Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım benim inşallah o çift çizgiyi görenlerden biri de sen olursun,eşinin durumu ne bilmiyorum ama umut güzeldir her şeye kuselim de ona kusmeyelim,hayat size güzel suprizler hazırlıyor olsun inşallah

Bu ay ovu testi kullanıp çatlama görduysen neden yapmayasin ki,bence sabah ilk idrarinla yapmalısın,umarım adet olmazsin

Merhabalar, ben de aranıza yeni katıldım, 1 buçuk yıldır istiyoruz, bazı tedaviler gördüm, bu ay çok ümitlenmiştim bir hafta gecikmem olmuştu ama yine hüsran. Şu sıra doktora gitmek de sıkıntı bir kaç ay aksayacak yine, artık nasip diyorum inşallah bir anda alırız hepimiz mutlu haberi, bekleyen herkesin bekleyişi mutlulukla sonuçlansın inşallah.

Canım benim inşallah o çift çizgiyi görenlerden biri de sen olursun,eşinin durumu ne bilmiyorum ama umut güzeldir her şeye kuselim de ona kusmeyelim,hayat size güzel suprizler hazırlıyor olsun inşallah
İnşallah canım , biz tüp bebeğe hazırlanıyoruz inşalallah görürüm çift çizgiyi :)

İnşallah canım , biz tüp bebeğe hazırlanıyoruz inşalallah görürüm çift çizgiyi :)
Bizde tüp bebekten önceki son çıkıştayiz canım,maksimum 6 ay daha deneyip olmazsa şu süreçten sonra tüp bebek yollarını tutarız sanırım,Rabbim sağlıklı evlatlar nasip etsin de her çareye başvurmaya raziyiz

Hoşgeldin canım aramıza,burası güzel herkes birbirine duaci destek,umarım hep bir bir alicaz bebeleri kucaklarimiza

İnşallah canım tüp bebeğe gerek kalmadan olur inşallah seninki :) Aynen tüp bebek felan farketmez yeterki gelsin bebeklerimiz o sadece bir vesile olur :) Zaten olursa şu çektiğim sıkıntıları hiç aklıma bile getirmeyeceğim

Anladım ben de doktor arayışındayım memnun olduğunuz doktorunuzun ismini paylaşabilmeniz mümkün mü?
Size tavsiyem 30 dan sonra hiç beklemeyin amh düşüşüne çare yok mutlaka 3 kere deneyin tüp bebek devlet imkan sunuyor 39 yaşına kadar zor yıpratıcı sabır istiyor ama değer

Size tavsiyem 30 dan sonra hiç beklemeyin amh düşüşüne çare yok mutlaka 3 kere deneyin tüp bebek devlet imkan sunuyor 39 yaşına kadar zor yıpratıcı sabır istiyor ama değer

Çok haklısın Amh düşüsüne çare yok ben 33 yaşındayım ancak 31 yaşında bir arkadaşım 0,06 amhla ilk klomen kullandığı ay gebe ķalinca ben de umutlanmadim değil bir de ben Aralikta bir kimyasal geçirdim Dr iyi tarafından bakalım gebe kalabiliyorsun falan dedi deniyorum işte Rabbim isteyen herkese nasip etsin çocuk keyifli bişi

Kizçeler bu yumurtlama ağrısı ne kadar devam ediyo bilen var mı. Benim kasik ve göğüs agrim hala devam ediyo ve çok fazla akintim var. Nedendir ki acaba

Kızlar yapmicam dedim ama dayanamadim Bat 20 Nisan yani 7 gün falan var bakar mısınız lütfen orda bir hayalet çizgi mi var yoksa ben hayal mi görüyorum
Evet canım ben görüyorum hayalet çizgiyi inşallah hamilesindir 2 gün sonra kan ver bence varsa çıkma ihtimali yüksek bizide haberdar et

Evet canım ben görüyorum hayalet çizgiyi inşallah hamilesindir 2 gün sonra kan ver bence varsa çıkma ihtimali yüksek bizide haberdar et
Ay gerçekten mi senin o çizgiyi gören gözlerine sağlık inşallah öyleyimdir eşim inat etti adet geçene kadar gotürmicem tahlile zaten çok riskli diye ben de böyle evde testlerle oyalaniyorum işte hamileysem gerçek bir çift çizgi ve tabiiki kan sonucu paylasicam sizlerle,umarım kendi çift çizgilerini görürsün hayırlısı ile

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…