Nasıl dayandın 5gün yaaa22 siydi canım
Ya inşallah canım benim aminj
canın senden umutluyum bu ay hamilesin bence
Ediyorum canım elimden geldiğince sağol balım sende dikkat et sen önceliklisin şimdiDikkat et canım ne olur ne olmaz ağır iş yapma
Geçen ayda gecikme oldu ya hem ondan hemde bu ay olmaz diye düşündüm ama hayırlısı bakalımNasıl dayandın 5gün yaaa
Böyle bir gecikmenin sonu hayırdır kuzum Allahın izniyleAaa bilmiyordum kız nerde banladınhenüz bilmiyorum yarın yapicam test inşallah allah söyletmiştir
Oh oh maşallah bugün olmuş 28i artık geleceği varsa gelirdi çoktan22 siydi canım
İnşallah canım yaOh oh maşallah bugün olmuş 28i artık geleceği varsa gelirdi çoktan
Allahın izniyle inşallahBöyle bir gecikmenin sonu hayırdır kuzum Allahın izniylekurallara aykırı gitmişim neyse ki geri gelebildim
Sağol canım benim okuyup uflemis kadar oldunAllahın izniyle inşallahhoş geldin bilmiyorum valla bilseydim arkandan bi okur üflerdim neyse ki gelmişsin
Gitme bi daha aman inşallah vermek nasip olur canımSağol canım benim okuyup uflemis kadar oldunneyseki yetiştim güzel haberi verdiğinde buralarda olucam
Ummadığın anda gelir belkiGeçen ayda gecikme oldu ya hem ondan hemde bu ay olmaz diye düşündüm ama hayırlısı bakalım
Ahh keşke canım okadar çok istiyorum ki nşallah dediğiniz gibi olur allahın da izniyleUmmadığın anda gelir belki
Yarın ikisi de koyu olur yaklaşmışKızlar sizce yumurtlama dönemine giriyormuyum? Daha önceki testlerimi 2.çizgi silik çıtkı diye biriktirmedim çöpe atmıştım onlarla kıyas yapamıyorum ama dün akşam 2.çizginin koyulaştığını farkettim atmadım bu yüzden. Bu akşam tekrar yaptım aradaki fark bu
Düzenli ise regl zaten şüphelenen sende LPG falan değil kaç gün dür beyin hücrelerime horon teptireysunnn nalannnnAhh keşke canım okadar çok istiyorum ki nşallah dediğiniz gibi olur allahın da izniyleben açıkçası bu ay hiç beklentiye girmedim koşuşturmaca vardı bu ay şimdi ziz beni gaza getirdiniz bende heycanlandım
Ay hadi İnşallah güzel haberi alırız senden canımAhh keşke canım okadar çok istiyorum ki nşallah dediğiniz gibi olur allahın da izniyleben açıkçası bu ay hiç beklentiye girmedim koşuşturmaca vardı bu ay şimdi ziz beni gaza getirdiniz bende heycanlandım
Kız kürtajdan sonra düzensizleşti bende şaştım o yüzden diyorum ya yoksa ben daha günü gelmeden onca test yapan beni beni nalanını tanımıyon senDüzenli ise regl zaten şüphelenen sende LPG falan değil kaç gün dür beyin hücrelerime horon teptireysunnn nalannnn
İnşallah balımAy hadi İnşallah güzel haberi alırız senden canım ♥♥♥
15 günü geçerse kesin var sana diyim bekle o zaman biraz daha yinede ağır işler yapmadanKız kürtajdan sonra düzensizleşti bende şaştım o yüzden diyorum ya yoksa ben daha günü gelmeden onca test yapan beni beni nalanını tanımıyon sen