Bende öyle tahmin ediyorum kuzum 12. Gün bugün tam ne çektim 12 gündürGec dollenmedir git git insallah hayirli haber alirsn canmmm bnmm ❤
Bu Adet gecikti mi yoksaBende öyle tahmin ediyorum kuzum 12. Gün bugün tam ne çektim 12 gündürsonu güzeldir inşallah verdim şimdi 2 saat sonra sonuç
2 mayısta oldum en son işte üzerinden 40 gün geçti bugünBu Adet gecikti mi yoksa
Bizide haberdar ettBende öyle tahmin ediyorum kuzum 12. Gün bugün tam ne çektim 12 gündürsonu güzeldir inşallah verdim şimdi 2 saat sonra sonuç
Yeni bir hamis haberi geldi geliyor sanırım,hayırlı olsun2 mayısta oldum en son işte üzerinden 40 gün geçti bugün
Teşekkür ederiiim inşallahh 1 saate öğrenicem nettYeni bir hamis haberi geldi geliyor sanırım,hayırlı olsun
Gebelik var gibiBugün geçen ayki adetimden 40. Gün cuma kan testi vermiştim negatif çıkmıştı. Bugün idrar sonuç bu
Cok yeni bi kac gun bekle tekrar ver canmmm yuklesini gor hadi hayirlisi olsn saglikla yukselsin degerin gelsin bebisKızlar 72 çıktı sonuç nasıll
Evet 1 buçuk 2 haftalık falann sanırımmCok yeni bi kac gun bekle tekrar ver canmmm yuklesini gor hadi hayirlisi olsn saglikla yukselsin degerin gelsin bebis ❤
Gözün aydin canim Allah kucagina almayi nasip etsin inşallahKızlar 72 çıktı sonuç nasıll
Yaaaaa maşallahKızlar 72 çıktı sonuç nasıll
Hayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına almanı dilerim.Kızlar 72 çıktı sonuç nasıll
Gözün aydin canim Allah kucagina almayi nasip etsin inşallah
Yaaaaa maşallahgözün aydın kuzum inşallah sağlıcakla kucağına alacağın günleri göstersin rabbim katlanarak artsın değerin ♥
Aminn sağolun canlarım size de çok teşekkür ederim destek oluyosunuz cevap veriyosunuz. Çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallahHayırlı olsun canım benim sağlıkla kucağına almanı dilerim.
Amin canım benimAminn sağolun canlarım size de çok teşekkür ederim destek oluyosunuz cevap veriyosunuz. Çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Maşallah, sağlıcakla gelsin bebişKızlar 72 çıktı sonuç nasıll
Senden vardı zaten umut boşuna kendini yedin bitirdin hayırlı olsun canımAminn sağolun canlarım size de çok teşekkür ederim destek oluyosunuz cevap veriyosunuz. Çok güzel bi duygu Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah
Hoşgeldin canım iyiyim şükür sen düzeldin mi yolundamı herşeyCanlarım nasılsınız bakem hepinizi seviyorum bilesiniz çok giremiyorum ama aklımdadınız inşallah bebiş haberi alırıız hep birlikte tez vakitte brnide etiketlemeyi unutmayın mutlu haberlerde