Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Şu anda şoktayım herşey eskisi gibi heryer tıklım tıklım böyle bulaşmasın da ne olsun çok korkuyorum daha kötü olacak herşey maskesiz var olanlar da çene altında tutmuş bizim milettimiz akıllanmaz rahatlığa bak ya

Sorma bugün yeni eve geçtim herkes dışar da böyle bir sorumsuzluk olamaz daha çok yayılacak bu çekilde ama kimsenin umrunda değil

Acaba kimyasal gebelik mi? Ya sonucum ilk defa 0 üstünde cıktı görünce elim ayagım bosaldı resmen hamileyim sandım
Canım daha adetine varsa günün gecmediyse bu değerin yükselme ihtimali var burda bı arkadaşin öyleydi 2 li bı değerdi ve yükseldi şuan hamile sen yinede dikkat kendine

Canım daha adetine varsa günün gecmediyse bu değerin yükselme ihtimali var burda bı arkadaşin öyleydi 2 li bı değerdi ve yükseldi şuan hamile sen yinede dikkat kendine
Evet canım daha var. Yani adet olacakmışım gibi ağrılarım var belimde ağrı karnımda sızı memede şişlik ama daha gün gelmediği için dedim herhalde ovulasyon günündeyim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…