Ooo hadi bakalım sonuç bellimi canım inşallah hamile kalırsın bende ardındanEvet oluyor canım ben bu ay 2 gün yumurtladım 3. Gün çatladı ovulasyon testiyle takip ettim
O zaman şunu düşünüyorum 28 martta klomen kullandım ya demek ki suanda işe yaramadı sizce
Belirtileri arasında ince ince sızı şeklinde ağrısı olan varmıydı adete yakın yumurtalıklarında
Hafif kasık ağrıları olmuştu bende canım.Belirtileri arasında ince ince sızı şeklinde ağrısı olan varmıydı adete yakın yumurtalıklarında
Bazıları gibi İnsan Cımbızlamıyoruz. Biz es Dost Arkasından da Sallamıyoruz.Gereksiz insanlarlada işimiz yok...
KIZlar moralim çok bozuktu bu gruba girdim ümidim arttı.inşallah hamile arakadaşlarıda gördükçe daha çok moral oluyor.benim bat 13 Nisa’n benide eklermisiniz ? İnşallah bu ay bende pozitif test paylaşırım allah büyük
Boşverin kızlar hayat üzülmek için çok kısa.hep olumlu düşünün olumlu enerjileri üzerinize çekin... ben tüp bebek yaptırdım olmadı şükrettim vardır bundada bir hayır dedim ardından kendiliğimden gebe kaldım neredeyse 8 haftalıklken düşük yaptım gene vardır bir hayır diyorum. Sabrın solu selamet. Üstelik yaşım 30 üstü yumurta rezarvim azalıyo git gide.ama ben hamile kalacağıma inanıyorum hemde üç çocuk yapacam inşallah. Sizde düşünün güzel şeylerSorma ortamlara girmek istemiyorum artık her gören hamilemisin çocuk neden yapmıyorsun olmuyo mu vs vs saçma sapan sorularla üzüyorlar sanki biz istemiyoruz çocuk. İnsanlar çok anlayışsız
KIZlar moralim çok bozuktu bu gruba girdim ümidim arttı.inşallah hamile arakadaşlarıda gördükçe daha çok moral oluyor.benim bat 13 Nisa’n benide eklermisiniz ? İnşallah bu ay bende pozitif test paylaşırım allah büyük
Boşverin kızlar hayat üzülmek için çok kısa.hep olumlu düşünün olumlu enerjileri üzerinize çekin... ben tüp bebek yaptırdım olmadı şükrettim vardır bundada bir hayır dedim ardından kendiliğimden gebe kaldım neredeyse 8 haftalıklken düşük yaptım gene vardır bir hayır diyorum. Sabrın solu selamet. Üstelik yaşım 30 üstü yumurta rezarvim azalıyo git gide.ama ben hamile kalacağıma inanıyorum hemde üç çocuk yapacam inşallah. Sizde düşünün güzel şeyler
Bu tür insanlardan nefret ediyorum sana ne benim yatak odamdaki ozelimden sana ne demi hiç özel hayatı var diyen yok hepsi merakın peşinde sinir bozucu larSorma ortamlara girmek istemiyorum artık her gören hamilemisin çocuk neden yapmıyorsun olmuyo mu vs vs saçma sapan sorularla üzüyorlar sanki biz istemiyoruz çocuk. İnsanlar çok anlayışsız
Bende sizin gibi düşünüyorumİnşallah ya bekarken en fazla 2 çocuk olsa yeter diyodum şimdi 4, 5 allah ne kadr verirse yani bıcır bıcır koştursunlar evin içinde yaramazlık yapsınlar offf allah hepimize annelik duygusunu tattırsın amin
CNım selam ben ikinci gebeliğimde gebe kalmadan bir ay önce soğan kürü yaptım , gebe kaldığım ay da hayıt suyu içtim ve o ay gebe kaldım bence faydası var. Hormonları dengeliyor. Hamilelik belirtimde göğüsten süt gelmesi ve bacağa vuran kasık ağrısıydı.Kızlar bir şey sormak istiyorum hayıt tohumu kullanan oldu mu aranızda gebe kalmayı kolaylaştıriyormus ben bugün aldırdım eşime kullanicam
Bende sizin gibi düşünüyorum
Bu tür insanlardan nefret ediyorum sana ne benim yatak odamdaki ozelimden sana ne demi hiç özel hayatı var diyen yok hepsi merakın peşinde sinir bozucu lar
Kızlar bir şey sormak istiyorum hayıt tohumu kullanan oldu mu aranızda gebe kalmayı kolaylaştıriyormus ben bugün aldırdım eşime kullanicam