Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Size birşey sorabilir miyim özelden yazar mısınız bana ? Rica etsem.. Safsarisin

Son düzenleme:
Ben de 11 aydır bekliyorum umutla.. Hiç korunmadık doktor bir sorun yok dedi yalnız hsg çektirmem gerekiyordu onu da şu ortamda yapmak imkansız.. Bu ay ovülasyon testi yapmaya karar verdim ve başladım ama üstüne bir de diş ağrısı başladı ama diş hastaneleri hasta kabul etmiyor.. Bir taraftan da endişeliyim bu yüzden hamile kalırsam ve diş problemim daha da ciddileşirse diye

Meraba arkadaşlar adetime 1 gün var sol kasığımda çok ağrı oluyor yanma batma gibi adet agrisi mi baska bi agri mi bilemedim gobegimin alt kisminda da kucuk bi yer ağrıyor ara ara belime agri giriyor mide yanmam var ve sürekli uyumak istiyorum burada forumlarda limon testi ve karbonat testi gördüm eczaneye gidip test alacak fırsatım olmadığı için akşam evde onları yaptım iki testte yazılana göre pozitif sonuç ama güvenemiyorum. daha önce hamilelik yaşamadım belirtileri de asla anlayamiyorum daha önce her heveslenmemde adet oldum. yardimci olur musunuz anlayan bilenler

Hep beraber aşarız bu durumu sen yeterki üzülme illa çaresi vardır. Senin rahatsızlığının tanısını bilmiyorum tam olarak nedir?
İnşallah canım. Genetik bir rahatsızlıkmis biz de yeni öğrendik erkkeklik androjen hormonlar fazla yumurtlamayi dollenmeyi baskiliyor. Hamileyken kız olursa ona da geçiyormus felan değişik bir rahatsizlik daha bende çok farkına varamadım. Kortizon iciyorum o hormonları baskilayip duzene sokacakmis

Amin çok teşekkür ederiz...

Ben e bir yıl üstüne tedaviyle gebe kaldım canım umutsuzluk yok.. Ne derece bir ağrı acaba

Ablacımmmmm canım canım
Teşekkür ederizzzzzz

Ben de istiyoruuum daha çok yeni 1 aydır istiyoruz. Rabbim benim gibi dileyen herkese nasip etsin inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…