Genelde öyle oluyo biliyo musun? O sıra aslında hamile kalma stresini atıp, hamile kalacağım diye düşünüyosun tedaviyle. Ve sonra bi bakıyosun mucizen hiç beklemediğin zaman gelmiş.Acayip istekliyim ama stres olmasada olmuyor bazen ilkini tam tüp bebek yaptırıcağım ay kaldım bu arada
Hayirli olsun topiğimizRabbim İsteyen kullarına Hayırlı evlatlar nasip etsin.
Burası Anne ve Anne adaylarının, gebe kalmak isteğenlerin Dertleşme Topiğidir.. Gel Artık bebeğim Kokuna Hasret kaldım...
Anne Olmak İsteyen Kızcelerim
Batın Tarihleri
@Murpyy 08.04 2020
Aybush 18.04.2020
@eylem91 18.04.2020
Bal0ncuk 21.04.2020
@moonandstar 30. 04.2020
Gebe Kalan Annelerimiz
Satın Tarihleri
@bi prenses annesi 10.10.2019
@Serimeri 02.01.2020
Venuseva 18.01.2020
MelodiminEsi 31.01.2020
Yaşamadan bilemeyizki canım, benim bir arkadaşımın üç çocuğu var üçü için de bir yıl denedi sonrasında olduAnnemin ve arkadaslarinin ilk sozuydu bana evlendigimde hemen cocuk yap sicagina ilk olursa olur sonra olmaz ugrasirsin dinlemedim bazi sorunlardan dolayi yapmadim tabi simdi gercekten de onlara hak vermeye basladimbeklememek ilac kullanmamak en temizi sanirim
Resmen batı unutmuşum bir kaç aydır hiç ilgilenmeyince
Masallah bazilari cok hizliYaşamadan bilemeyizki canım, benim bir arkadaşımın üç çocuğu var üçü için de bir yıl denedi sonrasında oldu
Beklenen adet tarihi canımTabi nasibi de unutmayalim haklisin canim
Birde bu bat ne ônu ogrenebilirmiyim ?
Sen hamile oluyorsun 5 üstü hamilelik canım 14 günü geçtiyse hamilesin 7.7 değerleBizde 18 aydır evliyiz bu ayın 13 unde aşılama yapıldı cuma günü kan testi sonucum 7.7 cıktı ve yine cuma günü adet olmam lazımdı hala olmadım bakalım nasip olursa adet olmazsam pazartesi günü tekrar kan testi vericem. Böyle olup sonradan yükselen var mi ? Bu arada eşimde de bende de bi sorun yok . ❤
İnşallah Allahım dualarını karşılıksız bırakmasın.9 yıllık evliyim 4 senedir istiyorum
Beklenen adet tarihi canım
Canım bende de kan pıhtılaşması var. Gebelik boyunca iğne kullandım. Sigara pıhtılaşmayı artırıyor biliyorsun. YouTube’da Allen carr sigarayı bırakma videosu var bir saatlik. Onu izle bence. Çocukluktan beri içenler bıraktı o film sayesindeCanım yok streste yapmıyorum 1 kere oldu bidaha olur diyorum ama çok istiyorum gerçekten eşim keçiboynuzu kullanıyor ve omega 3 spermlerde sırun yok bende kan pıhtılaşması ve hafif pco var bende inofolic combi ve omega3 bal polen propolis ve arı sütü karşımı kullanıyorum ama sigarayı bırakmam gerek
Aynen bende hiç inanmazdım öyle olacağına ama öyle oldu gerçekten gebe kaldımGenelde öyle oluyo biliyo musun? O sıra aslında hamile kalma stresini atıp, hamile kalacağım diye düşünüyosun tedaviyle. Ve sonra bi bakıyosun mucizen hiç beklemediğin zaman gelmiş. ☺
Hayırlısı olsun bebeğim bu topikle beraber hepimiz gebe kalacağız insallah.Hayirli olsun topiğimiz3 yıllık evliyim 2 aşılama 2 başarısız tup bebek denememiz var bekliyoruz bakalim bu süreç bi geçsin tekrar tup bebek yaptıracağız
Ah ah oluyoruzda... Erkek infertilitesi cok zorBen çocuk konusunda yaşadıklarını yazıyorum ümit olsun inşallah
Evlendik 8 ay düşünmedik bebek
10 ay hamile kalamadım
Hamile kaldım ikili test için gittiğimizde bebeğimin kaldı durmuştu kürtaj oldum
4 ay korunduk korunmayı bıraktık 4 ay sonra yine hamile kaldım 6 haftalık düşük yaptım kimyasal gebelikmiş yine kürtaj oldum
Hiç korunmadık ondan sonra hemen hamile kaldım 2012 de kızım doğdu 2015 de birde oğlum oldu
2017 de sürpriz bir gebelik yaşadım düşünmüyorduk bebek 6 haftalık düşük oldu
Hiç adet görmeden yine sürpriz bir gebelik oldu 18 aylık bir kızım daha var
6 gebelik yaşadım 3 çocuğum var 3 düşük
Herkese umut olması için yazdım
Moralinizi bozmayın gerekli tedaviler varsa olun yoksa akışına bırakın lütfen
Arkadaşım benden on yaş büyük canım Onun için dediysen EğerMasallah bazilari cok hizli
Bndede pkos var canim hafif duzeyde oldugunu nasil anladinPolikistlik var hafif düzeyde