kuzum iyiyiz ssen nasılsınSelammm kizlarr nasilsinz
hiç öyle birşey yaşamadm ama yaşayan arkadaşlarımızın yorumlarına göre mutlaka yaptırılması gerekiyorMerhaba kızlar aranızda düşük sonrası araştırma sürecine girerek genetik test yaptıran var mı? Süreciniz nasıl işledi?
Evet ben de yaptıracağım inşallah ama merak ettiğim şeyler var yaptıran birileri varsa sormak isterimkuzum iyiyiz ssen nasılsın
hiç öyle birşey yaşamadm ama yaşayan arkadaşlarımızın yorumlarına göre mutlaka yaptırılması gerekiyor
Ben yaptırmıştım belli sayıda kan veriyorsunuz eşinizle birlikte bazı testler hemen çıkarken bazısı 15 gün bazısında 40 günü bulmuştu biz hepsi çıkınca gitmiştik doktoraMerhaba kızlar aranızda düşük sonrası araştırma sürecine girerek genetik test yaptıran var mı? Süreciniz nasıl işledi?
Teşekkürler cevabın için randevuyu tıbbi genetikten mi almıştınız yoksa kadın doğumdan mı?Ben yaptırmıştım belli sayıda kan veriyorsunuz eşinizle birlikte bazı testler hemen çıkarken bazısı 15 gün bazısında 40 günü bulmuştu biz hepsi çıkınca gitmiştik doktora
Rica ederim Tibbi genetikten canım zaten onlar yönlendirme yapıyorTeşekkürler cevabın için randevuyu tıbbi genetikten mi almıştınız yoksa kadın doğumdan mı?
Çok teşekkür ederimRica ederim Tibbi genetikten canım zaten onlar yönlendirme yapıyor
Iydir bende kuzummmkuzum iyiyiz ssen nasılsın
hiç öyle birşey yaşamadm ama yaşayan arkadaşlarımızın yorumlarına göre mutlaka yaptırılması gerekiyor
Çok teşekkür ederimBen tıbbi genetikten randevu bulamıyorum bakalım yarın gidip kadın doğumdan yönlendirmesini isteyeceğim olabiliyorsa
Tıbbi genetik adı altında direkt randevu alamıyoruz maalesef o yüzden kadın doğum cu yönlendirme yapıyor canım genetik bölümüne kendi istedigimiz normal bölümler gibi gidemiyoruz
Oldu olacak gibiiiiii
Düşük sonrası genetik değilde 6 kere histereskopi ameliyatı oldum rahim yapışıklığı nedeni ile 5 i balonlu yöntem 6.ilaçla tedavi kıyaslarsan 6.en iyisi oldu yapışmadı birdaha tüp bebek denedik ama gelişmedi ikincide yapacaklar ama o araştırmayı salgın bitinceMerhaba kızlar aranızda düşük sonrası araştırma sürecine girerek genetik test yaptıran var mı? Süreciniz nasıl işledi?
Çok geçmiş olsun gerçekten yıpratıcı bir süreç inşallah bir sonraki denemenizde tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınızDüşük sonrası genetik değilde 6 kere histereskopi ameliyatı oldum rahim yapışıklığı nedeni ile 5 i balonlu yöntem 6.ilaçla tedavi kıyaslarsan 6.en iyisi oldu yapışmadı birdaha tüp bebek denedik ama gelişmedi ikincide yapacaklar ama o araştırmayı salgın bitince
Canım de pik değil ama bı kaç güne b olur bence devam et olacakAy iki test yptim biinciye nedense guvenmedm nokta gibi kirmizilik die ikinci daha kotu ayni idrarla yaptim ama testi kafam karisti acaba gecmi yumurtlayacam
Bi olamadi bea gözümüz yollardaOldu olacak gibiiiiii
Düşük sonrası gittiğimde ortaya çıktı zaten yapışıklık varmış önceden düşmese bile 4 aylık olunca sıkışıp ölürdü dediler vücut atmış 2 haftalık iken geçmişte geçirdiğin enfeksiyon dediler ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ona bağlıyorum nedenini ama şöyle tavsiye ederim balonlu yöntem sonrası tekrar yapıştı adet bile olmadım en son Üniversite Hastanesinde yapılan ameliyat sonrası ilaçla tedavi sayesinde adet gördüm yıllar sonra ve mükemmel düzenli şu andaÇok geçmiş olsun gerçekten yıpratıcı bir süreç inşallah bir sonraki denemenizde tutar ve sağlıkla kucağınıza alırsınızBenİm de histereskopi olma durumum var ama salgının geçmesini bekleyebilirim. Peki neden yapışma olmuş size nasıl bir açıklama yaptılar ?
Olsunn artikk ama calismaalra devam bakalm olursa tutar olmazsa onumizdeki aylaraaCanım de pik değil ama bı kaç güne b olur bence devam et olacak
Tekrar tekrar geçmiş olsun peki siz balonlu olan histereskopiyi değil de ilaçlı olanı öneriyorsunuz doğru mu? Ben de yaptıracağım için öğrensem iyi olurDüşük sonrası gittiğimde ortaya çıktı zaten yapışıklık varmış önceden düşmese bile 4 aylık olunca sıkışıp ölürdü dediler vücut atmış 2 haftalık iken geçmişte geçirdiğin enfeksiyon dediler ben çok sık idrar yolu enfeksiyonu oluyordum ona bağlıyorum nedenini ama şöyle tavsiye ederim balonlu yöntem sonrası tekrar yapıştı adet bile olmadım en son Üniversite Hastanesinde yapılan ameliyat sonrası ilaçla tedavi sayesinde adet gördüm yıllar sonra ve mükemmel düzenli şu anda