Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canlarım nasılsınız bakem hepinizi seviyorum bilesiniz çok giremiyorum ama aklımdadınız inşallah bebiş haberi alırıız hep birlikte tez vakitte brnide etiketlemeyi unutmayın mutlu haberlerde :KK36: :KK36: :KK200:
İyiyiz şükür sen nasılsın ne yaptın herşey yolunda inşallah 🥰♥️💕

Asıl seni sormalı nalanımmm yakınlarda test yaptın mı hiç yada adet oldun mu
Yok aşkım ♥️ test yapmadım yapmıycam da adet olmadım doktora gideceğim günü bekliyorum kaç gündür karnım ağrıyor yüz üstü uzanınca eğilip kalkınca yani gebelik yoksa zaten bi sıkıntı var belli

Yok aşkım ♥ test yapmadım yapmıycam da adet olmadım doktora gideceğim günü bekliyorum kaç gündür karnım ağrıyor yüz üstü uzanınca eğilip kalkınca yani gebelik yoksa zaten bi sıkıntı var belli
Şu doktorun bir hsg istese çıkacak zaten ne var ne yok ama hamilelik şüphen varsa kesinleşmeden çektirme sakın
O ağrılar inşallahhhhh hamileliktir çok amin

Şu doktorun bir hsg istese çıkacak zaten ne var ne yok ama hamilelik şüphen varsa kesinleşmeden çektirme sakın
Evet sorucam önce dinliycem çünkü ilk defa gidiyorum ne diycek diye karından bakmasını söylüycem zaten yoksa vajinal da istiyorum kafamda ki tüm soruları sorucam açıkcası içime sinerse hsg yaptırıcam artık orda

Evet sorucam önce dinliycem çünkü ilk defa gidiyorum ne diycek diye karından bakmasını söylüycem zaten yoksa vajinal da istiyorum kafamda ki tüm soruları sorucam açıkcası içime sinerse hsg yaptırıcam artık orda
Var mı ki orda görüntüleme merkezi dürtüklemeden yapmayacaklar belli oldu ısrar et hamile değilsen

Olmaz ya hamilesin yada rahim içi yapışıklık yani benim bildiğim bu
Allah korusun canım 🙁 yapışıklık için kürtajdan sonra 2 dafa gittim temiz dediler son gittiğim de farklı doktordu oda kürtajın temiz yapılmış rahim temiz dedi sonradan oluyormu ki lütfen olmasın 🙏

Bana kürtajdan dır gecikme demesinler gerçekten citti bunalırım zaten ondan sonra vucudum alt üst oldu 😞

Allah korusun canım 🙁 yapışıklık için kürtajdan sonra 2 dafa gittim temiz dediler son gittiğim de farklı doktordu oda kürtajın temiz yapılmış rahim temiz dedi sonradan oluyormu ki lütfen olmasın 🙏
Ne desem boş inan ama hsg de ısrar lıyım herşey belli oluyor o yüzden üstüne düş

Ne desem boş inan ama hsg de ısrar lıyım herşey belli oluyor o yüzden üstüne düş
Ya zaten ben bu ay yaptığım testten sonra piskolojim bozuldu yani yok derse artık tedavi şart benim için yoksa kaldıracağımı düşünmüyorum biraz daha zamanı

Ya zaten ben bu ay yaptığım testten sonra piskolojim bozuldu yani yok derse artık tedavi şart benim için yoksa kaldıracağımı düşünmüyorum biraz daha zamanı
Yaşın en büyük avantajın üzülme önemli olan sıkıntıyı bulmak Allahın izniyle olucak o zaman bebişli göbüş

Yaşın en büyük avantajın üzülme önemli olan sıkıntıyı bulmak Allahın izniyle olucak o zaman bebişli göbüş
Sağol canım benim inşallah olana kadar bizde sabır tükenmez zamanı var belliki ama yoruluyor insan hepimiz için hayırlısı olsun inşallah 🙏

Senden vardı zaten umut boşuna kendini yedin bitirdin hayırlı olsun canım :anneadayı: :nazar: :emir_bebek: :KK200: maşallah
Yaa bu kadar gecikmeye olması lazım diyorum bi yandan stres mi geciktirdi diyorum test yapıyorum negatif o zaman adet olayım o da yoktu. Çok şükür güzel sonuçlandı :KK49: böyleyim şuan 😃

X