Allah yardımcın olsun canmmmÇalışıyorum çok yoğun
Yumurta cataldimiÇalışıyorum çok yoğun
İvit çatladıYumurta cataldimi
Hadi bakalım inş tutarİvit çatladıbu sefer 2 günde ve daha erken yumurtlama oldu testeredişli aslan pençesi arı sütü bide multivitamin kullandım
Şu an sadece değişik şey kıvamlı akıntı gögüsler normalHadi bakalım inş tutar
Canım ne yemek yapSelam bal kaynaklar napyonuz
Canım inşallah tutar inşallah Allah gönlüne göre versinŞu an sadece değişik şey kıvamlı akıntı gögüsler normal
Hadi bakalım inş tutar
İnşallah sizinde olsun en kısa zamanda kucağınız sağlıklı ve hayırlı evlatlar ile dolsunCanım ne yemek yap
Canım inşallah tutar inşallah Allah gönlüne göre versinamin
Olmadım ama test te yapmadım canım alamadım daha doğrusu bugün geldim yeni evime be bütün gün temizlik yaptım
Nolur dikkat et ağır işleri ertele test yapmadan önceOlmadım ama test te yapmadım canım alamadım daha doğrusu bugün geldim yeni evime be bütün gün temizlik yaptımeşim almayı unutmuş sağ olsun
Ya güzel kalplim benim merak etme dikkat ediyorum herşey yerleşmiş sadece temizleyip düzeltiyorum inşallah vardır yarın alıcak eşim bugün pazartesi diye çok yoğundum unuttum yarın alırım dedi oda senin gibi ağır kaldırma dikkat et diyip duruyor inşallah bir birimizin güzel haberlerini almak nasip olsun hepimizeNolur dikkat et ağır işleri ertele test yapmadan önce
Zaten içinde yaşadıkça oluyor temizlik falan acelesi yok vallahi çok darılırım sana dikkat et nalanımmmm
Benimle Beraber yumurtası toplanan hepsi boş çıkan kızda 10 gün oda gecikti oda yarın test yapacak bana horon teptirirsiniz inşallah
Gittin mi canım doktoraCanım bugün gitcem. Doktor doğuma gitmiş dönünce sekreteri arayıp haber verecek. Sen naptın gittin mi yada kan verdin mi bida. Benim bugün 5+1 bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz
Yaaa maşallah güzel haber mi geldiYa güzel kalplim benim merak etme dikkat ediyorum herşey yerleşmiş sadece temizleyip düzeltiyorum inşallah vardır yarın alıcak eşim bugün pazartesi diye çok yoğundum unuttum yarın alırım dedi oda senin gibi ağır kaldırma dikkat et diyip duruyor inşallah bir birimizin güzel haberlerini almak nasip olsun hepimize
Artık gönül bağımız var
Ayın kaçıydı senin bat canım?Olmadım ama test te yapmadım canım alamadım daha doğrusu bugün geldim yeni evime be bütün gün temizlik yaptımeşim almayı unutmuş sağ olsun
canın senden umutluyum bu ay hamilesin benceYa güzel kalplim benim merak etme dikkat ediyorum herşey yerleşmiş sadece temizleyip düzeltiyorum inşallah vardır yarın alıcak eşim bugün pazartesi diye çok yoğundum unuttum yarın alırım dedi oda senin gibi ağır kaldırma dikkat et diyip duruyor inşallah bir birimizin güzel haberlerini almak nasip olsun hepimize
Artık gönül bağımız var♥
Dikkat et canım ne olur ne olmaz ağır iş yapmaOlmadım ama test te yapmadım canım alamadım daha doğrusu bugün geldim yeni evime be bütün gün temizlik yaptımeşim almayı unutmuş sağ olsun
Aaa bilmiyordum kız nerde banladınYaaa maşallah güzel haber mi geldikaçırdım mı yoksa tam banlanacak zamanı bulmuşum resmen
22 siydi canımAyın kaçıydı senin bat canım?