Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
🍀6 yıldır evliyim 3 yıldır istiyoruz 37 yaşındayım herşey ilk düşük ile başladı 3 yıl önce rahim yapışıklığı nedeni ile 6 histereskopi ameliyatı oldum 5 i balonlu yöntemle özel bir merkezde 6.ilaçla tedavi idi Üniversite hastanesinde.Tüplerim hsg çekildiğimde kapalı çıkıyor film esnasında açıyorlar yeniden kapanıyor bazen biri açık öteki kapalı çıkıyor.İlk tüp bebek denememi 28 şubatta yaptırdım eşimde sorun yok o kadar iğneye 1 yumurta oldu oda döllendi trasfer yapıldı ama tutmadı düşük falan değil virüs nedeni ile ara verildi doktorum 3 ay vücudunu dinlendir dedi bakalım hayırlısı herkes için

🍀
Allah en hayirli vakitte nasip etsin insallah

Yayla balı polen içine Antep fıstığı ceviz fındık kabak çekirdeği içi. Macun yapıp yesin. Sabah 1 Aksam 1. Kahvaltı yaparkende Pekmez yesin. 👍 Tedavi yanında işe yarar. Çakşır suyu kullansın macun bitiminde. Bizim akraba da da hiç yoktu tedavi gördü yıllarca denedi oldu. Rabbim den umut kesilmez
Selam canım akrabanda nasıl oldu normal yollamı? Benim eşimde de aynı durum onun için sordum

Biraz uyumuşum ama bir rüya gördüm eşim ailesiyle çıkmış bı alışveriş için gitmiş bende dışarı çıkıyorum diyorum kendi kendime eşim gelmeden evi toplarım diye çünkü dağınık biraz sonra ben daha kapıdan çıkarken eşim kayınvalidem ler geliyor ama ben evi toplamadigim için tedirginim filan sonra kayınvalidem üzerini değiştirmeye banyoya yöneliyor bende eşimin yanına yatak odasına girerken 3 tane alyans yüzük goruyorum yerde

Biraz uyumuşum ama bir rüya gördüm eşim ailesiyle çıkmış bı alışveriş için gitmiş bende dışarı çıkıyorum diyorum kendi kendime eşim gelmeden evi toplarım diye çünkü dağınık biraz sonra ben daha kapıdan çıkarken eşim kayınvalidem ler geliyor ama ben evi toplamadigim için tedirginim filan sonra kayınvalidem üzerini değiştirmeye banyoya yöneliyor bende eşimin yanına yatak odasına girerken 3 tane alyans yüzük goruyorum yerde
Allah Allah hayır olsun inşallah

Merhaba kızlar aranızda düşük sonrası araştırma sürecine girerek genetik test yaptıran var mı? Süreciniz nasıl işledi?

X