Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Tekrar tekrar geçmiş olsun peki siz balonlu olan histereskopiyi değil de ilaçlı olanı öneriyorsunuz doğru mu? Ben de yaptıracağım için öğrensem iyi olur 🙏🏼 Zor bir işlem mi peki kaç gün kanama oluyor ?
Baya tecrübe ettim bu konuda 6 ameliyat 8 hsg hsg esnasında tıkanık tüpüm çıkınca açıyorlardı ben bunları narkozsuz yaptırdım ameliyatlar narkozlu idi balonla olanlar uyanınca acı verici çünkü his ediyorsun içerde yabancı sert bir cisim var dışarda 2 hortum karnına bantlamışlar gıcık verici oturamıyorsun dogru düzgün 3 gün falan hafif kanaman oluyor bu arada bende polip de vardı balonlu da tekrar etti ilaçlı da çıkmadı

Baya tecrübe ettim bu konuda 6 ameliyat 8 hsg hsg esnasında tıkanık tüpüm çıkınca açıyorlardı ben bunları narkozsuz yaptırdım ameliyatlar narkozlu idi balonla olanlar uyanınca acı verici çünkü his ediyorsun içerde yabancı sert bir cisim var dışarda 2 hortum karnına bantlamışlar gıcık verici oturamıyorsun dogru düzgün 3 gün falan hafif kanaman oluyor bu arada bende polip de vardı balonlu da tekrar etti ilaçlı da çıkmadı
Peki hangi şehirde hangi doktora yaptırdınız operasyonları?

Peki hangi şehirde hangi doktora yaptırdınız operasyonları?
Hepsi istanbul Balonlu olanlar baya tanınmış özel doktorda çok pişman oldum ilaçla tedavi istanbul Üniversitesi çapa tıp fakültesi kötü yapma ihtimalleri yok çünkü öğrenciler izliyor ameliyatı ders amaçlı o yüzden tek geçerim

Merhaba arkadaşlar
Bat bugün olmasına rağmen adet olmadım.
Polikistiğimden söz etmiştim.
3 gündür hafif kasık ağrılarım var.
Acaba yarın test yapsam mı? (Ki bence bu kötü fikir muhtemelen adet olacağım boşu boşuna heveslenmemem gerekiyor.)
Ya da adeti mi bekleyeyim?
Çok kararsızım, aynı durumda olan var mı?

Kızlar yapmicam dedim ama dayanamadim🙈 Bat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum :KK17:

Eklentiler

• 20200413_205201.jpg
    20200413_205201.jpg
    41,7 KB · Görüntüleme: 80
Hepsi istanbul Balonlu olanlar baya tanınmış özel doktorda çok pişman oldum ilaçla tedavi istanbul Üniversitesi çapa tıp fakültesi kötü yapma ihtimalleri yok çünkü öğrenciler izliyor ameliyatı ders amaçlı o yüzden tek geçerim
Anladım ben de doktor arayışındayım memnun olduğunuz doktorunuzun ismini paylaşabilmeniz mümkün mü?

Kızlar yapmicam dedim ama dayanamadim🙈 Bat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum :KK17:
Merhaba bence dört gün sonra sabah ilk idrarınla yapmalısın çünkü henüz çok erken 🤷🏻‍♀️ Genelde regle iki üç gün kala idrara geçiyor diye biliyorum

Merhaba arkadaşlar
Bat bugün olmasına rağmen adet olmadım.
Polikistiğimden söz etmiştim.
3 gündür hafif kasık ağrılarım var.
Acaba yarın test yapsam mı? (Ki bence bu kötü fikir muhtemelen adet olacağım boşu boşuna heveslenmemem gerekiyor.)
Ya da adeti mi bekleyeyim?
Çok kararsızım, aynı durumda olan var mı?
Yaa ben olsam yapardım 🥰 bat I geçmiş oluyorsun neticede

Sanki bende gördüm inşallah vardır .Gerçi ben her testte böyle görürüm sanki , şimdi test yapsam kendimde Bile görürüm , ki benim hamile kalmam imkansız yani 🤣İnşallah hamilesindir canım

Sanki bende gördüm inşallah vardır .Gerçi ben her testte böyle görürüm sanki , şimdi test yapsam kendimde Bile görürüm , ki benim hamile kalmam imkansız yani 🤣İnşallah hamilesindir canım
İnşallah canım inşallah bi gün hepimiz hamile oluruz Rabbim daha fazla bekletmeden😊 Umutla bakılan her test pozitif oluyor,az önce eşimin de kafasına vura vura o hayalet çizgiyi görmesini sağladım artık evde iki deliyiz😂

İnşallah canım inşallah bi gün hepimiz hamile oluruz Rabbim daha fazla bekletmeden😊 Umutla bakılan her test pozitif oluyor,az önce eşimin de kafasına vura vura o hayalet çizgiyi görmesini sağladım artık evde iki deliyiz😂
Ben eşimin durumunu bilemeden önce 7 ay boyunca adetten kaç gün önceden test yapmaya başlardım. , eşimden gizli gizli test alırdım silik çizgi görmeye çalışırdım ışığa tutup 😂Ah ah o zamanlar umut bile ne güzelmiş şimdi o umutta gitti 😂inşallah bir gün isteyen herkes o çift çizgiyi görür

X