Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Olmadım ama test te yapmadım canım alamadım daha doğrusu bugün geldim yeni evime be bütün gün temizlik yaptım eşim almayı unutmuş sağ olsun
Nolur dikkat et ağır işleri ertele test yapmadan önce
Zaten içinde yaşadıkça oluyor temizlik falan acelesi yok vallahi çok darılırım sana dikkat et nalanımmmm
Benimle Beraber yumurtası toplanan hepsi boş çıkan kızda 10 gün oda gecikti oda yarın test yapacak bana horon teptirirsiniz inşallah

Ya güzel kalplim benim merak etme dikkat ediyorum herşey yerleşmiş sadece temizleyip düzeltiyorum inşallah vardır yarın alıcak eşim bugün pazartesi diye çok yoğundum unuttum yarın alırım dedi oda senin gibi ağır kaldırma dikkat et diyip duruyor inşallah bir birimizin güzel haberlerini almak nasip olsun hepimize
Artık gönül bağımız var

Yaaa maşallah güzel haber mi geldi kaçırdım mı yoksa tam banlanacak zamanı bulmuşum resmen

Benim bata 10 gün var ama 2gündür kasık ağrım var hatta bugün sabahtan beri resmen sağ kaburgamın altı boşluğumda bir top var sanki de aşağı baskı yapıyor aşırı ağrım var.arada da idrar yolum ağrıyor gibi. Havalar soğuk üşüttüm mü acaba yaa

j
canın senden umutluyum bu ay hamilesin bence

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…