Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Selam kızlar Allah gönlünüze gore versin insallah. Tez zamanda sağlıklı sıhhatli,eli yüzü düzgün,bütün organları tam ve yerinde,iyi huylu guzel ahlaklı uzun ömürlü bir evlat versin insallah
Bende bu yollardan geçtim ve tup bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Hic bir zaman dualarımda hayırlısı demedim bu arada,dini konu konuşmak yasak siz araştırın.. sebebini ben açıklarsam banlanirim
Tup bebek ten degil ettigim dualar sayesinde oldugunu düşünüyorum
Ilk denemede tuttu

22 ay sonunda oldu. Pko var,ama düzenli adet görürdüm. Hipotiroidi var.ama değerim cok iyiydi.1,60 falandı aylarca TSH değerim Esim de morfoloji ve sperm sayıları sorunu vardi sayı hız düzeldi ama morfoloji en son kötüydü sonra bi ilaç kullandı ama bakılmadı yani belki yine morfoloji düşükken yapıldı tup bebek onu bilemiyorum.

Ve sadece tek embriyo vardi o da tuttu. Geri de dondurulmuş falan yok yaşamadı onlar.
3.gun embriyosu ve de🤗🤩
O zaman çok üzülmüştüm tutmayacak tekrardan tedaviye başlıcam diye çünkü sadece 1 tane vardi dondurulmustu o kondu o da şuan 26 haftalık olcak teyzeleri 😊😊😊
Pko olanlar hic üzülmesin yalniz görünen yumurtalar 25 tane falandı ultrosonda ama söndü sonra hepsi yumurta çok oldugu icin kalitesiz oluyormus genelde pko da doktor söylemişti.
Sormak istediğiniz biseyler varsa yardımcı olurum

Iyi geceler
Size birşey sorabilir miyim özelden yazar mısınız bana ? Rica etsem.. Safsarisin Safsarisin

Son düzenleme:
Ben de 11 aydır bekliyorum umutla.. Hiç korunmadık doktor bir sorun yok dedi yalnız hsg çektirmem gerekiyordu onu da şu ortamda yapmak imkansız.. Bu ay ovülasyon testi yapmaya karar verdim ve başladım ama üstüne bir de diş ağrısı başladı ama diş hastaneleri hasta kabul etmiyor.. Bir taraftan da endişeliyim bu yüzden hamile kalırsam ve diş problemim daha da ciddileşirse diye 😔

Meraba arkadaşlar adetime 1 gün var sol kasığımda çok ağrı oluyor yanma batma gibi adet agrisi mi baska bi agri mi bilemedim gobegimin alt kisminda da kucuk bi yer ağrıyor ara ara belime agri giriyor mide yanmam var ve sürekli uyumak istiyorum burada forumlarda limon testi ve karbonat testi gördüm eczaneye gidip test alacak fırsatım olmadığı için akşam evde onları yaptım iki testte yazılana göre pozitif sonuç ama güvenemiyorum. daha önce hamilelik yaşamadım belirtileri de asla anlayamiyorum daha önce her heveslenmemde adet oldum. yardimci olur musunuz anlayan bilenler :KK43:

Hep beraber aşarız bu durumu sen yeterki üzülme illa çaresi vardır. Senin rahatsızlığının tanısını bilmiyorum tam olarak nedir?
İnşallah canım. Genetik bir rahatsızlıkmis biz de yeni öğrendik erkkeklik androjen hormonlar fazla yumurtlamayi dollenmeyi baskiliyor. Hamileyken kız olursa ona da geçiyormus felan değişik bir rahatsizlik daha bende çok farkına varamadım. Kortizon iciyorum o hormonları baskilayip duzene sokacakmis

Gecenin en şanslı topiği olmuşsunuz tebrik ederim kızlar.
İnşallah bu şansınız gebelikle taçlanır. Siteden bildirim gelince gidip güzel anne adaylarimiza dua edeyim dedim. Allah razı olsun site yönetiminden . :dua:Guzel haberlerinizi almayı ümit ederim ....İnşallah inşallah....
Amin çok teşekkür ederiz...

Ben de 11 aydır bekliyorum umutla.. Hiç korunmadık doktor bir sorun yok dedi yalnız hsg çektirmem gerekiyordu onu da şu ortamda yapmak imkansız.. Bu ay ovülasyon testi yapmaya karar verdim ve başladım ama üstüne bir de diş ağrısı başladı ama diş hastaneleri hasta kabul etmiyor.. Bir taraftan da endişeliyim bu yüzden hamile kalırsam ve diş problemim daha da ciddileşirse diye 😔
Ben e bir yıl üstüne tedaviyle gebe kaldım canım umutsuzluk yok.. Ne derece bir ağrı acaba

Gecenin en şanslı topiği olmuşsunuz tebrik ederim kızlar.
İnşallah bu şansınız gebelikle taçlanır. Siteden bildirim gelince gidip güzel anne adaylarimiza dua edeyim dedim. Allah razı olsun site yönetiminden . :dua:Guzel haberlerinizi almayı ümit ederim ....İnşallah inşallah....
Ablacımmmmm canım canım
Teşekkür ederizzzzzz:KK33::KK74:

Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri🤗🤗🤗🤗
@Murpyy 08.04 2020
Aybush Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
Bal0ncuk Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020

:anneadayı:Gebe Kalan Annelerimiz:anneadayı:
Satın Tarihleri
@bi prenses annesi 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020

@Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi MelodiminEsi 31.01.2020
Ben de istiyoruuum 😍 daha çok yeni 1 aydır istiyoruz. Rabbim benim gibi dileyen herkese nasip etsin inşallah ❤️❤️🌺🌺

X