Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Kızlar sizce yumurtlama dönemine giriyormuyum? Daha önceki testlerimi 2.çizgi silik çıtkı diye biriktirmedim çöpe atmıştım onlarla kıyas yapamıyorum ama dün akşam 2.çizginin koyulaştığını farkettim atmadım bu yüzden. Bu akşam tekrar yaptım aradaki fark bu

Eklentiler

• IMG_20200527_235611.jpg
    IMG_20200527_235611.jpg
    62,6 KB · Görüntüleme: 30
Kızlar sizce yumurtlama dönemine giriyormuyum? Daha önceki testlerimi 2.çizgi silik çıtkı diye biriktirmedim çöpe atmıştım onlarla kıyas yapamıyorum ama dün akşam 2.çizginin koyulaştığını farkettim atmadım bu yüzden. Bu akşam tekrar yaptım aradaki fark bu
Yarın ikisi de koyu olur yaklaşmış

Ahh keşke canım okadar çok istiyorum ki nşallah dediğiniz gibi olur allahın da izniyle 🙏 ben açıkçası bu ay hiç beklentiye girmedim koşuşturmaca vardı bu ay şimdi ziz beni gaza getirdiniz bende heycanlandım 😍
Düzenli ise regl zaten şüphelenen sende LPG falan değil kaç gün dür beyin hücrelerime horon teptireysunnn nalannnn :rolleyes:

Düzenli ise regl zaten şüphelenen sende LPG falan değil kaç gün dür beyin hücrelerime horon teptireysunnn nalannnn :rolleyes:
Kız kürtajdan sonra düzensizleşti bende şaştım o yüzden diyorum ya yoksa ben daha günü gelmeden onca test yapan beni beni nalanını tanımıyon sen 🤣

Kız kürtajdan sonra düzensizleşti bende şaştım o yüzden diyorum ya yoksa ben daha günü gelmeden onca test yapan beni beni nalanını tanımıyon sen 🤣
15 günü geçerse kesin var sana diyim bekle o zaman biraz daha yinede ağır işler yapmadan

X