- 26 Mart 2020
- 3.713
- 3.450
Allah en hayirli vakitte nasip etsin insallah6 yıldır evliyim 3 yıldır istiyoruz 37 yaşındayım herşey ilk düşük ile başladı 3 yıl önce rahim yapışıklığı nedeni ile 6 histereskopi ameliyatı oldum 5 i balonlu yöntemle özel bir merkezde 6.ilaçla tedavi idi Üniversite hastanesinde.Tüplerim hsg çekildiğimde kapalı çıkıyor film esnasında açıyorlar yeniden kapanıyor bazen biri açık öteki kapalı çıkıyor.İlk tüp bebek denememi 28 şubatta yaptırdım eşimde sorun yok o kadar iğneye 1 yumurta oldu oda döllendi trasfer yapıldı ama tutmadı düşük falan değil virüs nedeni ile ara verildi doktorum 3 ay vücudunu dinlendir dedi bakalım hayırlısı herkes için
Allah en hayirli vakitte nasip etsin insallah
Selam canım akrabanda nasıl oldu normal yollamı? Benim eşimde de aynı durum onun için sordumYayla balı polen içine Antep fıstığı ceviz fındık kabak çekirdeği içi. Macun yapıp yesin. Sabah 1 Aksam 1. Kahvaltı yaparkende Pekmez yesin.Tedavi yanında işe yarar. Çakşır suyu kullansın macun bitiminde. Bizim akraba da da hiç yoktu tedavi gördü yıllarca denedi oldu. Rabbim den umut kesilmez
Naber kuzum erkencisinGünaydın hayırlı sabahlar
İyidir canım eşim ise gideck o yüzden erkenciyim sen niye erkencisin nasılsınNaber kuzum erkencisin
benm uyku iyice dengesizleşti ya çok erken uyanuıyorum yada çok geç uyanıyorumİyidir canım eşim ise gideck o yüzden erkenciyim sen niye erkencisin nasılsın
Bende uykuya doyamıyorum çünkü eşim hep erken uyanıyor o kalkınmada ben kendim rahatsiz oluyorum kalkiyorumbenm uyku iyice dengesizleşti ya çok erken uyanuıyorum yada çok geç uyanıyorum
vefalı eş örneğiBende uykuya doyamıyorum çünkü eşim hep erken uyanıyor o kalkınmada ben kendim rahatsiz oluyorum kalkiyorum
vefalı eş örneğikız ben kalkmam valla üşengecim ama neyseki benim eşim evden çalışıyor
aaa o çok zor işteNe yapıyım bidebo rahatsiz böbrek taşı düşürüyor sürekli ona üzülüyorum
Sağol canımaaa o çok zor iştebol bol hoplasın zıplasın ve su tüketsin
geçmiş olsun
Allah Allah hayır olsun inşallahBiraz uyumuşum ama bir rüya gördüm eşim ailesiyle çıkmış bı alışveriş için gitmiş bende dışarı çıkıyorum diyorum kendi kendime eşim gelmeden evi toplarım diye çünkü dağınık biraz sonra ben daha kapıdan çıkarken eşim kayınvalidem ler geliyor ama ben evi toplamadigim için tedirginim filan sonra kayınvalidem üzerini değiştirmeye banyoya yöneliyor bende eşimin yanına yatak odasına girerken 3 tane alyans yüzük goruyorum yerde
Aminn inşaallah canimAllah Allah hayır olsun inşallah
Yok kuzum ama miden hassas galibaYa kızlar bişeyler içip yiyorum ama midem kaldırmıyor iyice çorba oldu sizin de öyle mi