- 30 Temmuz 2019
- 575
- 583
- 38
Ben bırakmıştım tüp bebeğe başlıycam diye bebeği kaybedince tekrar başladım hangi genlerde var bana iğneye gerek yok dedi 2 prof 2 doktorda iğne dedi pai homozigot ve mthfr 1298 c homozigotCanım bende de kan pıhtılaşması var. Gebelik boyunca iğne kullandım. Sigara pıhtılaşmayı artırıyor biliyorsun. YouTube’da Allen carr sigarayı bırakma videosu var bir saatlik. Onu izle bence. Çocukluktan beri içenler bıraktı o film sayesinde
Bence de erkek infertilitesi en zoru malesefAh ah oluyoruzda... Erkek infertilitesi cok zor
tüp bebek olmuyor muAh ah oluyoruzda... Erkek infertilitesi cok zor
Amin insallah hosgeldin aramızaİnşallah Allahım dualarını karşılıksız bırakmasın.
Ocak ayında oldum. 51 gün sonra ilk regl geldi 2.cisini bekliyorumkürtaj sonrası çok çabuk hamile kalınıyor
Bendede hafif düzeyde her ay regl oluyorum ve 4 yada 5 yumurtam oluyor ultrasondada bakılıyor kilom yok bu aradaBndede pkos var canim hafif duzeyde oldugunu nasil anladin
Amin canim insallahHayırlısı olsun bebeğim bu topikle beraber hepimiz gebe kalacağız insallah.
Dr a gittim ultrason da cıktıBndede pkos var canim hafif duzeyde oldugunu nasil anladin
Başaracaz kuzum başaracazBence de erkek infertilitesi en zoru malesef
Önce tedavi şart.. Hasar büyük ama düzelecek.. İnanmak yolun yarısıtüp bebek olmuyor mu
Amh düşük olduğunda çok üzülmüştüm çok ağlamıştım ama eşimde aynı senin gibi demişti.1 sperm 1 yumurta yeter
yeterki zamanı gelmiş olsun ❤
Ay hadi insallah Gebe haberini alırız. Rabbim çifter çifter versinBenide ekleyin kuzular asılamamın 14. Günenü girmiş bulunmaktayım sabah test yapıcam :)
güzel haberlerini bekliyoruzBenide ekleyin kuzular asılamamın 14. Günenü girmiş bulunmaktayım sabah test yapıcam :)
O zaman bndeki de hagif duzeyde her ay duzenli regl oluyorum . Tup bebek ilaclarindan dolayi kilo aldimBendede hafif düzeyde her ay regl oluyorum ve 4 yada 5 yumurtam oluyor ultrasondada bakılıyor kilom yok bu arada
İnşallah kuzum .Biz elimizden geleni yapalım da gerisi Allah KerimBaşaracaz kuzum başaracaz
Önce tedavi şart.. Hasar büyük ama düzelecek.. İnanmak yolun yarısı
Artık doktor görünce bile psikolojim bozuluyo galiba bu süreçte kafayı yicemDr a gittim ultrason da cıktı
Balım kaliteyi artırırsın. Testere dişli aslan pencesi veya yayla balı polen ileOcak ayında oldum. 51 gün sonra ilk regl geldi 2.cisini bekliyorum
Amh 0.4kaliteyi arttırmaya çalışıyorum
Umarım dediğin gibi olur. Çabuk ve sağlıklı bir Hamilelik geçiririm inşallah
Ben isimlerini hatırlamıyorum genlerin. Kan sulandırıcı plesantaya geçmiyor, zararı yok diye biliyorum. Hatta tedbir amaçlı coraspin başlattı bana doktorBen bırakmıştım tüp bebeğe başlıycam diye bebeği kaybedince tekrar başladım hangi genlerde var bana iğneye gerek yok dedi 2 prof 2 doktorda iğne dedi pai homozigot ve mthfr 1298 c homozigot