyu kullandım bunun dışında doktorların verdiği süper diye tanımladığı vitaminleri de içtim ama sonuç negatif ,bugün test yaptım negatif karnım ağrımaya başladı zaten yarın birgün gelir benim adetama pes etmedim ,bu seferde karşıma dervital macun çıktı duymuşsunuzdur belki ,bu önümüzde ki iki ay bunu kullanmayı düşünüyorum ikinci aya gerek kalmaz ilk kutu da gelir inş bebeğim
Çok teşekkür ederim,amin inşMerhabalar sağlıcakla bebeğinizi uçağında almayı nasip eylesin Allah hamilelik dervital macun ilemi gerçekleşti acaba
Çok teşekkür ederim,amin inşBenimki dervitalle olmadı malesef ama arkadaşımınkine dervital macun vesile olmuştu,aşılama yaptıracaktım en sonunda tedaviye başladık ama vücudum ters tepti kabul etmedi tedaviyi,sonra bıraktım bende hiçbirşey yapmadım maddi yönden, sonraki ay manevi yönden birşeyler yaptım, çok dua ettim okunacak duaları,zikirleri okudum o şekilde vesile oldu,vakti saati anca gelmiş demek ki,tabi o saat gelene kadar beklemek çok zor ama ümidini kaybetmemek dua etmek çok önemli,Rabbim isteyen herkese sağlıklı sıhhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah
[/QUOT
Çok sevindim insallah darisi bana ve tum bekleyen herkese naip olur ❤