- 14 Aralık 2016
- 1.519
- 3.442
- 31
Aslında böyle bekleyişte olmasak daha rahat olacak sanırım.Moraller zaten genelde bozuk canım,dogrudur ben ümit ederek baktığım için görüyorumdur
Canım benim inşallah o çift çizgiyi görenlerden biri de sen olursun,eşinin durumu ne bilmiyorum ama umut güzeldir her şeye kuselim de ona kusmeyelim,hayat size güzel suprizler hazırlıyor olsun inşallahBen eşimin durumunu bilemeden önce 7 ay boyunca adetten kaç gün önceden test yapmaya başlardım. , eşimden gizli gizli test alırdım silik çizgi görmeye çalışırdım ışığa tutupAh ah o zamanlar umut bile ne güzelmiş şimdi o umutta gitti inşallah bir gün isteyen herkes o çift çizgiyi görür
Bekleyiş çok sıkıntılı,yani son 3 gündür dişleri döktüm heralde sıka sıka,stres sanırım yakinda bütün organlarımı elime vericekAslında böyle bekleyişte olmasak daha rahat olacak sanırım.
Ah canım anlamaz mıyım hiçEvet benim de planım oydu ancak ancak anladınız siz beni
Bu ay ovu testi kullanıp çatlama görduysen neden yapmayasin ki,bence sabah ilk idrarinla yapmalısın,umarım adet olmazsinMerhaba arkadaşlar
Bat bugün olmasına rağmen adet olmadım.
Polikistiğimden söz etmiştim.
3 gündür hafif kasık ağrılarım var.
Acaba yarın test yapsam mı? (Ki bence bu kötü fikir muhtemelen adet olacağım boşu boşuna heveslenmemem gerekiyor.)
Ya da adeti mi bekleyeyim?
Çok kararsızım, aynı durumda olan var mı?
İnşallah canım , biz tüp bebeğe hazırlanıyoruz inşalallah görürüm çift çizgiyi :)Canım benim inşallah o çift çizgiyi görenlerden biri de sen olursun,eşinin durumu ne bilmiyorum ama umut güzeldir her şeye kuselim de ona kusmeyelim,hayat size güzel suprizler hazırlıyor olsun inşallah
Bizde tüp bebekten önceki son çıkıştayiz canım,maksimum 6 ay daha deneyip olmazsa şu süreçten sonra tüp bebek yollarını tutarız sanırım,Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin de her çareye başvurmaya raziyizİnşallah canım , biz tüp bebeğe hazırlanıyoruz inşalallah görürüm çift çizgiyi :)
Hoşgeldin canım aramıza,burası güzel herkes birbirine duaci destek,umarım hep bir bir alicaz bebeleri kucaklarimizaMerhabalar, ben de aranıza yeni katıldım, 1 buçuk yıldır istiyoruz, bazı tedaviler gördüm, bu ay çok ümitlenmiştim bir hafta gecikmem olmuştu ama yine hüsran. Şu sıra doktora gitmek de sıkıntı bir kaç ay aksayacak yine, artık nasip diyorum inşallah bir anda alırız hepimiz mutlu haberi, bekleyen herkesin bekleyişi mutlulukla sonuçlansın inşallah.
İnşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan olur inşallah seninki :) Aynen tüp bebek felan farketmez yeterki gelsin bebeklerimiz o sadece bir vesile olur :) Zaten olursa şu çektiğim sıkıntıları hiç aklıma bile getirmeyeceğimBizde tüp bebekten önceki son çıkıştayiz canım,maksimum 6 ay daha deneyip olmazsa şu süreçten sonra tüp bebek yollarını tutarız sanırım,Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin de her çareye başvurmaya raziyiz
Anladım ben de doktor arayışındayım memnun olduğunuz doktorunuzun ismini paylaşabilmeniz mümkün mü?
Size tavsiyem 30 dan sonra hiç beklemeyin amh düşüşüne çare yok mutlaka 3 kere deneyin tüp bebek devlet imkan sunuyor 39 yaşına kadar zor yıpratıcı sabır istiyor ama değerBizde tüp bebekten önceki son çıkıştayiz canım,maksimum 6 ay daha deneyip olmazsa şu süreçten sonra tüp bebek yollarını tutarız sanırım,Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin de her çareye başvurmaya raziyiz
Çok erken yaptık canım,bat tan bikaç gün önce yapmak gerekli ama işte macera olsun
Size tavsiyem 30 dan sonra hiç beklemeyin amh düşüşüne çare yok mutlaka 3 kere deneyin tüp bebek devlet imkan sunuyor 39 yaşına kadar zor yıpratıcı sabır istiyor ama değer
Evet benim de onu ne zaman yapsak acaba yarın sabah ilk idrarla mıEvet aynen dediğin gibi canım bir test kaldı elimde zaten bu macera yüzünden
Gelmez ki zaten bunların yerini evlat sevgisi dolduracak inşallahİnşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan olur inşallah seninki :) Aynen tüp bebek felan farketmez yeterki gelsin bebeklerimiz o sadece bir vesile olur :) Zaten olursa şu çektiğim sıkıntıları hiç aklıma bile getirmeyeceğim
İnşallah tüm isteyenler görürAnlıyorum canım ne zaman yaparsan yap sonucun pozitif gösterir umarım
Evet benim de onu ne zaman yapsak acaba yarın sabah ilk idrarla mı
Evet canım ben görüyorum hayalet çizgiyi inşallah hamilesindir 2 gün sonra kan ver bence varsa çıkma ihtimali yüksek bizide haberdar etKızlar yapmicam dedim ama dayanamadimBat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum
Ay gerçekten mi senin o çizgiyi gören gözlerine sağlık inşallah öyleyimdir eşim inat etti adet geçene kadar gotürmicem tahlile zaten çok riskli diye ben de böyle evde testlerle oyalaniyorum işteEvet canım ben görüyorum hayalet çizgiyi inşallah hamilesindir 2 gün sonra kan ver bence varsa çıkma ihtimali yüksek bizide haberdar et