Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
İnşallah kuzum .Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah Kerim
Yılmak yok pes etmek yokkkk
Kızlar doktorumuzun iyi olduğunu düşünüyorm eşimin
Mayıs sonunda ilerleme olursa adım adım yardmcı olurum herkese ama sonuç görmeden kimseyi yanlş yönlendirmek istemem ilaç konusunda.. Herkesn tedavisi farklı

Benim 13’ünde kontrolüm var canım. 12+2 oluyorum o zaman. Ben kontrole gidicem. Özele gidiyorum ben, o yüzden tedirgin değilim pek. Yine de tedbirli olmakta fayda var. Eldiven maske kolonya falan yanımızda bulundurmak iyi olur.

Bndede pko ve 2 cm kist var 2 kere tup bebek tutmadı eşimde sorun yok acaba hangi merkeze gittiniz. Bu arada Rabbim sağlıkla kucağınıza almayı nasip etsin darısı bizlerim başına

İnşallah güzel sonuçlar alırsınız canım .Bizde tedaviye devam ediyoruz bakalım ne olcak bilmiyorum .Zaten şu süreçte başka yapabileceğimiz birşey yok .Doktora inanıyoruz şimdilik .

9 aylık evliyim 3. Ayımda ilk. Gebelik elde ettim kürtajla sonclandi kalbi durmasi nedeniyle suanda suanda kurtaj olalı 3 ay oluyor tekrar istiyorum ovulasyonda yumurtlamayi yakaladim ınsallah olur
Aminnnn insallah olurrr haber ver ama :)

4 yil oldu benim de. Non klasik konjenital adrenal hiperplazi tanısı kondu 3ay önce. Kortizon kullanıyorum. Çok umutsuz ve mutsuzum kızlar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…