Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzensiz canım pkoluyum ya şuan tam 30 gün oldu olalı. Bormalde 2 ayda bir olurum en iyi ihtimalde 40 gün o da cok nadir
Pko için kullandığın düzenli ilacın var mı oda değerlerle oynuyor
Tabi inşallah bebiştir çıkan değerlerin

Canım bugün gitcem. Doktor doğuma gitmiş dönünce sekreteri arayıp haber verecek. Sen naptın gittin mi yada kan verdin mi bida. Benim bugün 5+1 bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz
Yok canım gitmedim daha bende Cuma gideceğim kan da vermedim daha son verdiğimde işte 469 du. Ağrılarımda azaldı çok şükür şimdiden 1 kilo almışım zaten 40 kiloydum 41.6 olmuşum bu sefer 70 le doğuma girerim sanırım

Kız kilo al bol bol ye bebek için kuruyemiş ceviz fındık badem ye haa bide kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş. Ben şuan 72 kiloyum ama boydan kurtariyorum allahtan boy 1.76

Kız kilo al bol bol ye bebek için kuruyemiş ceviz fındık badem ye haa bide kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş. Ben şuan 72 kiloyum ama boydan kurtariyorum allahtan boy 1.76
Ben alıyorum o almıyor oğlum 35 haftaya uyumlu 37 haftalık doğdu kordona dolanmış beslenememişti 1 hafta 2750 doğdu ben 60 kiloyla doğuma gittim doğdu 50 kilo kaldım. Hafta sonra 45 bir ay sonu 40 kiloya düştüm zaten sadece hamileyken alabiliyorum

Ne kadar zayıfsınnn

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…