Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Canım bende de kan pıhtılaşması var. Gebelik boyunca iğne kullandım. Sigara pıhtılaşmayı artırıyor biliyorsun. YouTube’da Allen carr sigarayı bırakma videosu var bir saatlik. Onu izle bence. Çocukluktan beri içenler bıraktı o film sayesinde
Ben bırakmıştım tüp bebeğe başlıycam diye bebeği kaybedince tekrar başladım hangi genlerde var bana iğneye gerek yok dedi 2 prof 2 doktorda iğne dedi pai homozigot ve mthfr 1298 c homozigot

Selam kızlar Allah gönlünüze gore versin insallah. Tez zamanda sağlıklı sıhhatli,eli yüzü düzgün,bütün organları tam ve yerinde,iyi huylu guzel ahlaklı uzun ömürlü bir evlat versin insallah
Bende bu yollardan geçtim ve tup bebek yöntemiyle hamile kaldım.
Hic bir zaman dualarımda hayırlısı demedim bu arada,dini konu konuşmak yasak siz araştırın.. sebebini ben açıklarsam banlanirim
Tup bebek ten degil ettigim dualar sayesinde oldugunu düşünüyorum
Ilk denemede tuttu

22 ay sonunda oldu. Pko var,ama düzenli adet görürdüm. Hipotiroidi var.ama değerim cok iyiydi.1,60 falandı aylarca TSH değerim Esim de morfoloji ve sperm sayıları sorunu vardi sayı hız düzeldi ama morfoloji en son kötüydü sonra bi ilaç kullandı ama bakılmadı yani belki yine morfoloji düşükken yapıldı tup bebek onu bilemiyorum.

Ve sadece tek embriyo vardi o da tuttu. Geri de dondurulmuş falan yok yaşamadı onlar.
3.gun embriyosu ve de🤗🤩
O zaman çok üzülmüştüm tutmayacak tekrardan tedaviye başlıcam diye çünkü sadece 1 tane vardi dondurulmustu o kondu o da şuan 26 haftalık olcak teyzeleri 😊😊😊
Pko olanlar hic üzülmesin yalniz görünen yumurtalar 25 tane falandı ultrosonda ama söndü sonra hepsi yumurta çok oldugu icin kalitesiz oluyormus genelde pko da doktor söylemişti.
Sormak istediğiniz biseyler varsa yardımcı olurum

Iyi geceler

Herkese merhaba..
Bebek isteyenler en kısa zamanda hayırlısıyla kavuşsun inşallah 🙏

Ayrıntılı ultrasonu gelmiş gebeler gidecek misiniz hastaneye..
Kendi Dr um gel dedi, farklı bir hastane 3 hafta erteleyelim dedi..

Çok kararsız ve endişeliyim, 3,5 yaşında bir oğlum da var evde.
Sizler ne yapacaksınız arkadaşlar, kontrollere devam mı..

Ocak ayında oldum. 51 gün sonra ilk regl geldi 2.cisini bekliyorum
Amh 0.4😥😥kaliteyi arttırmaya çalışıyorum 😥
Umarım dediğin gibi olur. Çabuk ve sağlıklı bir Hamilelik geçiririm inşallah :dua: :dua: :dua: :dua: :dua:
Balım kaliteyi artırırsın. Testere dişli aslan pencesi veya yayla balı polen ile

Ben bırakmıştım tüp bebeğe başlıycam diye bebeği kaybedince tekrar başladım hangi genlerde var bana iğneye gerek yok dedi 2 prof 2 doktorda iğne dedi pai homozigot ve mthfr 1298 c homozigot
Ben isimlerini hatırlamıyorum genlerin. Kan sulandırıcı plesantaya geçmiyor, zararı yok diye biliyorum. Hatta tedbir amaçlı coraspin başlattı bana doktor

X