Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Hoşbulduk canım biraz daha iyiyim çokşükür birşeyleri yoluna koymaya çalışıyorum siz nasılsınız ne var ne yok tedaviye başlamayı düşünüyormusun canım
Açılınca üniversite hastaneleri gidicem de 1 ay var adetin 3.gününe herhalde temizlenir oralar da 1 aya

İ
Bak özgeninde negatif çıktı Bugün çok şükür pozitf geldi sonucu bence şeninde öyle ♥ Nasıl sabrediyosun anlamıyorum 🙈
İnşallah canım 🙏 bilmiyorum ben de kendimi tanıyamıyorum aslında ama bu doktora gidip geleyim yoksa eğer evde test istifi yapicam andım olsun böylece bir kere toplu alınca istediğim zaman çıkarıp yapıcam :KK53: eskisi gibi

Ne yapayım bacılar gönül ister şimdi 10 20 test yapmayı ama herif beni yanlız bırakmıyor bıraksa kendimi eczanede bulucam da bu test konusu onu çok geriyor zalımın oğlu :sinirli:

Yaa bu kadar gecikmeye olması lazım diyorum bi yandan stres mi geciktirdi diyorum test yapıyorum negatif o zaman adet olayım o da yoktu. Çok şükür güzel sonuçlandı :KK49: böyleyim şuan 😃

ayyy maşallah maşallah çok sevindim 😊 Rabbim sağlıkla değerini arttırsın 🙏 çok şükür darısı bizlere olsun🙏😁
2 3 gün sonra tekrarlarsın kan testini

X