- 23 Kasım 2015
- 456
- 557
Canım ne zaman gidiyorsun kontrole gittin miInşallah duyarız kalp atislarinida canımasprin neden verdi? Benim sağ kasigim çok şiddetli sancı oluyor bacagima kadar iniyor agria. Sende de varmi bu durum
İnşallah yükselir kuzum kaç gün var adete?3.57 canm
Düzensiz canım pkoluyum ya şuan tam 30 gün oldu olalı. Bormalde 2 ayda bir olurum en iyi ihtimalde 40 gün o da cok nadirİnşallah yükselir kuzum kaç gün var adete?
İnşallah yükselir yaa adetten önce yaptırdık diye mi böyle düşük axaba
Öyleyse daha çok var canım yükselir inşallah bekleyelimDüzensiz canım pkoluyum ya şuan tam 30 gün oldu olalı. Bormalde 2 ayda bir olurum en iyi ihtimalde 40 gün o da cok nadir
Merhaba canım nasılsın hamilelik bilgilerin de ki testler ikili test olarak yapılan şey miÖyleyse daha çok var canım yükselir inşallah bekleyelim
Pko için kullandığın düzenli ilacın var mı oda değerlerle oynuyorDüzensiz canım pkoluyum ya şuan tam 30 gün oldu olalı. Bormalde 2 ayda bir olurum en iyi ihtimalde 40 gün o da cok nadir
Canım bugün gitcem. Doktor doğuma gitmiş dönünce sekreteri arayıp haber verecek. Sen naptın gittin mi yada kan verdin mi bida. Benim bugün 5+1 bakalım kalp atışını duyabilecek miyizCanım ne zaman gidiyorsun kontrole gittin mi
Yok canım gitmedim daha bende Cuma gideceğim kan da vermedim daha son verdiğimde işte 469 du. Ağrılarımda azaldı çok şükür şimdiden 1 kilo almışımCanım bugün gitcem. Doktor doğuma gitmiş dönünce sekreteri arayıp haber verecek. Sen naptın gittin mi yada kan verdin mi bida. Benim bugün 5+1 bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz
Kız kilo al bol bol ye bebek için kuruyemiş ceviz fındık badem ye haa bide kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş. Ben şuan 72 kiloyumYok canım gitmedim daha bende Cuma gideceğim kan da vermedim daha son verdiğimde işte 469 du. Ağrılarımda azaldı çok şükür şimdiden 1 kilo almışımzaten 40 kiloydum 41.6 olmuşum bu sefer 70 le doğuma girerim sanırım
Yok canım bir şey kullanmıyorumPko için kullandığın düzenli ilacın var mı oda değerlerle oynuyor
Tabi inşallah bebiştir çıkan değerlerin
Ay insallah yaaaaÖyleyse daha çok var canım yükselir inşallah bekleyelim
Ben alıyorum o almıyorKız kilo al bol bol ye bebek için kuruyemiş ceviz fındık badem ye haa bide kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş. Ben şuan 72 kiloyumama boydan kurtariyorum allahtan boy 1.76
İnsallah güzel bir dönüşü olur ilk kez bu kadar yaklaştığımı hissettim. Bir de testte de çizgi görünce umutlanmamak elde değilinşAllah yükselir değerin canım.. Güzel düşün güzel olsunNormal döngüne göre erken çünkü..
Ne kadar zayıfsınnnYok canım gitmedim daha bende Cuma gideceğim kan da vermedim daha son verdiğimde işte 469 du. Ağrılarımda azaldı çok şükür şimdiden 1 kilo almışımzaten 40 kiloydum 41.6 olmuşum bu sefer 70 le doğuma girerim sanırım
İnsallah güzel bir dönüşü olur ilk kez bu kadar yaklaştığımı hissettim. Bir de testte de çizgi görünce umutlanmamak elde değil
Ezelinden beri öyleyim kuzum ya doktora gittim metabolizma meselesi yaş aldıkça değişir dediNe kadar zayıfsınnn
Çalışıyorum çok yoğunSelam bal kaynaklar napyonuz