Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Düzensiz canım pkoluyum ya şuan tam 30 gün oldu olalı. Bormalde 2 ayda bir olurum en iyi ihtimalde 40 gün o da cok nadir
Pko için kullandığın düzenli ilacın var mı oda değerlerle oynuyor
Tabi inşallah bebiştir çıkan değerlerin :dua:

Canım bugün gitcem. Doktor doğuma gitmiş dönünce sekreteri arayıp haber verecek. Sen naptın gittin mi yada kan verdin mi bida. Benim bugün 5+1 bakalım kalp atışını duyabilecek miyiz
Yok canım gitmedim daha bende Cuma gideceğim kan da vermedim daha son verdiğimde işte 469 du. Ağrılarımda azaldı çok şükür şimdiden 1 kilo almışım 😂 zaten 40 kiloydum 41.6 olmuşum bu sefer 70 le doğuma girerim sanırım 🤦‍♀️

Yok canım gitmedim daha bende Cuma gideceğim kan da vermedim daha son verdiğimde işte 469 du. Ağrılarımda azaldı çok şükür şimdiden 1 kilo almışım 😂 zaten 40 kiloydum 41.6 olmuşum bu sefer 70 le doğuma girerim sanırım 🤦‍♀️
Kız kilo al bol bol ye bebek için kuruyemiş ceviz fındık badem ye haa bide kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş. Ben şuan 72 kiloyum 🙈 ama boydan kurtariyorum allahtan boy 1.76 😁

Kız kilo al bol bol ye bebek için kuruyemiş ceviz fındık badem ye haa bide kaşar peyniri bebeğe kilo aldırıyormuş. Ben şuan 72 kiloyum 🙈 ama boydan kurtariyorum allahtan boy 1.76 😁
Ben alıyorum o almıyor 😂 oğlum 35 haftaya uyumlu 37 haftalık doğdu kordona dolanmış beslenememişti 1 hafta 2750 doğdu ben 60 kiloyla doğuma gittim doğdu 50 kilo kaldım. Hafta sonra 45 bir ay sonu 40 kiloya düştüm 😂 zaten sadece hamileyken alabiliyorum

X