Gebeliğe Hazırlık GEL ARTIK BEBEĞİM 04.04.2020

Gebe kalmayı planladığımızda yapmamız gereken hazırlıklar.
CNım selam ben ikinci gebeliğimde gebe kalmadan bir ay önce soğan kürü yaptım , gebe kaldığım ay da hayıt suyu içtim ve o ay gebe kaldım bence faydası var. Hormonları dengeliyor. Hamilelik belirtimde göğüsten süt gelmesi ve bacağa vuran kasık ağrısıydı.
Sağol canım ben daha önce soğan küruyke hamile kalmıştım hayıt otununda çok faydası varmış yumurtalıklarda dedim birde bunu deneyim teşekkür ederim 😘

Selaaam kızçeler, benim kirmizilar bugün geldi, yeni bat 9.05 görünüyor Aybush Aybush cumm, gerci korona durulmazsa benim icin batlarin onemi yok ama😁😁
Oriana Oriana sen naptın canım 🤗
Senın için hayırlısı olsun kuzucumm benim bat yarın şimdilik gelen gıden yok ama kasıklarım agrıyor ara ara sanki adet olacagım gıbı 🤷🏼‍♀️🤷🏼‍♀️

Valla ya bi kaç ay önce annemin teyzesi, "kızım sen niye çocuk yapmıyorsun yeter artık" dedi ortam o kadar kalabalıktı ki olmuyo dedim napim olmuyo. Sölemeye mecbur bırakıyolar ama yeminliyim hamile kalsam bu soruyu soranların hiçbirine hamile olduğumu sölemicem =(
Boşver söyleme bende kimseye söylemeyi planlamiyorum bı hamile kalıyimda 😁

Kizlar bugun pikten sonraki 8, yumurtaladan sonraki 7. gun. Bugun is çıkışı gidip kan veriyim diyorum sizce cikar mi ya da varsa çıkma ihtimali nedir yardimci olur musunuz ona gore birazdan gidip kan verecegim cok kararsizim

Kizlar bugun pikten sonraki 8, yumurtaladan sonraki 7. gun. Bugun is çıkışı gidip kan veriyim diyorum sizce cikar mi ya da varsa çıkma ihtimali nedir yardimci olur musunuz ona gore birazdan gidip kan verecegim cok kararsizim
Adete kaç gününüz var?

Bence 12. Günden sonra baktır belki geç döllenme olur bilemeyiz ama sen bilirsin tabi

Bence gitme çıkmaz zaten de varsa bile değer düşük olduğu için doktor yada hemşire her kim varsa kimyasal olabilir yok bilmem değerin yükselmeden gebelik var diyemem falan derler hevesin kursağında kalır 14 günü doldur evde test yap ama tabi sen bilirsin

Benide eklermisiniz? Bat 28.04.2020
2 yıldır bebek istiyoruz. Ortada çok büyük bir sorun yok ama olmadı.

İnşaallah bende hem propolis hemde hayıt otunu kullanicam bu ay inşaallah ise yarar kızlar bide d vitamini çok önemliymiş gebe kalmada d vitamini düşükse düşüklere sonuclanabiliyormus bilginiz olsun

Bende b12 eksik folik asit kullanıyorum bakalm adetim bitsin çalışmalara devam umarım bu ay hayırlı haberler veririz

Kızlar ovülasyon testi alacağım da bana hangi marka önerirsiniz. Laboquick kullandım daha önceden de. Memnun kaldığınız marka varmı başka

Aybush Aybush benim bat tarihini değiştirir misin 4 mayıs bu sefer:))

Adetim çok düzensiz her ay farklı gunlerde oluyorum o yuzden bilmiyorum ama yumurtlamanın 7. gunu bugun

O zaman bende daha beklemelisin. Şu an çıkmaz.

Kızlar ovülasyon testi alacağım da bana hangi marka önerirsiniz. Laboquick kullandım daha önceden de. Memnun kaldığınız marka varmı başka
Bir gebenin günlüğünden almıştım ben. Onlar daha hassas canım.

Bir gebenin günlüğü diye bi sayfa var instagramda testlerinde yanılma payı yok ve eczanedekilere göre daha uygun ben kullandım memnun kaldım ama gebe kalamadım tabi

X