Açılınca üniversite hastaneleri gidicem de 1 ay var adetin 3.gününe herhalde temizlenir oralar da 1 ayaHoşbulduk canım biraz daha iyiyim çokşükür birşeyleri yoluna koymaya çalışıyorum siz nasılsınız ne var ne yok tedaviye başlamayı düşünüyormusun canım
Çok kıpraşma dikkat et kendineYaa bu kadar gecikmeye olması lazım diyorum bi yandan stres mi geciktirdi diyorum test yapıyorum negatif o zaman adet olayım o da yoktu. Çok şükür güzel sonuçlandıböyleyim şuan
Bak özgeninde negatif çıktı Bugün çok şükür pozitf geldi sonucu bence şeninde öyleYok baalım olmadım inşallah inşallah
İnşallah canımBak özgeninde negatif çıktı Bugün çok şükür pozitf geldi sonucu bence şeninde öyle ♥ Nasıl sabrediyosun anlamıyorum
Ya canım benim mutluluğun daim olsun inşallah
Yaa bu kadar gecikmeye olması lazım diyorum bi yandan stres mi geciktirdi diyorum test yapıyorum negatif o zaman adet olayım o da yoktu. Çok şükür güzel sonuçlandıböyleyim şuan
Teşekkür ederimayyy maşallah maşallah çok sevindimRabbim sağlıkla değerini arttırsın çok şükür darısı bizlere olsun
2 3 gün sonra tekrarlarsın kan testini
Amin darısı bu topiğe yazan bütün kadınlara olsun
Teşekkür ederim aybushum vallahi aklımdan geçtin nerde bu kız dedimKızlar çalışmaktan ilgilenemiyorumkusuruma bakmayın nolursunuz. Ozge cim hayırlı olsun gebeliğin
Üstüme hop alıyorum ve bolca Aminnn deyip allaha bırakıyorumAmin darısı bu topiğe yazan bütün kadınlara olsun
Sende de var bişeyler inşallah bi test yapabilsennÜstüme hop alıyorum ve bolca Aminnn deyip allaha bırakıyorum
Calısıyorum bebeğim. Sevindim senin adınaTeşekkür ederim aybushum vallahi aklımdan geçtin nerde bu kız dedim
Allahını seven üzerime test atsınSende de var bişeyler inşallah bi test yapabilsenn
Allah kolaylık versin kuzum evet çok şükürCalısıyorum bebeğim. Sevindim senin adınaRabbime çok şükür Gebesin
Kargoyla yollayım yaAllahını seven üzerime test atsınfırsatı yakalarsam elbette inşallah dediğin gibidir de boşuna bukadar beklemiş olmam
Amin insallahAllah kolaylık versin kuzum evet çok şükürdarısı sana ve hepinize inşallahh