- 20 Mart 2011
- 13.719
- 32.238
Ne kadar ince düşüncelisiniz Allah razı olsunGecenin en şanslı topiği olmuşsunuz tebrik ederim kızlar.
İnşallah bu şansınız gebelikle taçlanır. Siteden bildirim gelince gidip güzel anne adaylarimiza dua edeyim dedim. Allah razı olsun site yönetiminden .Guzel haberlerinizi almayı ümit ederim ....İnşallah inşallah....
Rabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
@Azra0618 26.03.2020
Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
@bi prenses annesi 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020
Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
İnşallahBen e bir yıl üstüne tedaviyle gebe kaldım canım umutsuzluk yok.. Ne derece bir ağrı acaba
Benimde ekler misin 14 NisanRabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
@Serimeri 02.01.2020
Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
İnşallah canım ne güzel yazmışsın hemen hemen hep aynı duygular Allah dualarımızı kabul eden inşallahHerkeze merhaba 4 senelik evliyim evliliğimin ilk ayından beri eşimde bende çok istedik normalde hastaneler 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyolar ama ben bekarken 3 4 ayda bir adet görüyodum bir sıkıntı çıkarmasından korktuğum için evlendim 2 ci ay gittim doktora ozaman pikolu olduğumu öğrendim bebek için sorunmu değilmi bilmiyodum araştırdım zaman daha çok kafam karışcağından bi 5 6 ay normal akışına bıraktım hep hayel kırıklığı yaşadım 1 sene doldu tedaviye başladım neticede sağ tüpüm tıkalı sol tarafda yumurta gelişmiyo dendi haplar iğneler aşılamalar derken aralık ayından son aşılamam tutmuştu hamile olduğumu öğrendim küçük nokta kadar kese dedi doktor öğrendimde beta düşüktü ama olsun var dedim sevinçten ağladım o günün akşamı önce kahve rengi sonrasın kanama oldu çok ağrılıydı lekeyi gördümde acile gitmiştik zaten direk kimyasal gebelik geçiriyosun denildi sabah bidaha gittim değerim 7 sonraki gün 4 ki zaten yok oluyo demek bu kanamam bitti 8 gün sürdü hergün çok yoğundu beta baktık sıfırlanmıştı. Ocak ayında tedaviye gitmedim kanamam çok olduğundan sanırım 68 gün sonra adet gördüm bir ay ara verdim gitmedim yani şubatta yine tutmadı. Yoruldumdan bıraktım artık düşünmüyorumda nasibimse Rabbim zaten vericek diyorum. Eşime dedim yoruldum 4 senedir her ay hastanede olmakdan artık bıraktım yada ara verdim diyelimmi artık diye önce yüzündeki o burukluk yıktı beni sonra Allah bizimkini hazırlıyo bak ne güzel kolay yoldan olcak demesi.. Allah isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin ama yoruldunuz zaman herdefasında içiniz çıkana kadar ağladınız zaman isyan etmek değil haşa ama kendinize sorular sorduğunuz zaman bırakıyosunuz Allah hayırlısını versin deyip tedavilerede umutsuz gidiyosunuz yada ven öyleydim bilmiyorum. En kısa zamanda hepimiz yaşayalım inşAllah o duyguyu sağlığıyla gelsin inşAllah.
Amin canım gerçekten bazilarimizin yolu uzun oluyor sabır ve dua düşüyorHerkeze merhaba 4 senelik evliyim evliliğimin ilk ayından beri eşimde bende çok istedik normalde hastaneler 1 sene dolmadan tedaviye başlamıyolar ama ben bekarken 3 4 ayda bir adet görüyodum bir sıkıntı çıkarmasından korktuğum için evlendim 2 ci ay gittim doktora ozaman pikolu olduğumu öğrendim bebek için sorunmu değilmi bilmiyodum araştırdım zaman daha çok kafam karışcağından bi 5 6 ay normal akışına bıraktım hep hayel kırıklığı yaşadım 1 sene doldu tedaviye başladım neticede sağ tüpüm tıkalı sol tarafda yumurta gelişmiyo dendi haplar iğneler aşılamalar derken aralık ayından son aşılamam tutmuştu hamile olduğumu öğrendim küçük nokta kadar kese dedi doktor öğrendimde beta düşüktü ama olsun var dedim sevinçten ağladım o günün akşamı önce kahve rengi sonrasın kanama oldu çok ağrılıydı lekeyi gördümde acile gitmiştik zaten direk kimyasal gebelik geçiriyosun denildi sabah bidaha gittim değerim 7 sonraki gün 4 ki zaten yok oluyo demek bu kanamam bitti 8 gün sürdü hergün çok yoğundu beta baktık sıfırlanmıştı. Ocak ayında tedaviye gitmedim kanamam çok olduğundan sanırım 68 gün sonra adet gördüm bir ay ara verdim gitmedim yani şubatta yine tutmadı. Yoruldumdan bıraktım artık düşünmüyorumda nasibimse Rabbim zaten vericek diyorum. Eşime dedim yoruldum 4 senedir her ay hastanede olmakdan artık bıraktım yada ara verdim diyelimmi artık diye önce yüzündeki o burukluk yıktı beni sonra Allah bizimkini hazırlıyo bak ne güzel kolay yoldan olcak demesi.. Allah isteyen herkeze hayırlısıyla nasip etsin ama yoruldunuz zaman herdefasında içiniz çıkana kadar ağladınız zaman isyan etmek değil haşa ama kendinize sorular sorduğunuz zaman bırakıyosunuz Allah hayırlısını versin deyip tedavilerede umutsuz gidiyosunuz yada ven öyleydim bilmiyorum. En kısa zamanda hepimiz yaşayalım inşAllah o duyguyu sağlığıyla gelsin inşAllah.
İnşallah canım benimBat lar eklenecek dostlar not alıyorum, burda herkes mutluluk gözyaşı dökecek inşallah
İnşallah inşallah mutluluklarımizi paylasalim burdaBat lar eklenecek dostlar not alıyorum, burda herkes mutluluk gözyaşı dökecek inşallah
Bende istiyorumRabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
@Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
@Nejla 86 7.04.2020
@nurtenn64 14.04.2020
@mucizem222 15.04.2020
@ogretmenhanım 18.04.2020
@Beklenen2 31.04.2020
Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
@Serimeri 02.01.2020
Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
Canım belirtiler adet belirtilerine çok benziyor. Bende hamile kaldığımda kasıklarımda hafif sancı hissetmiştim. Bir de hafif baş ağrısı. İnşallah hamilesindir sende.Meraba arkadaşlar adetime 1 gün var sol kasığımda çok ağrı oluyor yanma batma gibi adet agrisi mi baska bi agri mi bilemedim gobegimin alt kisminda da kucuk bi yer ağrıyor ara ara belime agri giriyor mide yanmam var ve sürekli uyumak istiyorum burada forumlarda limon testi ve karbonat testi gördüm eczaneye gidip test alacak fırsatım olmadığı için akşam evde onları yaptım iki testte yazılana göre pozitif sonuç ama güvenemiyorum. daha önce hamilelik yaşamadım belirtileri de asla anlayamiyorum daha önce her heveslenmemde adet oldum. yardimci olur musunuz anlayan bilenler
Bat 1 nisan dı ovulasyon ile denicem bu ayNe zamandır istiyorsunuz