- 1 Haziran 2018
- 27.720
- 82.187
- 30
Olsunn artikk ama calismaalra devam bakalm olursa tutar olmazsa onumizdeki aylaraa
Baya tecrübe ettim bu konuda 6 ameliyat 8 hsg hsg esnasında tıkanık tüpüm çıkınca açıyorlardı ben bunları narkozsuz yaptırdım ameliyatlar narkozlu idi balonla olanlar uyanınca acı verici çünkü his ediyorsun içerde yabancı sert bir cisim var dışarda 2 hortum karnına bantlamışlar gıcık verici oturamıyorsun dogru düzgün 3 gün falan hafif kanaman oluyor bu arada bende polip de vardı balonlu da tekrar etti ilaçlı da çıkmadıTekrar tekrar geçmiş olsun peki siz balonlu olan histereskopiyi değil de ilaçlı olanı öneriyorsunuz doğru mu? Ben de yaptıracağım için öğrensem iyi olurZor bir işlem mi peki kaç gün kanama oluyor ?
Peki hangi şehirde hangi doktora yaptırdınız operasyonları?Baya tecrübe ettim bu konuda 6 ameliyat 8 hsg hsg esnasında tıkanık tüpüm çıkınca açıyorlardı ben bunları narkozsuz yaptırdım ameliyatlar narkozlu idi balonla olanlar uyanınca acı verici çünkü his ediyorsun içerde yabancı sert bir cisim var dışarda 2 hortum karnına bantlamışlar gıcık verici oturamıyorsun dogru düzgün 3 gün falan hafif kanaman oluyor bu arada bende polip de vardı balonlu da tekrar etti ilaçlı da çıkmadı
Hepsi istanbul Balonlu olanlar baya tanınmış özel doktorda çok pişman oldum ilaçla tedavi istanbul Üniversitesi çapa tıp fakültesi kötü yapma ihtimalleri yok çünkü öğrenciler izliyor ameliyatı ders amaçlı o yüzden tek geçerimPeki hangi şehirde hangi doktora yaptırdınız operasyonları?
Bende bu ay deneyeceğim ovülasyon testlerini adet sonrası 3.gün dediler aldığım yer sizde mi öyle yaptınız
Moral bozmak istemem ama ben hiç bir şey görmedim.Kızlar yapmicam dedim ama dayanamadimBat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum
Moraller zaten genelde bozuk canım,dogrudur ben ümit ederek baktığım için görüyorumdurMoral bozmak istemem ama ben hiç bir şey görmedim.
Anladım ben de doktor arayışındayım memnun olduğunuz doktorunuzun ismini paylaşabilmeniz mümkün mü?Hepsi istanbul Balonlu olanlar baya tanınmış özel doktorda çok pişman oldum ilaçla tedavi istanbul Üniversitesi çapa tıp fakültesi kötü yapma ihtimalleri yok çünkü öğrenciler izliyor ameliyatı ders amaçlı o yüzden tek geçerim
Merhaba bence dört gün sonra sabah ilk idrarınla yapmalısın çünkü henüz çok erkenKızlar yapmicam dedim ama dayanamadimBat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum
Yaa ben olsam yapardımMerhaba arkadaşlar
Bat bugün olmasına rağmen adet olmadım.
Polikistiğimden söz etmiştim.
3 gündür hafif kasık ağrılarım var.
Acaba yarın test yapsam mı? (Ki bence bu kötü fikir muhtemelen adet olacağım boşu boşuna heveslenmemem gerekiyor.)
Ya da adeti mi bekleyeyim?
Çok kararsızım, aynı durumda olan var mı?
Adetim düzenli olsa hiç tereddüt etmeyeceğim.Yaa ben olsam yapardımbat I geçmiş oluyorsun neticede
Anlıyorum canım ne zaman yaparsan yap sonucun pozitif gösterir umarımAdetim düzenli olsa hiç tereddüt etmeyeceğim.
Sabaha kadar adet olmazsam yapıcam sanırım.
Kızlar yapmicam dedim ama dayanamadimBat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum
Evet benim de planım oydu ancak ancak anladınız siz beniMerhaba bence dört gün sonra sabah ilk idrarınla yapmalısın çünkü henüz çok erkenGenelde regle iki üç gün kala idrara geçiyor diye biliyorum
Sanki bende gördüm inşallah vardır .Gerçi ben her testte böyle görürüm sanki , şimdi test yapsam kendimde Bile görürüm , ki benim hamile kalmam imkansız yaniKızlar yapmicam dedim ama dayanamadimBat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum
Çok erken yaptık canım,bat tan bikaç gün önce yapmak gerekli ama işte macera olsunBenimde bat 20 Nisan test yapmıcam yapmıcam dedim dayanamadım ben de yaptımsonuç negatif hayalet çizgi bile yok
İnşallah canım inşallah bi gün hepimiz hamile oluruz Rabbim daha fazla bekletmedenSanki bende gördüm inşallah vardır .Gerçi ben her testte böyle görürüm sanki , şimdi test yapsam kendimde Bile görürüm , ki benim hamile kalmam imkansız yaniİnşallah hamilesindir canım
Ben eşimin durumunu bilemeden önce 7 ay boyunca adetten kaç gün önceden test yapmaya başlardım. , eşimden gizli gizli test alırdım silik çizgi görmeye çalışırdım ışığa tutupİnşallah canım inşallah bi gün hepimiz hamile oluruz Rabbim daha fazla bekletmedenUmutla bakılan her test pozitif oluyor,az önce eşimin de kafasına vura vura o hayalet çizgiyi görmesini sağladım artık evde iki deliyiz