Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Herkese merhabalar, bizde son bi kaç aydır deniyoruz, bu ay 3 gün gecikti reglim. Test yapinca hayalet gibi silik t çizgisi cıktı. Ama ertesi gun yaptigimda koyulasmadi yine aynı silik yok gibi. Öyle işte...
testi yenile cnm ya da kan ver ama işte hastaneler çok zorunlu olmadıkça gitmeyin diyolar ya bilemiorum insAllah Rabb'im sağlıkla nasıp eder
panikleme cnm biliyorum takmamak çok zor ama olacak insAllah hiç bı sıkıntıniz yoksa demek ki vaktini bekliyor
Kızlar bana bu ay da olmadı gibi gelmeye başladı,test yapsam 7 gün önceden öğrenebilir miyim sizce varsa yoksa zaten bu çileli bekleyiş sona ersin de huzur bulayim istiyorum
çok erken cnm bence boşa yaparsın ama sen bilirsin insAllah bekleyişin güzel sonlanir
Rabb'im hepimizin gönlüne göre versin insAllah canım insAllah sizin için de en hayırlı zmnda gelir bebisiniz katılıyorum ama gelecek konuusnda insan gözünü karartmasi gerekiyor hayırlısı Allah'tan

İşte malum virüsten dolayı evdeyiz okul yok öğrenciler yok ödevler yok meşgale olmayınca düşünüyor insan
Bende öğretmenim, ayneb okul varken aklıma çok takilmiyirdu, bi sonraki ay olur diyordum, şimdi evde ya temizliğe sarıyorum ya kendime

mrb kızlar bir bucuk yıldır korunmuyoruz ama olmadı bi trlü bi kızım var kızımda ilk denemede tutmuştu 3 yıl önce korunurken 2 kere hamile kaldım kimyasal gebelikti. bu ay nedense hamile kalacağım gibi hissediyorum rüyamda bebeğim olmuş emziriyordum o kadar gerçekti ki baya etkisinde kaldım bide saksıya bakıyorum toprakta ektiğim çicek filizlenmiş iki tane hayırlısı ise olsun inşallah

Merhaba,ne güzel şeylere bakıp umutlaniyoruz Rabbim hayırlısı ile bu ay umutlarimizi yeşertsin inşallah siz bir Dr dan fikir aldınız mı bu süreç içerisinde acaba çok özel değilse

Maalesef kendim için gözümü karartabilirim belki ama bir canın sorumluluğunda yapamam sanırım, hakkina girmek gibi geliyor bana. Biraz tedbirciyim herhalde

6 yıldır evliyim 3 yıldır istiyoruz 37 yaşındayım herşey ilk düşük ile başladı 3 yıl önce rahim yapışıklığı nedeni ile 6 histereskopi ameliyatı oldum 5 i balonlu yöntemle özel bir merkezde 6.ilaçla tedavi idi Üniversite hastanesinde.Tüplerim hsg çekildiğimde kapalı çıkıyor film esnasında açıyorlar yeniden kapanıyor bazen biri açık öteki kapalı çıkıyor.İlk tüp bebek denememi 28 şubatta yaptırdım eşimde sorun yok o kadar iğneye 1 yumurta oldu oda döllendi trasfer yapıldı ama tutmadı düşük falan değil virüs nedeni ile ara verildi doktorum 3 ay vücudunu dinlendir dedi bakalım hayırlısı herkes için
Ne zamandır istiyorsunuz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…