Benide eklermisiniz? Bat 28.04.2020
2 yıldır bebek istiyoruz. Ortada çok büyük bir sorun yok ama olmadı.
Canım mesajını yeni gordumm@Yenigelincikk
@Umut999
@Saskin25
Oriana günaydın kızlar bat gününüz bugün hadi hayırlısı var mı gelen giden nabersiniz
@papatyaserim canım senin de dünmus bat geldi mi
Ben olsam kan vermezdım canım cok erken dahaAdetim çok düzensiz her ay farklı gunlerde oluyorum o yuzden bilmiyorum ama yumurtlamanın 7. gunu bugun
Sagol kuzuuum, bakalım biz zaten en erken mayısa ertelenmiştik, virus durumuna gore güncelleme yapacağız artıkSenın için hayırlısı olsun kuzucumm benim bat yarın şimdilik gelen gıden yok ama kasıklarım agrıyor ara ara sanki adet olacagım gıbı
Sağol canım ben daha önce soğan küruyke hamile kalmıştım hayıt otununda çok faydası varmış yumurtalıklarda dedim birde bunu deneyim teşekkür ederim
İnşaallah bende hem propolis hemde hayıt otunu kullanicam bu ay inşaallah ise yarar kızlar bide d vitamini çok önemliymiş gebe kalmada d vitamini düşükse düşüklere sonuclanabiliyormus bilginiz olsun
Adetim çok düzensiz her ay farklı gunlerde oluyorum o yuzden bilmiyorum ama yumurtlamanın 7. gunu bugun
Çok doğru bilgiİnşaallah bende hem propolis hemde hayıt otunu kullanicam bu ay inşaallah ise yarar kızlar bide d vitamini çok önemliymiş gebe kalmada d vitamini düşükse düşüklere sonuclanabiliyormus bilginiz olsun
Ben bunuda denemiştim canım buda ise yaramisti bende
Canım insallah hep beraber güzel günler görücez moral bozmak yokKIZlar moralim çok bozuktu bu gruba girdim ümidim arttı.inşallah hamile arakadaşlarıda gördükçe daha çok moral oluyor.benim bat 13 Nisa’n benide eklermisiniz ? İnşallah bu ay bende pozitif test paylaşırım allah büyük
Bakalım ya bekliyimBekle biraz daha canom
Bir gebenin günlüğünden almıştım ben. Onlar daha hassas canım.
Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var instagramda testlerinde yanılma payı yok ve eczanedekilere göre daha uygun ben kullandım memnun kaldım ama gebe kalamadım tabi
Hemen bakıyorum teşekkür ederim
Tammm cnm hadi hayırlısıCanımm
Canım mesajını yeni gordummbenım bat yarın normalde şimdilik gelen gıden yok kasık ağrım var sadece
Rica ederim umarım işe yarar gebe kalır buraya yazarsın
Nisan'da kullandim Mayıs'ta kaldım diye düşünKullandığın ay gebe mi kaldın sen
Ay inşallah bende kalırım bu ayNisan'da kullandim Mayıs'ta kaldım diye düşün
İnşaallah canimAy inşallah bende kalırım bu ay
Teşekkür ederim. Benim negatif 2 aşılama 1 tüp bebek denemem var. Güya nisanda tekrar tedaviye başlicaktık virüsten dolayı şimdilik mayısa kadar her şey iptalmişHoş geldin canım olur inşallah hepimizin zamana ihtiyacı var ve sabıra
Benimki ben yapsam ne olur diye sormuştuBenim kocis de öyle her gün 2 kere test yaptırdı üstüne şimdi çatladiktan sonra da yaptiriyo,yap kız yap alırız gene bitcek diye korkma diyorYakinda kendi de test yapmaya başlarsa şasirmicam