İnşallah vardır yoksa çok üzülürüm adet düzensizliği için15 günü geçerse kesin var sana diyim bekle o zaman biraz daha yinede ağır işler yapmadan
İnşallah vardır yoksa çok üzülürüm adet düzensizliği içinvücudum allak bullak oldu artık eskisi gibi olsun istiyorum gebelik yoksa
Ne tür bir allak bullaklik var ? Anlat alana yavrum yardımcı olsun sanaİnşallah vardır yoksa çok üzülürüm adet düzensizliği içinvücudum allak bullak oldu artık eskisi gibi olsun istiyorum gebelik yoksa
Mesela ben tam da adet döneminde davul gibi şişmiştim test yapıp da bebek olduğunu bilmesem biri beni sisirdi patlayacam sanabilirdimİnşallah vardır yoksa çok üzülürüm adet düzensizliği içinvücudum allak bullak oldu artık eskisi gibi olsun istiyorum gebelik yoksa
YaaaNe tür bir allak bullaklik var ? Anlat alana yavrum yardımcı olsun sana
Hayır olur sonu inşallah kuzum sen bol bol olumlama yap,bir kere gebe kalmışsın tekrar kalacaksın kalmış bile olabilirsin çok aminYaaaeskiden adetim 34 35 günde bir olurdu sadece ya bir gün erken yada geç olurdu şimdi baksana gittikçe uzamaya başladı zaten vücudum sürekli belirti vermeye başladı kürtajdan sonra hani diyorum gebelik yoksa bari uzamasın
Bende şişme olmuyor gebe kaldığım ay hiç bişey hissetmemiştim mesela sadece göhüs ağrım olmuştu onuda öğrendikten sonra anladım ama ondan sonra başladı herşeyMesela ben tam da adet döneminde davul gibi şişmiştim test yapıp da bebek olduğunu bilmesem biri beni sisirdi patlayacam sanabilirdim
İnşallah canım bakalım eşimi gönderdim test almaya yarın ilk idrarla yaparım olmazsam artıkHayır olur sonu inşallah kuzum sen bol bol olumlama yap,bir kere gebe kalmışsın tekrar kalacaksın kalmış bile olabilirsin çok amin
Kuzum en sağlıklısı test hiç belirti arama inşallah gebesindir yine çok çok aminİnşallah canım bakalım eşimi gönderdim test almaya yarın ilk idrarla yaparım olmazsam artık
Sağol canım benimKuzum en sağlıklısı test hiç belirti arama inşallah gebesindir yine çok çok aminyeni eve taşınmissin Rabbim ağız tadiyla oturmayı nasip etsin,kendini çok yorma ama kafayı evle dağıtıyor olman da çok iyi
Test yaptın mı bugünAhh keşke canım okadar çok istiyorum ki nşallah dediğiniz gibi olur allahın da izniyleben açıkçası bu ay hiç beklentiye girmedim koşuşturmaca vardı bu ay şimdi ziz beni gaza getirdiniz bende heycanlandım
Canım gidemedim dün doktor dogumdan geldikten sonra sabahki randevularini almış bana sıra gelmedi bugünde eşim çok yoğun işi gereği. Ilk fırsatta gitcez inşallah. Sen ne zaman gitceksinGittin mi canım doktora
Canım maşallah hamilesin çok ama çok mutlu olduYaaa nerdesiniz ben çok kötüyüm
Ayyy çok srvindim sağlıkla kucağına alırdın inşallah darıdı bizlerin başınaEki Görüntüle 2640895 kızlar lütfen bu gerçek olsun hemen çıktı
İnşallah canım benim inşallah doğrudur kan vericem emin olmak içinCanım maşallah hamilesin çok ama çok mutlu oldubir süredir yoktum bakınca bu haberi görmek bana nasip oldu