Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu erkekler neden herşeye karışır.. Daralıyor musun?
Hemde nasıl benimki biraz fazla üstüme düşüyor sürekli arıyor hemde görüntülü çok kıskanç hiç rahat vermez diğer evde görüntülü konuşurduk gelene kadar tamam iyi hoş ama insan bazen nefes almak istiyor istedisem de kızıcak yok diyicek test yapıp piskolojini bozuyorsun falan bana diyorsunuz ya nasıl dayanıyorsun sebelerim var işte dışarı çıktıkmı hep beraberiz falan olmuyor bi türlü işte

Hemde nasıl benimki biraz fazla üstüme düşüyor sürekli arıyor hemde görüntülü çok kıskanç hiç rahat vermez diğer evde görüntülü konuşurduk gelene kadar tamam iyi hoş ama insan bazen nefes almak istiyor istedisem de kızıcak yok diyicek test yapıp piskolojini bozuyorsun falan bana diyorsunuz ya nasıl dayanıyorsun sebelerim var işte dışarı çıktıkmı hep beraberiz falan olmuyor bi türlü işte
Kendinden soğutur böyle davranırsa. Bi rahat versin bence sanada yazık 🤔 ne iş yapıyor eşin sürekli araya biliyor? Biz aynı işi yaparken bile konuşamıyoruz 😂

Kendinden soğutur böyle davranırsa. Bi rahat versin bence sanada yazık 🤔 ne iş yapıyor eşin sürekli araya biliyor? Biz aynı işi yaparken bile konuşamıyoruz 😂
Su bayisi işletiyor canım kendi başında ya oluyor şükür fırsatı ben bazen bozuk atıyorum sonra kıyamıyorum görsen çok datlu zalımın oğlu 🤗🤗

İ

İnşallah canım 🙏 bilmiyorum ben de kendimi tanıyamıyorum aslında ama bu doktora gidip geleyim yoksa eğer evde test istifi yapicam andım olsun böylece bir kere toplu alınca istediğim zaman çıkarıp yapıcam :KK53: eskisi gibi
Gerçekten yap 😂 bende internetten sipariş etmiştim bir sürü hem de çok daha uyguna denk geldi

X