Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. Bat tarihi 8 Nisandı ama gecikti tabi benim pek umudum yok. 3.5 yıldır evliyim başından beri istiyoruz ama nasip olmadı hayırlısı artık
Allah büyüktür. Umutsuzlanma rabbimin izni ile olacakMerhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. Bat tarihi 8 Nisandı ama gecikti tabi benim pek umudum yok. 3.5 yıldır evliyim başından beri istiyoruz ama nasip olmadı hayırlısı artık
düzelteyim hemen :)Canım benim tarihte 202 yazıyor benim lise sınıf numaram desem ilginç tesadüf olmuş
Gayet uygun canımKızlar gittigidiyor da 30 lu ovulasyon testi var erken gebelik testi + gebelik testi var 36 lira Uygun mu?
Merhaba arkadaşlar ben de aranıza katılmak istedim. Bat tarihi 8 Nisandı ama gecikti tabi benim pek umudum yok. 3.5 yıldır evliyim başından beri istiyoruz ama nasip olmadı hayırlısı artık
Alayım hemen ozaman..Gayet uygun canım
7 mayıs canmRegl olan arkadaslar ım batın Tarihlerinizi yazarmısınız güncelleyelim
Hemen güncelli yorum7 mayıs canm
İnşallah herkes için hayırlı bir evlat diliyorumAllah büyüktür. Umutsuzlanma rabbimin izni ile olacak
Üzülmek yoookk. Çalışmalara devam:)
Rabbim e güveniyorum kızlar 2020 bizim :)İnşallah herkes için hayırlı bir evlat diliyorum
Stres yüzünden ya erken oluyor ya geç bütün testler yapıldı hepsi normal çıktı geçen ay .sperm testi iyi rahim filmi temiz çıktı ama hiç korunmadigimiz halde hiç gebelik oluşmadıTest yaptın mı normalde de gecikme oluyor mu sende
HoşgeldinnnnnArı sütü bal poleni karışımı, hayıt otu ve testere dişli aslan pençesi çayına başladım umarım işe yarar
Regl ağrısı için civan perçemi kullandım ama ne kadar kötü bir tadı var onun ıykkk
Eşime de çakşır suyu aldık bakalım umarım bu ay tutar
Bende bugun oldum 15 günlük gecikmenin ardındanRegl olan arkadaslar ım batın Tarihlerinizi yazarmısınız güncelleyelim
Mevsimsel değişiklik ten dir. Yeni regl tarihin?Bende bugun oldum 15 günlük gecikmenin ardından