Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
Adetim çok düzensiz her ay farklı gunlerde oluyorum o yuzden bilmiyorum ama yumurtlamanın 7. gunu bugun
Ben olsam kan vermezdım canım cok erken daha

Senın için hayırlısı olsun kuzucumm benim bat yarın şimdilik gelen gıden yok ama kasıklarım agrıyor ara ara sanki adet olacagım gıbı
Sagol kuzuuum, bakalım biz zaten en erken mayısa ertelenmiştik, virus durumuna gore güncelleme yapacağız artık senin icin de hayırlısı olsun

Sağol canım ben daha önce soğan küruyke hamile kalmıştım hayıt otununda çok faydası varmış yumurtalıklarda dedim birde bunu deneyim teşekkür ederim

Rica ederim canım.

İnşaallah bende hem propolis hemde hayıt otunu kullanicam bu ay inşaallah ise yarar kızlar bide d vitamini çok önemliymiş gebe kalmada d vitamini düşükse düşüklere sonuclanabiliyormus bilginiz olsun

Evet d vitamini çok önemli kızlar değer 60-100 arası olmalı . Ben kullanıyorum d vitamini , omega 3, b 12 ve b 6 vitamini ve folik asit .

Adetim çok düzensiz her ay farklı gunlerde oluyorum o yuzden bilmiyorum ama yumurtlamanın 7. gunu bugun

Yumurtlamadan 14 gün sonra adet oluyosun olmazsan gebersin zaten sen yumurtlama takibi yapmışsın zaten o günden sonra 14 gün say inş hamilesindir

İnşaallah bende hem propolis hemde hayıt otunu kullanicam bu ay inşaallah ise yarar kızlar bide d vitamini çok önemliymiş gebe kalmada d vitamini düşükse düşüklere sonuclanabiliyormus bilginiz olsun
Çok doğru bilgiGüneşe çıkamıyor olduğumuz şu zamanlarda D3 vitaminlerini ihmal etmeyelim kızlar

Canım insallah hep beraber güzel günler görücez moral bozmak yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…