- 20 Mart 2011
- 13.735
- 32.269
Kaç çıktı canım değerin?Acaba kimyasal gebelik mi? Ya sonucum ilk defa 0 üstünde cıktı görünce elim ayagım bosaldı resmen hamileyim sandım
Günaydınnnnn ben işe gideyrummmmmGünaydın
kolay gelsin cnmGünaydınnnnn ben işe gideyrummmmm
Günaydın kuzum insAllah herşey güzel olacak toparla kendinibu aralar modum yok..
günaydın herkese
Şu anda şoktayım herşey eskisi gibi heryer tıklım tıklım böyle bulaşmasın da ne olsun çok korkuyorum daha kötü olacak herşey maskesiz var olanlar da çene altında tutmuş bizim milettimiz akıllanmaz rahatlığa bak yaGiriş çıkış yasağı şimdi varmı bilmiyorum ama erken sevindi halkımız şimdi çekicez cenemesini allah esirgesin tabi böylede yaşanmaz insanız alışkanlıklarımız eğlencemiz gezmeniz tozmamız bunların hepsinden mahrum kaldık tabiki herşeyin başı sağlık ama yıldık vala
Sorma bugün yeni eve geçtim herkes dışar da böyle bir sorumsuzluk olamaz daha çok yayılacak bu çekilde ama kimsenin umrunda değilŞu anda şoktayım herşey eskisi gibi heryer tıklım tıklım böyle bulaşmasın da ne olsun çok korkuyorum daha kötü olacak herşey maskesiz var olanlar da çene altında tutmuş bizim milettimiz akıllanmaz rahatlığa bak ya
Canım daha adetine varsa günün gecmediyse bu değerin yükselme ihtimali var burda bı arkadaşin öyleydi 2 li bı değerdi ve yükseldi şuan hamile sen yinede dikkat kendineAcaba kimyasal gebelik mi? Ya sonucum ilk defa 0 üstünde cıktı görünce elim ayagım bosaldı resmen hamileyim sandım
Burda bi konu buldum 1.3 olanlar falan 1 hafta sonra yaptırmışlar hep 200 küsür cıkmıs
canım neyin var nasılsınbu aralar modum yok..
günaydın herkese
iyi olacam inşallah nurellam..canım neyin var nasılsın
Rabbim hayırlısını versin inşallah moralinizi bozmayın inşallah bebeğiniz sizinleYa insallah vardır cok küçük bi değer bilmiyorum ne idrar testim normal ne kan arada kaldım
İnsallah yaa peki neden 0dan yüksek cıktı acabaO zmn bı kaç gün daha bekleyip yeniden kan ver canım insAllah sağlıkla artmıştır
İnşallah ya hayırlıysa gelsin inşallahRabbim hayırlısını versin inşallah moralinizi bozmayın inşallah bebeğiniz sizinle
Hormonlar değişken olabiliyor cnm herhlde ya da işte dolleniyor ama sağlıksız oluyor yükselmiyor yeteri kadar HCG benceİnsallah yaa peki neden 0dan yüksek cıktı acaba
3.57 canmKaç çıktı canım değerin?
Evet canım daha var. Yani adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimde ağrı karnımda sızı memede şişlik ama daha gün gelmediği için dedim herhalde ovulasyon günündeyimCanım daha adetine varsa günün gecmediyse bu değerin yükselme ihtimali var burda bı arkadaşin öyleydi 2 li bı değerdi ve yükseldi şuan hamile sen yinede dikkat kendine
İnşallah yükselir yaa adetten önce yaptırdık diye mi böyle düşük axabacanım inşAllah yükselir değerin.. 40 gün sürüyor adet döngüm demişsin daha 30.gündeymişsin inşAllah daha da yükselir daha var çünkü regline
Hep iyi ol canımm.. bende ne olsun çalışmaya ve bebek beklemeye devam onun dışında iyiyim çok şüküriyi olacam inşallah nurellam..
sen nasılsın.. daha iyimisin kuzucum
Aynen öyle sanırım cünkü ben sadece 0ı sanıyodm gebelik değil dye dün rakamı görünce dedim hamileyim bilmiyordum bunun negatif sonuç olduğumuHormonlar değişken olabiliyor cnm herhlde ya da işte dolleniyor ama sağlıksız oluyor yükselmiyor yeteri kadar HCG bence